- 29 Ekim 2021
- 349
- 738
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.821
Heralde yalnizlik benim kaderim :) Her iki tarafinda duzeni bozulacagi icin kimse benim eve gelmek istemiyor siz bizde kalin dediler. Cogunlukla annemlerde ara sira da kayinvalidemlerde kaliyoruz... kayinvalidem gorumcemin cocuguna bakiyor simdi de kayinvalidemin yasli kayinvalidesi var o da oraya gelecek biz de gitsek bildigin mülteci kampı gibi olacak :) annemlerde de etrafimiz hep akraba kafasina esen canı sıkılan cikip geliyor bebekliler evdeler nasil olsa diye bunaliyorum ister istemez hangi esyam nerede unutuyorum bebeginkiler hep bi cantada nereye gidersem o cantayla :) kendim de Allaha emanet zaten kendi evime ugradim o gun hamilelikten onceki hicbir seyim olmuyor :) esim de ayni durumda hayati hep yatililarda demir ranzalarda gecti omru hep bi gocebe... :)Yaa siz de mi yalnizsinizben evden çıkmayacagim, ailem yanıma gelecek bir süre. Çünkü büyüğün okulu var. Somali ye gidecek
Ben aqua pure kullanıyorum. Önceden pamuk kullanıyordum. Çok memnunum ama çok pahalıBegenmedım ben.
Şuan en memnun kalsıhım bimin ıslak mendılı . Uni baby bıle halt etmış
Şimdide gezegenler teraziye geçiş yaptı herhalde ondanKaş arası dahi çok kıllı ne zaman dökülür kii
3 gecedir ben de böyleyim. Hadi geçen sefer dolunaya bağladık şimdi neden acabaa
Slingi bilmiyorum ama yaklaşık 1 haftadır kanguru kullanıyorum ve cidden rahat. Tavsiye ederim kendi adıma
Galiba 1 yaşında da vurulan var canım ama ben erkenden vurdurmak istiyorum büyük oğlum 2 aylıkken enfeksiyon kapmıştı menenjitten şüphelenmişlerdi belinden sıvı alınacaktı devlet hastanesinden Bir iki gün kaldı hastanede sonrasında biz kendi isteğimizle imza vererek başka hastaneye geçtik özel hastaneye belinden sıvı almaya gerek yok dediler orada çünkü menenjit değildi farklı bir tedavi uyguladılar o yüzden korkuyorum beni menenjit hastalığından ne kadar erken olursa o kadar iyi diye düşünüyorumBana ebee 1 yaşında vurulsun o dedi almadım bende
Canım gerçekten korkunç bir hastalık benim yengem küçükken menenjit geçirmiş mutlaka bir eser bırakıyor Ya bedenen ya zihnen bir engel bırakıyor tabii her şey Allah bilir ama tedbiri almakta yine bize düşüyorEvet Allah korusun direkt öldürüyor. Bu aralar çok yaygın. Bir tanıdığın bebeği hastanede ameliyat oldu ve menenjit mikrobu kaptı. Bebek öldü. 9 aylık falandı. Kesinlikle yaptıracağım ben . O mikroptan kurtuluş yok
Canım evet aynen 9 aydan önce yapılan 3 aşı birden yapıyor ama 9 aydan önce olmayacağı ne malum o yüzden en erken ne zaman yapılıyorsa bence yaptırmak gerekliBen 3.ay kontrolde sorayım bana dediğin hangisiymiş bana 9ay yada 1 yaş dedi sanıırm 9aydan önce yapılırsa 3 aşı dediğin gibi yapılıyomuş
9-1 yaş dan sonra 1 yada 2 yapılıyomuş sadece
Günde 1 2 kere benimkide yapıyor, gazda yok eminim, olunca çok farklı oluyor çünkü.farkli emzirme pozisyonları denemeye çalış istersen onsutten sonrası zor cekiliyormus ya uğraşmak istemiyorlar galiba ben öyle düşünüyorum artık.gece hiç sorun olmuyor mesela uykuluyken.kucagima alıp ayakta emzirmeyi deniyorum ben hafif sallayarak işe yarıyor bende.basta bende sütüm yemiyor sanmistim ama şimdi öyle düşünmüyorum.Kızlar benim bebe emip emip sonra memede sinirleniyordu bende sütüm yetmiyor sanıyordum hastane tipi makina kiraladım bugün iki ve üç saatte sağıp yaptım bi kaç kere 130 150 cc arası çıktı hep bebeğin daha fazla çektiğini düşünürsek çokta az değil galiba sütüm memede neden sinirleniyor bu çocuk gaz problemi de yok eskisi gibi artık
Günde 1 2 kere benimkide yapıyor, gazda yok eminim, olunca çok farklı oluyor çünkü.farkli emzirme pozisyonları denemeye çalış istersen onsutten sonrası zor cekiliyormus ya uğraşmak istemiyorlar galiba ben öyle düşünüyorum artık.gece hiç sorun olmuyor mesela uykuluyken.kucagima alıp ayakta emzirmeyi deniyorum ben hafif sallayarak işe yarıyor bende.basta bende sütüm yemiyor sanmistim ama şimdi öyle düşünmüyorum.
2 aydır bunu yasıyorum ve 2 ay boyunca gündüz sagdım hepGece benimkide yapmıyor gündüzleri yapıyor ve hemen hemen her emzirmede emip sonra sinirleniyor gazını çıkartıyorum devam ediyorum emzik veriyorum ama aynını yapıyor galiba dediğin gibi uğraşmak istemiyor zor geliyor ayakta da emziriyorum bi amuda kalkmadığım kaldı valla
Amin inşallahİnşallah bu sefer artar
Bir çok anne yaşıyor bunu malesefGece benimkide yapmıyor gündüzleri yapıyor ve hemen hemen her emzirmede emip sonra sinirleniyor gazını çıkartıyorum devam ediyorum emzik veriyorum ama aynını yapıyor galiba dediğin gibi uğraşmak istemiyor zor geliyor ayakta da emziriyorum bi amuda kalkmadığım kaldı valla
Bunu yaparken zaten uyuyorlarSizinde bebelerinizin uykuya geçişi uzun sürüyormu bir türlü dalamıyor ya gözler yarı açık oynuyor sağa sola yukarı aşagı sonra aglamaklı gülmeli korkmalı inliyor normalmi bu acaba ya gazı yok karnı tok altı temz niye böyle bu yapıyl bu cocuk
Normalmi bu furum yani hep böylemi oluyorBunu yaparken zaten uyuyorlar
Tamamen dalınca kapanıyor gözleri
Evet ilk uykuya dalarken öyle oluyor. Eğer o anda bırakırsam ben kucağımdan uyanıyor meselaNormalmi bu furum yani hep böylemi oluyor
Tatlarını bilmiyorum ama bebeğim severek içiyo ikisini .. Optipro alma zaten o gaz yapıyomcidden.. çok ypeum okudum çok araştırdım mama almadan önce ben sma comfort iyi olduğuma karar kıldım bide similacıSma comfort tadi nasıl ve optiproya beziyor mu? Bebeğim gaz sancısı cok cekiyor diye apramil comformil aldim tadi acimsi ve hep kusturdu sastim kaldim sma optipro cok gaz yapti ve hep kabiz oldu, o yuzden sizlere soruyorum sma comfort tadı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?