Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yaa siz de mi yalnizsiniz ben evden çıkmayacagim, ailem yanıma gelecek bir süre. Çünkü büyüğün okulu var. Somali ye gidecek
Heralde yalnizlik benim kaderim :) Her iki tarafinda duzeni bozulacagi icin kimse benim eve gelmek istemiyor siz bizde kalin dediler. Cogunlukla annemlerde ara sira da kayinvalidemlerde kaliyoruz... kayinvalidem gorumcemin cocuguna bakiyor simdi de kayinvalidemin yasli kayinvalidesi var o da oraya gelecek biz de gitsek bildigin mülteci kampı gibi olacak :) annemlerde de etrafimiz hep akraba kafasina esen canı sıkılan cikip geliyor bebekliler evdeler nasil olsa diye bunaliyorum ister istemez hangi esyam nerede unutuyorum bebeginkiler hep bi cantada nereye gidersem o cantayla :) kendim de Allaha emanet zaten kendi evime ugradim o gun hamilelikten onceki hicbir seyim olmuyor :) esim de ayni durumda hayati hep yatililarda demir ranzalarda gecti omru hep bi gocebe... :)

Şimdide gezegenler teraziye geçiş yaptı herhalde ondan

Bana ebee 1 yaşında vurulsun o dedi almadım bende
Galiba 1 yaşında da vurulan var canım ama ben erkenden vurdurmak istiyorum büyük oğlum 2 aylıkken enfeksiyon kapmıştı menenjitten şüphelenmişlerdi belinden sıvı alınacaktı devlet hastanesinden Bir iki gün kaldı hastanede sonrasında biz kendi isteğimizle imza vererek başka hastaneye geçtik özel hastaneye belinden sıvı almaya gerek yok dediler orada çünkü menenjit değildi farklı bir tedavi uyguladılar o yüzden korkuyorum beni menenjit hastalığından ne kadar erken olursa o kadar iyi diye düşünüyorum

Canım gerçekten korkunç bir hastalık benim yengem küçükken menenjit geçirmiş mutlaka bir eser bırakıyor Ya bedenen ya zihnen bir engel bırakıyor tabii her şey Allah bilir ama tedbiri almakta yine bize düşüyor

Ben 3.ay kontrolde sorayım bana dediğin hangisiymiş bana 9ay yada 1 yaş dedi sanıırm 9aydan önce yapılırsa 3 aşı dediğin gibi yapılıyomuş
9-1 yaş dan sonra 1 yada 2 yapılıyomuş sadece
Canım evet aynen 9 aydan önce yapılan 3 aşı birden yapıyor ama 9 aydan önce olmayacağı ne malum o yüzden en erken ne zaman yapılıyorsa bence yaptırmak gerekli

Kızlar benim bebe emip emip sonra memede sinirleniyordu bende sütüm yetmiyor sanıyordum hastane tipi makina kiraladım bugün iki ve üç saatte sağıp yaptım bi kaç kere 130 150 cc arası çıktı hep bebeğin daha fazla çektiğini düşünürsek çokta az değil galiba sütüm memede neden sinirleniyor bu çocuk gaz problemi de yok eskisi gibi artık

Günde 1 2 kere benimkide yapıyor, gazda yok eminim, olunca çok farklı oluyor çünkü.farkli emzirme pozisyonları denemeye çalış istersen onsutten sonrası zor cekiliyormus ya uğraşmak istemiyorlar galiba ben öyle düşünüyorum artık.gece hiç sorun olmuyor mesela uykuluyken.kucagima alıp ayakta emzirmeyi deniyorum ben hafif sallayarak işe yarıyor bende.basta bende sütüm yemiyor sanmistim ama şimdi öyle düşünmüyorum.

Gece benimkide yapmıyor gündüzleri yapıyor ve hemen hemen her emzirmede emip sonra sinirleniyor gazını çıkartıyorum devam ediyorum emzik veriyorum ama aynını yapıyor galiba dediğin gibi uğraşmak istemiyor zor geliyor ayakta da emziriyorum bi amuda kalkmadığım kaldı valla

2 aydır bunu yasıyorum ve 2 ay boyunca gündüz sagdım hep
Bazen alıuor memeyı bazsn almıyor. Cogunlukla gündüz almıyor

Bir çok anne yaşıyor bunu malesef ne yapalım idare etmeye caliscaz öyle zamanlarda.sallarken mesela çevreye bakıyor dikkatini çekmeye başladıya artık herşey dikkati dagilinca başka şeylere memede agzindayken emiyor oturayım anında yine kavga başlıyor.deneye deneye bir çare bulacağız artik.

Bunu yaparken zaten uyuyorlar
Tamamen dalınca kapanıyor gözleri

LCW den 10 liraya aldığım şapkaya bakın kızlar pembe çiçeği olan

e bebekte de baya indirim vardı bezler falan ama hiç bi markada 3 no yoktu hala 2 no kullanıyorum son paket 3 e geçerim artık akuğur da 152 adet molfix 220 liraydı onu aldım

2 tane daha şapka aldım kışın evde bile takarım sanırım o yüzden penye şapka aldım evdekiler artık olmuyo

E bebekte çıtçıtlı badiler çok uygundu bi kaç tane de onlardan aldım özellikle yazlık kiyafetler çok uygundu

Eklentiler

• CAF63A69-19DF-4F7B-8CDA-E65A9393D6CC.webp
    68 KB · Görüntüleme: 50
  • 92E88BB7-DD47-4B89-B65B-AB6CB7B072D5.webp
    89 KB · Görüntüleme: 54
Tatlarını bilmiyorum ama bebeğim severek içiyo ikisini .. Optipro alma zaten o gaz yapıyomcidden.. çok ypeum okudum çok araştırdım mama almadan önce ben sma comfort iyi olduğuma karar kıldım bide similacı
Bizzz similacdan devam ediyoruz alıştı onaa hem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…