Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben 16 kilo aldım 6sı gitti. Anlamadım ki hamilelikte çok yürüyüş de yaptım. Şimdi hiç hareket yok ama sürekli evdeyim bebekle.

Oh ne güzel ya. Karbonhidratı keseyim en azından diyorum ben de ama sütüm çok yarıyor bebeğe korkuyorum bu kadar yaramazsa diye.

3 4 gün deneyim öyle yazayım dedim .sonunda süt azalan gogsu artırmayı başardım artık bayağı sertlesiyor. Üzüm pekmezini suya katıp içiyorum sabah öğlen ve gece 3 tane hurma yiyorum küçükse 4 5 tane olabilir .benimki büyük hurmaydi Bir de solgar içiyorum.Bebek de normalde günde 20 gram civarı alıyormuş. 5 günde 150 gram almış. Keşke önceden deneseydim

Sling kullanan var mı? Nasıl memnun musunuz ? Kullanışlı mı? Öneriyor musunuz?
Ben sürekli kullanıyorum markete yalnız gidebiliyoruz arabada durmuyor zaten parasını en hak eden şey bence ama yerinde olsam artık büyüdüğü için kanguru alırdım bir iki aya kanguru alıcam silinge büyük gelecek sanki

Solgarın hangi vitamini iyi geliyor

Sonunda olumlu bir yorum duyduğuma sevindim slingi deniyim severse kanguru da alırım

Yulaf lapasının içine biraz tahin pekmez
Pekmez çok işe yarıyor cidden, hurma da.

İlk zamanlar için nasıl bir şey almalı peki ya

Hemen deneyeceğim. Solgar hangisi onuda alayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…