Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de kiwi koala aldım
Yorumları fena değildi. 2500 liraydı amazon indirimiyle 2250 ye geldi .

Bir de fiyatı da uygun
100 lusu ne kadar gider .ugrastigina değmez. Bizim derin dondurucu yok zaten .Ne kadar az yer kaplarsa o kadar iyi

Valla hiç aklıma gelmemişti. Akıl akıldan üstün tabi
Bende üç çekmeceli derin dondurucu var ama son fatura zamlarından sonra kalanları buzdolabına koyup fişini çekmiştik.

Kemikli et suyu yapınca kağıt bardaklar sığmazdı dolaba. Alayım bunlardan

Tek tesellimiz dolar sonuçta başvuran biziz. Sadece saçma bı zamanda çıktı. Vardır bı hayir

Zamanı şimdiymiş demekki.
Allah sağlık versin de zaman çabuk geçer merak etme.
Bazen koşturmacada çok bunalıyorum. Ama aslında gecemiz gündüzümüze karıştığı için su gibi geçiyor.

Benimki hala kıllı kulaklarinda dahi kil var
Kaş arası dahi çok kıllı ne zaman dökülür kii
Bu gece yine nöbetteyim.. uyuyor yatağına alınca uyanıyor gözler fal taşı gibi açılıyor defalarca denedim 23 30 da başladim saat iki olacak yok sinirlerim bozulmaya başladı uykusuzluktan gerildim iyice
3 gecedir ben de böyleyim. Hadi geçen sefer dolunaya bağladık şimdi neden acabaa
Sling kullanan var mı? Nasıl memnun musunuz ? Kullanışlı mı? Öneriyor musunuz?
Slingi bilmiyorum ama yaklaşık 1 haftadır kanguru kullanıyorum ve cidden rahat. Tavsiye ederim kendi adıma

Benim bebegim biberon sevmedi mamalari iciyordu yoksa ama en severek ictigi Sma comfort olmustu
Sma comfort tadi nasıl ve optiproya beziyor mu? Bebeğim gaz sancısı cok cekiyor diye apramil comformil aldim tadi acimsi ve hep kusturdu sastim kaldim sma optipro cok gaz yapti ve hep kabiz oldu, o yuzden size soruyorum sma condor tadı nasıl?

Ben sma comfort vee similac verdim beğendi ikisinide ama en çok similac kullanıyoruz
Sma comfort tadi nasıl ve optiproya beziyor mu? Bebeğim gaz sancısı cok cekiyor diye apramil comformil aldim tadi acimsi ve hep kusturdu sastim kaldim sma optipro cok gaz yapti ve hep kabiz oldu, o yuzden sizlere soruyorum sma comfort tadı nasıl?

Ben bebeğim ilk doğduğunda 10 gün kadar kullandım sma comfort kabız olmamıştı. Tadı da şekerliydi bence güzeldi yani bebeğim içiyordu severek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…