- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.801
Solgar brewer di zaten yazınca bir ton yorum çıkıyorHemen deneyeceğim. Solgar hangisi onuda alayim.
İnşallah bu sefer artarGeçen hafta 5400 gramdı aynı gidiyor kiloları 2900 doğmuştu ben mamada veriyorum sütüm hep az ne yapsam artmadı boyunda 60 cm olmuştu geçen hafta
Ben de kiwi koala aldımCanım ilk zamanlar değil her zaman kullanılır şu aşağıdakine benzer bir şey.
Ikea çok ucuzdu o zaman misafirlikte filan kullanmaya aldım. Yoksa bence sert olduğu için her zaman kullanılmıyor. Öbür sandalye mutfakta sabit duruyordu. Çocuk 4-5 yaşına gelene kadar kullandı. Uzun süreler üstünde durmaya musait. En uzun süre kullanılan malzemelerden biri.
Eki Görüntüle 3135091
Ayaklarını cıkarcam canım
Senin için evet ama bize daha çok varÇok şükür az kaldı
Şimdi olsa Ikea yi hiç almam digeri her türlü. yeterli. Ucuz diye aldık o zaman. Onda uzun süre oturulmaz.Tamam canım teşekkür ederim en baştan iyi bir şey alayım iki masraf olmasın
Yaa siz de mi yalnizsinizSeni en iyi ben anlarım 4 ay dedigin nedirki :) ha ama duzen bozuluyor bebegim ve ben gocebe gibiyiz iki buyuk cantayla; hangi ulke?
Bir de fiyatı da uygun
100 lusu ne kadar gider .ugrastigina değmez. Bizim derin dondurucu yok zaten .Ne kadar az yer kaplarsa o kadar iyi
Tek tesellimiz dolarsonuçta başvuran biziz. Sadece saçma bı zamanda çıktı. Vardır bı hayir
EvetCivil de 500 TL alışverişe 125 TL indirim varmis.
Begenmedım ben.Baby turco ıslak mendil 88 olmuş kızlar kaçırmayın 12lisi
Ben hep onu kullandım diğerlerine hiç şans vermemişimBegenmedım ben.
Şuan en memnun kalsıhım bimin ıslak mendılı . Uni baby bıle halt etmış
Kaş arası dahi çok kıllı ne zaman dökülür kiiBenimki hala kıllı kulaklarinda dahi kil var
3 gecedir ben de böyleyim. Hadi geçen sefer dolunaya bağladık şimdi neden acabaaBu gece yine nöbetteyim.. uyuyor yatağına alınca uyanıyor gözler fal taşı gibi açılıyor defalarca denedim 23 30 da başladim saat iki olacak yok sinirlerim bozulmaya başladı uykusuzluktan gerildim iyice
Slingi bilmiyorum ama yaklaşık 1 haftadır kanguru kullanıyorum ve cidden rahat. Tavsiye ederim kendi adımaSling kullanan var mı? Nasıl memnun musunuz ? Kullanışlı mı? Öneriyor musunuz?
Sma comfort tadi nasıl ve optiproya beziyor mu? Bebeğim gaz sancısı cok cekiyor diye apramil comformil aldim tadi acimsi ve hep kusturdu sastim kaldim sma optipro cok gaz yapti ve hep kabiz oldu, o yuzden size soruyorum sma condor tadı nasıl?Benim bebegim biberon sevmedi mamalari iciyordu yoksa ama en severek ictigi Sma comfort olmustu
Sma comfort tadi nasıl ve optiproya beziyor mu? Bebeğim gaz sancısı cok cekiyor diye apramil comformil aldim tadi acimsi ve hep kusturdu sastim kaldim sma optipro cok gaz yapti ve hep kabiz oldu, o yuzden sizlere soruyorum sma comfort tadı nasıl?Ben sma comfort vee similac verdim beğendi ikisinide ama en çok similac kullanıyoruz
Sadece tekstil ürünlerinde geçerliCivil de 500 TL alışverişe 125 TL indirim varmis.
Ben bebeğim ilk doğduğunda 10 gün kadar kullandım sma comfort kabız olmamıştı. Tadı da şekerliydi bence güzeldi yani bebeğim içiyordu severekSma comfort tadi nasıl ve optiproya beziyor mu? Bebeğim gaz sancısı cok cekiyor diye apramil comformil aldim tadi acimsi ve hep kusturdu sastim kaldim sma optipro cok gaz yapti ve hep kabiz oldu, o yuzden size soruyorum sma condor tadı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?