- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.841
Ayyyy allah korusun valla koekuyorum böyle şeylerdenGaliba 1 yaşında da vurulan var canım ama ben erkenden vurdurmak istiyorum büyük oğlum 2 aylıkken enfeksiyon kapmıştı menenjitten şüphelenmişlerdi belinden sıvı alınacaktı devlet hastanesinden Bir iki gün kaldı hastanede sonrasında biz kendi isteğimizle imza vererek başka hastaneye geçtik özel hastaneye belinden sıvı almaya gerek yok dediler orada çünkü menenjit değildi farklı bir tedavi uyguladılar o yüzden korkuyorum beni menenjit hastalığından ne kadar erken olursa o kadar iyi diye düşünüyorum
Söyleyince korktummciddennnn onlar için ne gerekiyosa o olsunCanım evet aynen 9 aydan önce yapılan 3 aşı birden yapıyor ama 9 aydan önce olmayacağı ne malum o yüzden en erken ne zaman yapılıyorsa bence yaptırmak gerekli
Tadini bilmiyprum canim ama optipro proteini yuksek bir mama ,comfort ta hassas bebekler icin protein orani yüksek degil dedi mamaci bende hazmi kolay olur diye tercih ettim ama oda kabiz yapmistiSma comfort tadi nasıl ve optiproya beziyor mu? Bebeğim gaz sancısı cok cekiyor diye apramil comformil aldim tadi acimsi ve hep kusturdu sastim kaldim sma optipro cok gaz yapti ve hep kabiz oldu, o yuzden size soruyorum sma condor tadı nasıl?
Evet aynısıni anlattın canım büyüdükçe bu ortaya çıktı merak etme normal bir süreçSizinde bebelerinizin uykuya geçişi uzun sürüyormu bir türlü dalamıyor ya gözler yarı açık oynuyor sağa sola yukarı aşagı sonra aglamaklı gülmeli korkmalı inliyor normalmi bu acaba ya gazı yok karnı tok altı temz niye böyle bu yapıyl bu cocuk
Benimki emiyor bir süre azalmaya başlayınca bir şeyler oluyor ne yorucu ya2 aydır bunu yasıyorum ve 2 ay boyunca gündüz sagdım hep
Bazen alıuor memeyı bazsn almıyor. Cogunlukla gündüz almıyor
Ah kuzuuumBir çok anne yaşıyor bunu malesefne yapalım idare etmeye caliscaz öyle zamanlarda.sallarken mesela çevreye bakıyor dikkatini çekmeye başladıya artık herşey dikkati dagilinca başka şeylere memede agzindayken emiyor oturayım anında yine kavga başlıyor.deneye deneye bir çare bulacağız artik.
Gördüm de görmez olaydım.Gördün müz ya istanbul bağcılarda adam annesine ne yapmış , bak büyütt olana bakın
Beterin beteri varmış. Allah'ım yardım etsin hepimizeHeralde yalnizlik benim kaderim :) Her iki tarafinda duzeni bozulacagi icin kimse benim eve gelmek istemiyor siz bizde kalin dediler. Cogunlukla annemlerde ara sira da kayinvalidemlerde kaliyoruz... kayinvalidem gorumcemin cocuguna bakiyor simdi de kayinvalidemin yasli kayinvalidesi var o da oraya gelecek biz de gitsek bildigin mülteci kampı gibi olacak :) annemlerde de etrafimiz hep akraba kafasina esen canı sıkılan cikip geliyor bebekliler evdeler nasil olsa diye bunaliyorum ister istemez hangi esyam nerede unutuyorum bebeginkiler hep bi cantada nereye gidersem o cantayla :) kendim de Allaha emanet zaten kendi evime ugradim o gun hamilelikten onceki hicbir seyim olmuyor :) esim de ayni durumda hayati hep yatililarda demir ranzalarda gecti omru hep bi gocebe... :)
Gece uykusuna geçerken yapıyor bir haftadır falanSizinde bebelerinizin uykuya geçişi uzun sürüyormu bir türlü dalamıyor ya gözler yarı açık oynuyor sağa sola yukarı aşagı sonra aglamaklı gülmeli korkmalı inliyor normalmi bu acaba ya gazı yok karnı tok altı temz niye böyle bu yapıyl bu cocuk
Ben de bunları aldım.silikon tabakta puzzle olanı aldım.tulumlar çok uygun .polo nun eşofmanla da guzelOioi Porsiyon Vakum Tabanlı Silikon Tabak Gri
https://www.hepsiburada.com/oioi-po...VGDU?magaza=ebebek&url_src=ios-product-detail
Almak isteyen varsa en ucuz fiyatı bu
Bizimki uyuyacagi zaman 1 dakika sallıyorum tamam ama uyumamasi tutarsa ki çoğunlukla öyle oluyor sallıyorum. Biraz mayisinca kaşının ortasını oksuyorumBunu yaparken zaten uyuyorlar
Tamamen dalınca kapanıyor gözleri
Gerçek allah herşeyin hayırlısını versinnnGördüm de görmez olaydım.Allah evlatlarımızı korusun, iyi insanlar olsunlar
Heee güzelmiş aldıkların ama bebiş güle güle giyip kullansın habgi site buBen de bunları aldım.silikon tabakta puzzle olanı aldım.tulumlar çok uygun .polo nun eşofmanla da guzel
Polonun kalıpları nasıl acaba aynı takımları ben de aldım lila olanı 12 18 olarak almışımBen de bunları aldım.silikon tabakta puzzle olanı aldım.tulumlar çok uygun .polo nun eşofmanla da guzel
BabymallHeee güzelmiş aldıkların ama bebiş güle güle giyip kullansın habgi site bu
Tam kalıp oluyor .biz şimdi 3-6 giyiyoruz .mesela bu 3-6
Polonun kalıpları nasıl acaba aynı takımları ben de aldım lila olanı 12 18 olarak almışım
Bak bir de çiçek sepetinde indirim var .Ben 6 takım aldımHeee güzelmiş aldıkların ama bebiş güle güle giyip kullansın habgi site bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?