Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimde 1 ekimden hesaplanıyordu gebelik takvimim , anammm hamile kalalı 1 sene geçmiş 29 ekimde tatil yapmadılar çalıştık diye ağlayınca arkadaşım sen normal değilsin bi test yap diye tutturdu ben hamileliklerimde sürekli ağlayan tiplerdenim 4 haftalıkken fark ettim şimdi kocaman kızım var

Gunduzleri uykuda zorla veriyorum , aksam 8 de 11 e kadar meme reddi gibi harektler yapiyor bi tuhaf 2 gündür, boyle devame derse alamiycak kilo tabi

Benimde böyle ilerliyor. 5800 5900 falandır ancak. Yarın 3 ay kontrolü. 53 cm 3900 doğdu bide. Sadece anne sütüyle besleniyor. Mama aldim ama alerji maması diye kabul etmez sanirim çok kötü kokusu.
Bi denesene eger biberon aliyorsa şansin var demek , biberonu alsa eger memeyi sagip zorla iciricem ne kadar ictignide görürüm diyorum ama yok almiyor ben ek gidaya erken basliycam aç uyumayada basladi artik

Ama 4.100 gram dogmustu kizlar baya şiş dogdu bi 400 grama yakin kilo verdiydi ,dogum kilosuna bakarsam 3 ayda 2 kg almis oluyor ben bu gidisle 1 aya hemen ek gidaya baslarim valla
Ya yine benimkine göre iyidir. Benimki 2900 doğdu 2700 e indi şu an 5600 .
Ek gıdaya da herkes bir şey diyor .24.aya kadar anne sütünü yüzde 50 alması gerekiyor diyen var yani 2 öğün falan vereceksin .7.ayda da %70 anne sütü %30 ek gida diyor yani 1 öğün gibi
Ek gıdaya geçince 7.ayda 3 öğün vermiyor musun ? Tadımlık olacakmış.
Valla gorumcenin cocugu var 9.ayda Her şeyi yediriyordu .zaten mama da veriyor .ise gidiyor şimdi. Sabah öğle gece emziriyor .instagram a göre Ek gıdaya 2 yasinda geçiyorsunuz.

Gunduzleri uykuda zorla veriyorum , aksam 8 de 11 e kadar meme reddi gibi harektler yapiyor bi tuhaf 2 gündür, boyle devame derse alamiycak kilo tabi
Ben de uykuda veriyorum ama hep her ayın başında böyle yapıyor. 2.ayin basinda yine böyle yaptı sonuna doğru emmesi arttı. 3.ayda öyle 4.ayda yine böyle. Atak geliyorsa bile benimkine ay başında geliyor

Ah ahh bu hesaplar boş inan ek gidaua gecince karni doysun diye 40 takla atiyorsun oda ayri bi dert ,heveslenerek hazırliuorsun vitamin alcak diye ama yemiyor yada kusuyor ,yiyen cocuktan korkmayacan verecen herşeyi insallah oglum seve seve yer hic ince hesap yapamam

Bi denesene eger biberon aliyorsa şansin var demek , biberonu alsa eger memeyi sagip zorla iciricem ne kadar ictignide görürüm diyorum ama yok almiyor ben ek gidaya erken basliycam aç uyumayada basladi artik
Benimkinin ağzına akitiyim dedim eğilerek ona bile agliyor .biberon bile almaz bence .Bir de manyak ve algısı çok açık bir cocuk eminim 1 kere emse unutmaz ister

Ben de uykuda veriyorum ama hep her ayın başında böyle yapıyor. 2.ayin basinda yine böyle yaptı sonuna doğru emmesi arttı. 3.ayda öyle 4.ayda yine böyle. Atak geliyorsa bile benimkine ay başında geliyor
O zaman bizimkide atakta ,bugun 3 ay bitti

İşte o bebeği çok kilolu olan kız bebege yoğurt veriyor onu da iştahla yiyor .armut veriyor ikinciyi istiyor .o kilo almayacak da ben mi alacağım. Bakma bizimkilerin iştahı yok .iştahı Olan bebek emiyor ve annesinin sütünü de artırıyor

Aynen benınkı de böylr . Uykuda emzırıyorum . Zor oluyor takıbı yapmak

Yaaaa nasıl geçti amaaa beee şimdi hepsi yanımızda hamilelik hiç geçmicek sanıyordum.
Ama cidden o ilk öğreniş çok heyecanlı çok güzel bir andı planlı bi gebelikde olsa ahhh yaaaa

Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallah

Deneyimli annelere sorum var. Mama sandalyesi bakıyorum şimdi bu büyüklerden mi almamız lazım küçük oldukları için? İkea tarzı olanlar olmaz mı? Sonradan masa sandalye olanlar mantıklı geliyor bana ama bizimkilere büyük mü onlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…