- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.541
Benimde 1 ekimden hesaplanıyordu gebelik takvimim , anammm hamile kalalı 1 sene geçmiş 29 ekimde tatil yapmadılar çalıştık diye ağlayınca arkadaşım sen normal değilsin bi test yap diye tutturdu ben hamileliklerimde sürekli ağlayan tiplerdenim 4 haftalıkken fark ettim şimdi kocaman kızım varVay anasını sayın seyirciler
Hamileliğimi öğrenişim geldi aklıma
Daha regle çok varken öğrenmiştim, hem de hiç ihtimal vermezken. Küçük bir kahverengi leke yüzünden öylesine test aldım
Yaptım bisey çıkmadı
İçimden bi ses attıktan sonra tekrar bak dedi ve çift çizgi gördüm
Hayatımın şoku
Gunduzleri uykuda zorla veriyorum , aksam 8 de 11 e kadar meme reddi gibi harektler yapiyor bi tuhaf 2 gündür, boyle devame derse alamiycak kilo tabiE işte nasıl kilo alacak böyle? Senin sütün yağlı olsa bile emmiyor ki bilesin .kim ne derse desin bebek emmedigi müddetçe kilo almıyor. Yok annenin sütü yağlıymıs yok bilmem neymiş bebek emmedigi sürece hepsi boş. 2 dakika emmeyle değil anne sütü manda sütü olsa yine kilo alamaz .o 2 dakika da mıymıy.bazi annelerin sütü yarıyormuş bazılarının yaramiyormus .resmini atıyorum böyle emmeyle süt yaramasi olur mu ? Bir bebek en az 7 8 dakika emecek .Her öğünde en az bu kadar emecek ki 1 kilo alsın.
Bu meme reddi de degil .emzik de emmiyor biberon da .emzigi bile cok az aliyor artik ona suc buluyorduk
Eki Görüntüle 3139896
Bi denesene eger biberon aliyorsa şansin var demek , biberonu alsa eger memeyi sagip zorla iciricem ne kadar ictignide görürüm diyorum ama yok almiyor ben ek gidaya erken basliycam aç uyumayada basladi artikBenimde böyle ilerliyor. 5800 5900 falandır ancak. Yarın 3 ay kontrolü. 53 cm 3900 doğdu bide. Sadece anne sütüyle besleniyor. Mama aldim ama alerji maması diye kabul etmez sanirim çok kötü kokusu.
Ya yine benimkine göre iyidir. Benimki 2900 doğdu 2700 e indi şu an 5600 .Ama 4.100 gram dogmustu kizlar baya şiş dogdu bi 400 grama yakin kilo verdiydi ,dogum kilosuna bakarsam 3 ayda 2 kg almis oluyor ben bu gidisle 1 aya hemen ek gidaya baslarim valla
Ben de uykuda veriyorum ama hep her ayın başında böyle yapıyor. 2.ayin basinda yine böyle yaptı sonuna doğru emmesi arttı. 3.ayda öyle 4.ayda yine böyle. Atak geliyorsa bile benimkine ay başında geliyorGunduzleri uykuda zorla veriyorum , aksam 8 de 11 e kadar meme reddi gibi harektler yapiyor bi tuhaf 2 gündür, boyle devame derse alamiycak kilo tabi
Benimki eğer kucağımda değilse ya da ben üstünw kapaklanıp yatmamışsam uyanıyorBen o arayı takip edip pıspısliyorum. Çok işe yarıyor.
Ah ahh bu hesaplar boş inan ek gidaua gecince karni doysun diye 40 takla atiyorsun oda ayri bi dert ,heveslenerek hazırliuorsun vitamin alcak diye ama yemiyor yada kusuyor ,yiyen cocuktan korkmayacan verecen herşeyi insallah oglum seve seve yer hic ince hesap yapamamYa yine benimkine göre iyidir. Benimki 2900 doğdu 2700 e indi şu an 5600 .
Ek gıdaya da herkes bir şey diyor .24.aya kadar anne sütünü yüzde 50 alması gerekiyor diyen var yani 2 öğün falan vereceksin .7.ayda da %70 anne sütü %30 ek gida diyor yani 1 öğün gibi
Ek gıdaya geçince 7.ayda 3 öğün vermiyor musun ? Tadımlık olacakmış.
Valla gorumcenin cocugu var 9.ayda Her şeyi yediriyordu .zaten mama da veriyor .ise gidiyor şimdi. Sabah öğle gece emziriyor .instagram a göre Ek gıdaya 2 yasinda geçiyorsunuz.
Benimkinin ağzına akitiyim dedim eğilerek ona bile agliyor .biberon bile almaz bence .Bir de manyak ve algısı çok açık bir cocuk eminim 1 kere emse unutmaz isterBi denesene eger biberon aliyorsa şansin var demek , biberonu alsa eger memeyi sagip zorla iciricem ne kadar ictignide görürüm diyorum ama yok almiyor ben ek gidaya erken basliycam aç uyumayada basladi artik
O zaman bizimkide atakta ,bugun 3 ay bittiBen de uykuda veriyorum ama hep her ayın başında böyle yapıyor. 2.ayin basinda yine böyle yaptı sonuna doğru emmesi arttı. 3.ayda öyle 4.ayda yine böyle. Atak geliyorsa bile benimkine ay başında geliyor
İşte o bebeği çok kilolu olan kız bebege yoğurt veriyor onu da iştahla yiyor .armut veriyor ikinciyi istiyor .o kilo almayacak da ben mi alacağım. Bakma bizimkilerin iştahı yok .iştahı Olan bebek emiyor ve annesinin sütünü de artırıyorAh ahh bu hesaplar boş inan ek gidaua gecince karni doysun diye 40 takla atiyorsun oda ayri bi dert ,heveslenerek hazırliuorsun vitamin alcak diye ama yemiyor yada kusuyor ,yiyen cocuktan korkmayacan verecen herşeyi insallah oglum seve seve yer hic ince hesap yapamam
Ama bu atak hesabi bana aitO zaman bizimkide atakta ,bugun 3 ay bitti
Aynen benınkı de böylr . Uykuda emzırıyorum . Zor oluyor takıbı yapmakE işte nasıl kilo alacak böyle? Senin sütün yağlı olsa bile emmiyor ki bilesin .kim ne derse desin bebek emmedigi müddetçe kilo almıyor. Yok annenin sütü yağlıymıs yok bilmem neymiş bebek emmedigi sürece hepsi boş. 2 dakika emmeyle değil anne sütü manda sütü olsa yine kilo alamaz .o 2 dakika da mıymıy.bazi annelerin sütü yarıyormuş bazılarının yaramiyormus .resmini atıyorum böyle emmeyle süt yaramasi olur mu ? Bir bebek en az 7 8 dakika emecek .Her öğünde en az bu kadar emecek ki 1 kilo alsın.
Bu meme reddi de degil .emzik de emmiyor biberon da .emzigi bile cok az aliyor artik ona suc buluyorduk
Eki Görüntüle 3139896
İrmik kabıxlık yapmaz mı ?Hipp alırım bende. Bide irmik kayısı maması yapıyordum kabizlik için ondan veririm herhalde.
Yaaaa nasıl geçti amaaa beeeşimdi hepsi yanımızda hamilelik hiç geçmicek sanıyordum.
Ama cidden o ilk öğreniş çok heyecanlı çok güzel bir andıplanlı bi gebelikde olsa ahhh yaaaa
Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallahBenimde 1 ekimden hesaplanıyordu gebelik takvimim , anammm hamile kalalı 1 sene geçmiş 29 ekimde tatil yapmadılar çalıştık diye ağlayınca arkadaşım sen normal değilsin bi test yap diye tutturdu ben hamileliklerimde sürekli ağlayan tiplerdenim 4 haftalıkken fark ettim şimdi kocaman kızım var
İlk başlangıç sebze suyuna irmikİrmik kabıxlık yapmaz mı ?
Yok bu soyledıgım bu aylarda olacak olanlar. Ek gıda donemınfen bahsetmıyorum aslında. Muhallebı, kadık mamasından bahsedıyorumİlk başlangıç sebze suyuna irmik
6 aydan önce gerek varmı canım ben 6. Aydan sonra başlıycamYok bu soyledıgım bu aylarda olacak olanlar. Ek gıda donemınfen bahsetmıyorum aslında. Muhallebı, kadık mamasından bahsedıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?