- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.721
Gerçekden evet 6-9 daha iyi oluyo kolaylıkBenim de tercihim 6-9 aylik. giydirirken kolundan geçirirken cok rahat oluyor.
Aynen o patikli pijamalar bendede var rahat oluyor. En azından bundna sonra almayız alırsamsa bol büyük alıcam hepAynen tulum da arkası açılmıyor toplaşmıyor ya ben bi sürü çıtçıtlı body aldım civilden Amy gibi onunla patikli pijama giydiriyom misa gibi arkası toplandı derdi yok alt açması sorun değil üşüyünce üstüne triko salopet
1 yaşa kadar dolap dizdim ücretsiz izne ayrılınca masraf olmasın diye abartmadan aldım her ay grubundan Bi kısım kıyafet ama hepsini şimdiden giydiriyorum bedenler hiç 6 veya 9 aya göre değil şu an 9 ay çıtçıtlı body atlet giydiriyorum mesela giydirmesem o da kastıracak Bi süre sonra hele tulumları ikişer defa zor giydirdim her gün Bi şey giydirip foto çekiyorum artık hemen küçülüyor diye galiba 4. Aydan sonra daha uzun süreli giyebilir olacaklar kilo alımı yavaşladığı için
Kızlar sizce hangi ıslak mendil ben simdiye kadar sleepy yenidogan kullandim bir sıkıntı yasamadim tekrar toplu siparis verecegim kararsız kaldim
-6Doğru vallaaa dediğin gibi kolaylık olsun diye aldık ama işgence çoğuda kaldı yazık günahhh valla giydiremeden kaldırdım şimdiiçim cız etti en iyisi alt üst takım daha iyi bana birdahakine ders olur almam
Ben de bugün oldum şimdi emiyor ama normal zamana göre daha isteksiz. Sanirim tadı farklı oluyormuş.Peki adetliyken sütünüz etkileniyor mu ? Oğlum hem emmek istiyo açlıktan ağlıyo hemde memeyi 1-2kez çekip reddediyor tekrar emiyor tekrar bırakıp ağlıyor. Sıktığımda süt geliyo ama axaba tadını mı beğenmiyor falan kafam karıştı.. Ne garip bir gün yaa hiçbir şey yolunda değil.. sakinleşip uyusun diye biberon verdim. Uyudu ama ben zaten regl sancısıyla kıvranıyorum stres oldum valla geçicidir umarım bu durum
Yaaa olmadı 9-12 alıcaz bol olsun bişi olmaz napalım, markadan markaya değişiyo sanırım kalıplar dar olmasında bol olsun, yaz için 12 aylık almıştım elimde patlamasa bari3-6 ay kışlık tulumlar aldım internetten küçük geldi iade ettim. 6-9 ay aldım onlar da küçük geldi. Bu ay bile giyemez. Tekrar iade edip 9-12 mi alsam acaba diye düşünüyorum. Bedenlerde mi sıkıntı var acaba? H-m in 3-6 aylık tulumları gayet rahat oluyor ama carters, lcw, kanz olmuyor.
-6
Ben şu an reglliyim dün doktora gitmiştim. Günlük 6 dan az emziriyorsan normal dedi. Ama 6 dan fazla emiyor. İlginç bilmiyorum. Arttırmak için tavsiye edebileceklerim galactago damla ve I mom latte kullanıyorum ben. Bol da su içiyorum. Başka hiç bir şey kullanmıyorum. Oğlumda soylediklerinj ve daha fazlasını denememe rağmen sürüm azaldı azaldı bitti. Emzirme çaylarından asla icmedim bu sefer. Acaba onlar mı azalttı sütümü diye düşünmeye başladım.Bu arada Regl olaniniz var mi ?
Sezeryan ile doğum yaptıgimda ilk gün biraz kanamam oldu. sonrasinda kanamam cok nadir oldu. Taa ki 40im ciktiktan sonra falan regl oldum resmen.
tam günlerinde regl oluyorum ve + simdi 3.adetimin gelmesi gerek ama 10 gündür ara ara olacagim gibi hissedip olmuyorum. Benim durumumda olan var mi ?
Ve + Sütüm de az geliyor 2.ayda bebeğimin kilo alimi yavaş olunca doktor devam sütüne baslatti.
Sütüm için denemediğim kalmadi. ebebekten aldigim caylar ,maltlar.. ki bu maltlarin her biri 1000 kalori
birkaç gün önce de aktardan isirgan otlu çemenli bir karisim yaptirdim banamisin demedi.
Var midir bu konuda bilgisi olan
Ben de ebebekten 18 aylık diğer markalardan 12-18 aldım. İnşallah benim de elimde patlamaz. 4 aydan sonra artık böyle hızlı kilo alıp boy atmıyorlarmış.Yaaa olmadı 9-12 alıcaz bol olsun bişi olmaz napalım, markadan markaya değişiyo sanırım kalıplar dar olmasında bol olsun, yaz için 12 aylık almıştım elimde patlamasa bari
Ben de tık yok :) ben de benim gibi regl olmayan var mı diye sorayım... Regl olanlar 2023 temmuz anneleri topiğini hazırda bulundurun belki dahil olan olur :) :)Bende tam 40mde regl oldum bu ay 3. Yu olucam bende gününde oluyorum tamm
Oy maşallah ne tatlı olmuşAynen 9 aylık uzun kollu badiler aldım kışın giydiririm diye. Yok valla şimdiden giyiyor.
Kaldı ki ben ilk çocuktan az çok tecrübeliyim küçük boy çok az şey aldım. Kardeşim de verdi.
Ayaklı patikli alt veya tulum sevmem. Çok tatlı duruyo diye bir iki şey aldım. Daha çok çoraplı veya ayaksız alt severim. Tulum ayaksız olmalı.
Bir marka küçük bir marka büyük üretiyor.
Ayrıca 3-6 ay diye bir beden olmamalı. Bebekler iki haftada bile bariz boy atabiliyorlar.
Tamamen pazarlama stratejisi
Bak bunu geçen ay foto çekmek için giydirdim zor kapattım. Beden 6 ay sözde
Eki Görüntüle 3140763
Ben henüz olmadım hiç bu arada regl olmazken de hamile kalınabiliyormuş geçen instada okudumBen de tık yok :) ben de benim gibi regl olmayan var mı diye sorayım... Regl olanlar 2023 temmuz anneleri topiğini hazırda bulundurun belki dahil olan olur :) :)
Bu sadece anne sütü alıyormuş ama .Anne sütüyle 8 kilo vayy bee.Bizimkide 3.ayında 7 kilo büyük ihtimalle diğer aya 8 kilo olur amaaa gece ben uyandırmıyorım kendi uyanıp acıkıyor
Ben henüz olmadım hiç bu arada regl olmazken de hamile kalınabiliyormuş geçen instadaBen de tık yok :) ben de benim gibi regl olmayan var mı diye sorayım... Regl olanlar 2023 temmuz anneleri topiğini hazırda bulundurun belki dahil olan olur :) :)
Benim bebe bu hafta kucaktan inmiyor sürekli duyuyorum bu lafı halbuki hiç kucağa almadım gerekmedikçe.. Çocuk dış dünyayı merak ediyor kucak istiyor ağlıyor ne yapayım saatlerce ağlatayım mı yani?Kucağa alıştırma diyenleri ne tarafa gömüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?