Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Eşim kalsın bakarız dedi. Yenidoğanı kullanmayacağım. Şu kilo için olmuyor saçma kalıyor. Yıkadım bugün,3 aylık sonrası biraz daha büyüyünce bakacağım. Olmadı satarım ne yapayım
Benimki de duruyor ben ikinci el aldm zaten de. Kullanilmamış hiç. Baktm cocuk icinde durmak istemedi cırım cırım etti ama o ayaklar öyle nasıl aglamasin ki zaten. Ayrilmiyor ister istemez ayaklari iceride kaliyor kendi de ayaklarının üstüne cömelir gibi ayaklar sıkışıyor haliyle. Cok sacma geldi. 3 aylik olunca da olmaz o sanmam

Soran olursa gezmekten telefonu eline alamiyor dersiniz yoncambenim
Havalar kötü olmadan nereyi gezebilirsek gesiyoruz. yoncambenim e bile yaklaştık da gidemedik geç oldu AnneKart olunca İstanbul Kazan biz kepçe Ve kızım özel arabada durmuyor otobüs metro Marmaray da uyuyo kalkiyo izliyo şebeklik yapıyor insanlara arabaya binince ağlıyor
Böyle geçiyor bizim günler. Yapışık ikiz gibiyiz. Herkes yine mi dışardasınız diyo

Vallaa olmadı ya
Ne güzel alışsın büyünce kanka gibi anne kız gezersiniz beraber en çok hoşuma giden şey o

Kızlar nasılsınız? Ben sizlerden dua istemeye geldim. Belki hatırlarsınız detaylı ultrasonda benim bebişin böbrekler geniş çıkmıştı. En son 38.haftamda 10-11 mm olmuştu ap çapları. Ama ne kadın doğumcum ne çocuk dr pek önemsemediler geçer dediler kalça ultrasonunda ona da bakılır dediler. Çocuğun genel durumu da iyi olunca biz hep geçti gözüyle baktık. Ama geçen hafta öğrendik ki 14-15 mm ye yaklaşmışlar. Şok olduk. Hemen idrar tahlil ve kültürü yapıldı çok şükür temiz ve bugüne kadar idrar yolu enf olmadı Allahtan. Fakülteye götürdüm prof.a adam çok rahat ve emin konuştu darlık veya geri kaçak oluyormuş 1 yaşına kadar %95 geçer dedi ama enfeksiyon olmamalı dedi çünkü idrarla beraber enfeksiyon da böbreğe ulaşıp zarar verebilirmiş. Önümüzdeki haftaya da ultrason günü aldık. İnşallah daha fazla büyüme yoktur ve durumu çok kötü değildir. İnternete bakıyorum hepsi enf geçirip ameliyat olmuş böyle çocukların. Ben elimden gelen özeni gösteriyorum ama kader kısmet inşallah sorunsuz şekilde atlatırız. Dermansız dert değil ama hangi anne evladı ameliyat olsun ister. Bizim için dua edin kimin duası kabul olur bilinmez ultrasondan hayırlı haberler alalım zamanla da düzeldiğini öğrenelim yavrum ameliyata gerek kalmadan zarar görmeden iyileşsin inşallah...

Güzel haberlerle geleceksiniz ins

Arada aklıma geliyorsun üç çocukla giremiyor diye düşünüyorum seni.. inşallah düzelir canım iyi olur benimde büyük oğlanın tek bobregi buyumemis yani tek bobrekli eger doktoraguvenmezsen yada başka fikir alayım.dersen biz prof. Dr. İlmay bilge ye gidiyoruz.. Türkiye de sayılı nefrologlardan biri.. Allah tüm çocuklari korusun sifalandirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…