- 25 Ağustos 2019
- 62.719
- 120.708
- 698
- 31
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.061
Hayy maşaallahhh baya erken çıkardı dişini
Oy masallah aceleci minnoşBiri doğduğunda vardı, diğeri de doğunca bir hafta içinde çıktı
Bulmuş olabilirim yonca'dan. EkledimNe iyi ettik ya, beni bulan benide eklesin
Aynen bende hatırladımAa soylemez olur muyum ? Yazdım çok önceden
Ben bu kafayla gidersem benim oğlanı anacı yaparım gelin kaçarGelinler de bize yapacak aynısınıtorunlarımıza hasret gideceğiz
Aynen geçen bizde onu konuştuk, bayaaa konuşkanız yaaaa maşallah
Az yavaş oğlummmAynen geçen bizde onu konuştuk, bayaaa konuşkanız yaaaa maşallah
Bende çok beğendim burdan kim önermişti biri söyledi.Ben bio natural kullaniyordum. Denemek için bir paket aldım çok beğendim.
Berabere kalalımm beybimm iyi rekor kırarızz bahhVallaBizde geri yok hep ileri
Gerçekten yaa zaten bi haziran bide temmuz grupları konuşkan birlikte olsak neler olurduBerabere kalalımm beybimm iyi rekor kırarızz bahh
Uuuu hemde ne fena olurdu kızzzGerçekten yaa zaten bi haziran bide temmuz grupları konuşkan birlikte olsak neler olurdu
Geldi cok şükür ama cidden bekledim biraz. Cumartesi dagitimda dediler sonra yetismedi dediler. Sonra pazartesi oldu salı oldu anca geldi. Yine iyi şanslıymışım. 1 hafta sürmedi.Sokak kedileri icin A101 den indirimli 30 kilo mama almistim. sendeo ya vermisler .
Allahimmm.. Yani mamalar gercekten indirimli olmasaydi coktan getirmeyin iade edin demistim. Yok böyle bir kargo firmasi. Hep yogun hep yogun.
Dün de internetten süt artirici ürün aldim. bugün kargolamislar sagolsunlar aciliyeti var diye rica etmistim. kargo firmasi Sendeo cikmasin mi ..
Beynim döndü 1 haftaya anca gelirİki kargom da sendeo da bu kadar sans ((
Issiz bircok insan var alsinlar eleman yogunsalar..
Alisveris yaparken sormak lazim hangi kargoyla gonderim saglaniyor diye..
Sendeo ise uzakkkk..
Yavrum 40. Haftada zorla doğdu. Meğer diş çıkartmakta mesgulmusHayy maşaallahhh baya erken çıkardı dişinitesadüfen girdim bakayim derke tospiki gördüm allah nazarlardan saklasın
Çok şükür iyi illa acıkıyo uyanıyoruz ama buna şükür yaa hiç uyumasaUuuu hemde ne fena olurdu kızzzmuhabbetinizi arttırsın inşallahh canım benimm tospiğim.napıyo geceleri iyimi
Benimkide 2-3 gündür itmeye başladı az emmeğe başladı biberonu, ama acıkınca alıyo mecburYaaa kızlar benim bebe resmen biberonu diliyle itiyor içmiyor zaten emmiyordu bunu da itiyor bi hafta oldu aynı sağlık ocağın a götürdüm 3 ayda olabilir dedi yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?