- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.041
Hatta kızımda 1 saat falan buzlukta bekletip verirdim ama bunda cesaret edemem sanırım kış bebeği olduğu içinAaa bilmiyodum bende veriyim
Bide seninle aynı zamanda aynı şeyleri yaşayan anneleri, süreçlerini gözle görüyor olmakta hoşuma gidiyor benimValla yaaaainstagramım bebişler güzell anneleriyle doldu
Len madem dişi cıktıBenimkinin dişleri var iki tanehavuç veremem, isirabilir
Dişli doğdu çünküLen madem dişi cıktı
Niye soylemedın?
Aynn dediğin gibi buzluğa koyamazyız belki zaten koparamaz herhalde yanımızda 1-2 dk veririm eline yeter herhsldeBide seninle aynı zamanda aynı şeyleri yaşayan anneleri, süreçlerini gözle görüyor olmakta hoşuma gidiyor benim
Yazicam özelden canımBi ara bazılarımız takipleşti çok da güzel olduuukızlarla gerçek arkadaş olduk
Gerçekden öyleee yaaa güzel oluyoBide seninle aynı zamanda aynı şeyleri yaşayan anneleri, süreçlerini gözle görüyor olmakta hoşuma gidiyor benim
Aa benım nıye habeeım yokDişli doğdu çünkü
Abowwww yazıyorum sanada şimdiOlurrrrözelden hemencik nerdeyse bende 20 kişi vardır burdan
Yazmıştı aslında burayaAa benım nıye habeeım yok
Oyleyse eger benım dunyadan haberım yokYazmıştı aslında buraya
Umarım uydurmuyorumduraklımda öyle bir sey kalmıs
Atayim bulupHadi canımmmatsana dişlerini
Dişli doğdu teyzesiDişi nasıl var ya
Aceleci lokum
Aa soylemez olur muyum ? Yazdım çok öncedenLen madem dişi cıktı
Niye soylemedın?
Aynen yazmıştımYazmıştı aslında buraya
Umarım uydurmuyorumduraklımda öyle bir sey kalmıs
Valla bende yazıldı diye hatırlıyorum ama isim olarak kimdi bilmiyorum demek sendin canımAynen yazmıştım
Gelinler de bize yapacak aynısınıKitapta bu haftalarda olabileceğini söylüyor ama yok ya kadın kucağına alınca değişik bir çığlık atıyor benim maşallah yakışıklı bitanecik canım oğlumNerde doğru yaptık da böyle oldu acaba
Bende ban yedi sandımKayıplarda kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?