Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet söyledim canım
Yanliz bu kadar ovdukten sonra çocuğun kabardigini fark ettim. Bel kısmı minik minik kırmızı benek olmuş ben üşümesin diye bezi hızlıca değiştirdigimsen dikkkar etmemişim demin banyo yaptırdım o zaman fark ettim. Doktora götürmüştüm ya doktorda fark etmiş ama bana bir şey söylemedi. Enabizda böyle yaziyor. Tohumlar mi yaptı ki Ama kullanmaya başlayalı olmuştu biraz daha yeni çıkmış demek. Ya da daha azdi dikkatimi cekmedi.

Kiz seni etiketledim dogum kontrol hapiyla ilgili bisey sormuştum bildirim gelmedimi
Ayy evet kusura bakma unuttum .emzirirken bakıyım dedim uyuyunca uçup gitmiş.gunde 1 kere ve ara vermeden içiyorsun. Adet görmeden nasıl olur bilemedim .Ben adetin 2.gunu başlamıştım .bence herhangi bir günden başlayabilirsin.ben önceden içtiğimi, ilk içtiğim zamanlar doktora sormuştum.herhangi bir gün iç demişti.sonra hap onu duzenliyormus
E Ekbl56 canim önerdigin dogum kontrol hapini gunde kac kere kullaniyorsun ve ayni saattemi iciyorsun, birde ben adet gormuyorum nasil icecegim onu hesap edemedim

Yaaa kızlar benim bebe resmen biberonu diliyle itiyor içmiyor zaten emmiyordu bunu da itiyor bi hafta oldu aynı sağlık ocağın a götürdüm 3 ayda olabilir dedi yaşayan var mı
Başka biberon mu denesen .bizimki de itmisti.1 kere içmedi bizse biberonla deneyelim demiştik o zamanlar. Kiinde yi almadi yavaş diye dr browns hızlı galiba lıkır lıkır içti. Hızlı gelir mi bilmiyorum ama

Kimse yok ,herkes bebesini uyutmus kocasinin koynunda 99.cu ruyasini görüyor
Çok uyudum ama bebeye laf yok .fisher price tulum giydirmistim kalın sıcak tutsun diye .uyku tulumu gibi. Çocuk kundagin içinde kaymış. Kundak bütün yüzünü kapamış. Hemen açtım emzirdim geri yatırdım. Aptal tulum

Hayatım kaymış benim , 2 çocukla perişanimmm
Ahhhh canımmm
Kimse yok ,herkes bebesini uyutmus kocasinin koynunda 99.cu ruyasini görüyor
Yok beee ne uykusuuuu bebişin dolabını düzenledimmmm küçülenleri kaldırdımmm kışlık yıkancaklarıda ayırdım yarında onları hallederim. İşlerimi anca o uyuduğunda gece yapabiliyorum

Philips aventin biberon başlığını artık değiştireyim diyorum 3 aydan sonra 3 noya geçiliyor sanırım onu alıyım

Eklentiler

• B4D37749-B40E-4CB6-B8BA-616A9D7F72DF.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun mesajınızı görünce bende cevap vermek istedim ben ilk doğumumda preeklampsi geçirdim doğum sonrası iylesmem baya zaman aldi tansiyonum kalıcı olmadı ama uzun süreli ilaç kullandım biraz sakin olmak gerekiyor

Allah yardımcınız olsun canım benim güzel düşün güzel şeyler olsun inşallah

Çok tesekkurler cevabınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…