- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.101
Yanliz bu kadar ovdukten sonra çocuğun kabardigini fark ettim.Evet söyledim canım
Ayy evet kusura bakma unuttumKiz seni etiketledim dogum kontrol hapiyla ilgili bisey sormuştum bildirim gelmedimi
Başka biberon mu denesen .bizimki de itmisti.1 kere içmedi bizse biberonla deneyelim demiştik o zamanlar. Kiinde yi almadi yavaş diye dr browns hızlı galiba lıkır lıkır içti. Hızlı gelir mi bilmiyorum amaYaaa kızlar benim bebe resmen biberonu diliyle itiyor içmiyor zaten emmiyordu bunu da itiyor bi hafta oldu aynı sağlık ocağın a götürdüm 3 ayda olabilir dedi yaşayan var mı
Çok uyudumKimse yok ,herkes bebesini uyutmus kocasinin koynunda 99.cu ruyasini görüyor
Eklersen vereyimBen sonradan kaybettim
Ahhhh canımmmHayatım kaymış benim , 2 çocukla perişanimmm
Yok beee ne uykusuuuu bebişin dolabını düzenledimmmm küçülenleri kaldırdımmm kışlık yıkancaklarıda ayırdım yarında onları hallederim. İşlerimi anca o uyuduğunda gece yapabiliyorumKimse yok ,herkes bebesini uyutmus kocasinin koynunda 99.cu ruyasini görüyor
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun mesajınızı görünce bende cevap vermek istedim ben ilk doğumumda preeklampsi geçirdim doğum sonrası iylesmem baya zaman aldi tansiyonum kalıcı olmadı ama uzun süreli ilaç kullandım biraz sakin olmak gerekiyorMerhabalar.eski konu ama aynı sorun bendede var.40 ım çıktı hala yuksek tansiyonum.norvasc baslattılar 10 gunu gecti ilaca baslayalı.sabah aksam 5 mg ıctıgım halde 13 14 cıvarı.panıklersem 15 16.sizin ne zamam gecti yada kalıcı mı oldu
Sanırım ekledim seniAbowwww yazıyorum sanada şimdi
Allah yardımcınız olsun canım benim güzel düşün güzel şeyler olsun inşallahKızlar nasılsınız? Ben sizlerden dua istemeye geldim. Belki hatırlarsınız detaylı ultrasonda benim bebişin böbrekler geniş çıkmıştı. En son 38.haftamda 10-11 mm olmuştu ap çapları. Ama ne kadın doğumcum ne çocuk dr pek önemsemediler geçer dediler kalça ultrasonunda ona da bakılır dediler. Çocuğun genel durumu da iyi olunca biz hep geçti gözüyle baktık. Ama geçen hafta öğrendik ki 14-15 mm ye yaklaşmışlar. Şok olduk. Hemen idrar tahlil ve kültürü yapıldı çok şükür temiz ve bugüne kadar idrar yolu enf olmadı Allahtan. Fakülteye götürdüm prof.a adam çok rahat ve emin konuştu darlık veya geri kaçak oluyormuş 1 yaşına kadar %95 geçer dedi ama enfeksiyon olmamalı dedi çünkü idrarla beraber enfeksiyon da böbreğe ulaşıp zarar verebilirmiş. Önümüzdeki haftaya da ultrason günü aldık. İnşallah daha fazla büyüme yoktur ve durumu çok kötü değildir. İnternete bakıyorum hepsi enf geçirip ameliyat olmuş böyle çocukların. Ben elimden gelen özeni gösteriyorum ama kader kısmet inşallah sorunsuz şekilde atlatırız. Dermansız dert değil ama hangi anne evladı ameliyat olsun ister. Bizim için dua edin kimin duası kabul olur bilinmez ultrasondan hayırlı haberler alalım zamanla da düzeldiğini öğrenelim yavrum ameliyata gerek kalmadan zarar görmeden iyileşsin inşallah...
Ben kundak yapıp üstüne nohut battaniye örtüyorum.Emzirmeye kalktm bebem donmuş soguktan üstünu de açmış. Bu 2 5 ttog u giydirsem mi napsam siz 5ulum giydirmeye basladiniz mi?
Ev kaç derece canım 2.5 tog için erken değil mi daha bilemedim. Adana da kısa kol takılıyoruz biz hala yaaEmzirmeye kalktm bebem donmuş soguktan üstünu de açmış. Bu 2 5 ttog u giydirsem mi napsam siz 5ulum giydirmeye basladiniz mi?
Çok tesekkurler cevabınız için.Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun mesajınızı görünce bende cevap vermek istedim ben ilk doğumumda preeklampsi geçirdim doğum sonrası iylesmem baya zaman aldi tansiyonum kalıcı olmadı ama uzun süreli ilaç kullandım biraz sakin olmak gerekiyor
Bende ekliyorum seni o zaman bulmuştum ama eklememiştim niyeyseEklersen vereyim
Beni de ekleyin ya ben bi tek yoncayı buldumSanırım ekledim seniyalnız oğlunun ablası gibisin
Çekingenlik oluyor insanda benimde bulup ekleyemediklerim olduBende ekliyorum seni o zaman bulmuştum ama eklememiştim niyeyse
Evin durumunu bilmiyorum ama 2.5 tof için erken şuan 1.6 tog iyiEmzirmeye kalktm bebem donmuş soguktan üstünu de açmış. Bu 2 5 ttog u giydirsem mi napsam siz 5ulum giydirmeye basladiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?