Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kundak yap .kundagi sevmiyorsa kundak yaptıktan sonra ellerini aç

Kundak yap .kundagi sevmiyorsa kundak yaptıktan sonra ellerini aç
Baktm uşümüş gece hemen sardim kundakladim. Aman hasta neyim etmeyim de ya. Bi de uyku tulumunu denesem mi diyorum. Sen zamaninda cesit cesit uyku tulumu alarak iyi etmissin. 2.5 simdi cok gelebilir bi tane 1.5 luk lazmmıs

Merhaba ben kullanmadım o ilacı doğum yaptığım hastanede vermişlerdi sonra kendi doktoruma kontrole gittim kullanma mahveder o ilac seni dedi. Oldukça ağır bi ilac. Alfemed devam ettim ben. Stres düzeyim oldukça yüksekti o dönem yaklaşık 2 ay sürdü bu durum sonra geçti şuan ilac kullanmıyorum. Fakat size tavsiyem gitmediyseniz bi kardiyolojiye gitmeniz bende tansiyona bağlı bi takim sıkıntılar çıktı arada panik ve stres yaparsam hava kullanıyorum.

Baktm uşümüş gece hemen sardim kundakladim. Aman hasta neyim etmeyim de ya. Bi de uyku tulumunu denesem mi diyorum. Sen zamaninda cesit cesit uyku tulumu alarak iyi etmissin. 2.5 simdi cok gelebilir bi tane 1.5 luk lazmmıs
Benimkiler geldi biraz büyük ama olsun .0.5 1.5 ve 2.5 aldım

Benimkiler geldi biraz büyük ama olsun .0.5 1.5 ve 2.5 aldım
Trendyoldan mı aldiydin? Uyguna bulmustm dediydin de.

Bizim evde dogalgaz yok bi demistim burda. Yeni geldi borular cekiliyor ama muhtemelen bu sene dogalgazla ısınmayız yetişmez. Merkezi sistem dedikleri kazan dairesi var toplu yaniyor her yer. Ama onlar yakasıya bi süre ev soguk olcak. Yazin ne guzel bi zıbin body bitti suan ne kadar giydirsem az mi cok mu diye hesap yapmaktan yıldım

Tüm gün kolik bebek sakinleştirmeye çalışan annelere selam olsun
Allah kolaylık versin
Dün gece çok zor geçti. Bebeyi hasta etmeyi başardık. Burnu dolu nefes alamıyor. Ateşi var. Sabaha kadar gezinip durduk. Calpol veriyoruz tukuruyor. Şimdi doktora gidicez.
Geçmiş olsun kuzuya tam hastalık havası maleseff

Dün gece çok zor geçti. Bebeyi hasta etmeyi başardık. Burnu dolu nefes alamıyor. Ateşi var. Sabaha kadar gezinip durduk. Calpol veriyoruz tukuruyor. Şimdi doktora gidic
Çok geçmiş olsun. Sterimar diye bir okyanus suyu aldık biz, tıkalı burna çok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…