- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.141
Niye hasta oldu ki kuzucukDün gece çok zor geçti.Bebeyi hasta etmeyi başardık. Burnu dolu nefes alamıyor. Ateşi var. Sabaha kadar gezinip durduk. Calpol veriyoruz tukuruyor. Şimdi doktora gidicez.
Kundak yap .kundagi sevmiyorsa kundak yaptıktan sonra ellerini açAy valla ben de bilmiyrm. Bebekler üşmez deniliyor falan ama ben üşüdü mü onun da üşüdügünü düşünüyorum. Elleri çelik gibi buz oluyo. Bu sefer göğsü de hafif ılıktı. Normalde elleri pek referans olarak almıyorum sırt ve göğse bakıyordum ama eller burun soguk olursa da insan uyuyamaz ki ben uyuyamam mesela
Baktm uşümüş gece hemen sardim kundakladim. Aman hasta neyim etmeyim de ya. Bi de uyku tulumunu denesem mi diyorum. Sen zamaninda cesit cesit uyku tulumu alarak iyi etmissin. 2.5 simdi cok gelebilir bi tane 1.5 luk lazmmısKundak yap .kundagi sevmiyorsa kundak yaptıktan sonra ellerini aç
Merhaba ben kullanmadım o ilacı doğum yaptığım hastanede vermişlerdi sonra kendi doktoruma kontrole gittim kullanma mahveder o ilac seni dedi. Oldukça ağır bi ilac. Alfemed devam ettim ben. Stres düzeyim oldukça yüksekti o dönem yaklaşık 2 ay sürdü bu durum sonra geçti şuan ilac kullanmıyorum. Fakat size tavsiyem gitmediyseniz bi kardiyolojiye gitmeniz bende tansiyona bağlı bi takim sıkıntılar çıktı arada panik ve stres yaparsam hava kullanıyorum.Merhabalar.eski konu ama aynı sorun bendede var.40 ım çıktı hala yuksek tansiyonum.norvasc baslattılar 10 gunu gecti ilaca baslayalı.sabah aksam 5 mg ıctıgım halde 13 14 cıvarı.panıklersem 15 16.sizin ne zamam gecti yada kalıcı mı oldu
Benimkiler geldi biraz büyük ama olsun .0.5 1.5 ve 2.5 aldımBaktm uşümüş gece hemen sardim kundakladim. Aman hasta neyim etmeyim de ya. Bi de uyku tulumunu denesem mi diyorum. Sen zamaninda cesit cesit uyku tulumu alarak iyi etmissin. 2.5 simdi cok gelebilir bi tane 1.5 luk lazmmıs
Nerden buldunGünaydın. Tanesi 3 liradan prima premium care 3 numara buldum nasil mutluyum
Trendyoldan mı aldiydin? Uyguna bulmustm dediydin de.Benimkiler geldi biraz büyük ama olsun .0.5 1.5 ve 2.5 aldım
Kolik degildir ya arada gelmiştir huysuzluk. Kolik deyip etiketleme olur arada de pozitif olmaya caliş. Ben pek kolik kelimesini sevmiyom daTüm gün kolik bebek sakinleştirmeye çalışan annelere selam olsun
Allah kolaylık versinTüm gün kolik bebek sakinleştirmeye çalışan annelere selam olsun
Geçmiş olsun kuzuya tam hastalık havası maleseffDün gece çok zor geçti.Bebeyi hasta etmeyi başardık. Burnu dolu nefes alamıyor. Ateşi var. Sabaha kadar gezinip durduk. Calpol veriyoruz tukuruyor. Şimdi doktora gidicez.
Çok geçmiş olsun. Sterimar diye bir okyanus suyu aldık biz, tıkalı burna çok iyi geldiDün gece çok zor geçti.Bebeyi hasta etmeyi başardık. Burnu dolu nefes alamıyor. Ateşi var. Sabaha kadar gezinip durduk. Calpol veriyoruz tukuruyor. Şimdi doktora gidic
Bilmiyorum ki evden de çıkmadık ama okula giden abisi var. Ondan da şüpheleniyorum.Gerci bir önceki hafta bende hastaydım annemi dinleyip maske taksaydim keşke.Niye hasta oldu ki kuzucuk
Şimdi bekliyoruz doktorda bakalım çıkınca alırım doktor başka bir şey onermezseÇok geçmiş olsun. Sterimar diye bir okyanus suyu aldık biz, tıkalı burna çok iyi geldi
Lcw iadem bankaya yapıldı
Aldıklarımdam bazıları tukenmıs.
İndirim kodu var mı ?
Cok gecmıs olsun canım. Annenın mıkrobu aslında bebege her zaman gecmezBilmiyorum ki evden de çıkmadık ama okula giden abisi var. Ondan da şüpheleniyorum.Gerci bir önceki hafta bende hastaydım annemi dinleyip maske taksaydim keşke.Belki de benden bulaştı.
Lcw iadem bankaya yapıldı
Aldıklarımdam bazıları tukenmıs.
İndirim kodu var mı ?
Bende ona guvenmistim ama işte neden oldu bilmiyorum.Cok gecmıs olsun canım. Annenın mıkrobu aslında bebege her zaman gecmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?