- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.181
Onu hiç bilmiyorum belki de karşılıyor ben parayla aldimTamam canim tesekkur ederim
Birde bu ilaci devlet karsiliyormu saglik ocagina yazdircam oyleyse , yoksa ozelmi satiliyor
N11 e bebek satıcı saatlik indirime girmisti.Nerden buldun
N11 üzerinden saatlik indirim yaptı bildirim açmıştım. E bebek satıcı.Nerden buldun? Benim de 4 numaraya ihtiyacım var
FK7316YK615Lcw iadem bankaya yapıldı
Aldıklarımdam bazıları tukenmıs.
İndirim kodu var mı ?
Ayyy yokk ya her bebe aynı değilmiş gerçekten benim hala geceleri uyuyo 9za kadar çiktı busefer daha uzun uyumaya başladı hic öyle yaşamıyoruz çok şükür oyüzden her bebe aynı değill ben bu almirada yaşayınca anladımÇok şükür iyi illa acıkıyo uyanıyoruz ama buna şükür yaa hiç uyumasa
4. Ay kötü oluyo hiç uyumuyo diyolartırsıyorum biraz nasıl sizin uyku
Ooo 40 a kadar bekledin demekkii bide zor belli diş çıkartemm öyle geleyim demiş sıpaYavrum 40. Haftada zorla doğdu. Meğer diş çıkartmakta mesgulmus
FK4BUXXNZ25Lcw iadem bankaya yapıldı
Aldıklarımdam bazıları tukenmıs.
İndirim kodu var mı ?
Ben bulamadım daha2 kisi istek gondermis biri senmisin
Ahhhh aman aman maşallahhhhAyyy yokk ya her bebe aynı değilmiş gerçekten benim hala geceleri uyuyo 9za kadar çiktı busefer daha uzun uyumaya başladı hic öyle yaşamıyoruz çok şükür oyüzden her bebe aynı değill ben bu almirada yaşayınca anladım
Yaaa yerimmm o dişleri
Bizim de ilk kez geldi başımızaYaaa yerimmm o dişleribu kadar erken çıkıyor muydu ya benim 2. 5 aylık çıkardı çok erken diyordum
Kızımın da altlar şişmiş gibi geldi bana bakalım ne zaman çıkar
Bolca dinlenmiş oluyoruz canımAhhhh aman aman maşallahhhhen azından geceleri annesini yormuyo bebiş
Daha ne olsun sağolsun bizimkide uyutuyo beniBolca dinlenmiş oluyoruz canım
Ilk bas ıse yaradı sonra gecersız olduFK4BUXXNZ25
Yüzde 25 de verdi
Bizim gece uykularında problem yokÇok şükür iyi illa acıkıyo uyanıyoruz ama buna şükür yaa hiç uyumasa
4. Ay kötü oluyo hiç uyumuyo diyolartırsıyorum biraz nasıl sizin uyku
Sen gitmezsen herkese ulaşabiliriz gibi geliyor.Ben burdayım bırakmamçocuklar büyücek daha dur
Evet sadece ışıklı b aletle baktı herşey iyi gelişimi tamamlanmış katarakt kayma vs yok dedi. Göz rengini sordum sadece koyu olmayacak dedi. 3dk için 550 TL göz doktoru olmak varmışBiz 1 ayın sonunda yaptırmıştık özellikle bir şey sormadık ama kadın doktor kafasına bir şey takarak çocuğa baktı herhalde bebekler sabit durmadığı içindi.. biz kendimiz sorduk yapmamız gereken bir şey var mı diye bebeğin göz takibi yapıp yapmadığını takip edin dedi 1 yaşına kadar 1 yaşında tekrar kontrol için getirirsiniz dedi
Beni de ekleyin güzel analar
Özelden yazın isminizi ekleyelim
Biri benim, karanın annesi2 temmuz anasi istek atmis kabul ettim lakin nickinizinide yazarsaniz memnun olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?