- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.161
Kullanılmıyor ki zatenBu az ya :)
Alıntı yapamadım
Lcw iadem bankaya yapıldı
Aldıklarımdam bazıları tukenmıs.
İndirim kodu var mı ?
Yalan yok bazı ekli olanların burdaki hesaplarını unutmuşluğum varBen bi yoncayı biliyodum onu da ismini hatrliyrm o kadarbalık hafızayım resmen yaa. Burda bile hala sizlerin nick lerinizi zor tutuyirum aklimda. Biri şöyle dediydi ama kim dediydi diyorum.
Ben burdayım bırakmamLen instadan ekleşiyonuz biźi unutmayin buralarda ben de yoncayi bulmustum ama suan unuttum neydi benim isim hafizam zayif
En kötü bu olay yaaa indirmde son kalan ürünler alıyosun iade olunca gidiyo hepsiLcw iadem bankaya yapıldı
Aldıklarımdam bazıları tukenmıs.
İndirim kodu var mı ?
Guzel de ındırım olmustu lanet olasıEn kötü bu olay yaaa indirmde son kalan ürünler alıyosun iade olunca gidiyo hepsi
O tabak için oyuzden koşmuştum valla iade olucağını duyunc zaten zor indirime giriyoGuzel de ındırım olmustu lanet olası
Tesekkurler cevap için.kardıyolıga gıttım o verdi ilacı.ben de cok stresliyım.o da yukseltıyor sanırım.Merhaba ben kullanmadım o ilacı doğum yaptığım hastanede vermişlerdi sonra kendi doktoruma kontrole gittim kullanma mahveder o ilac seni dedi. Oldukça ağır bi ilac. Alfemed devam ettim ben. Stres düzeyim oldukça yüksekti o dönem yaklaşık 2 ay sürdü bu durum sonra geçti şuan ilac kullanmıyorum. Fakat size tavsiyem gitmediyseniz bi kardiyolojiye gitmeniz bende tansiyona bağlı bi takim sıkıntılar çıktı arada panik ve stres yaparsam hava kullanıyorum.
Bunu size özel yapacağım yaparsamOoo helal yokmu
Tamam canim tesekkur ederimAyy evet kusura bakma unuttum.emzirirken bakıyım dedim uyuyunca uçup gitmiş.gunde 1 kere ve ara vermeden içiyorsun. Adet görmeden nasıl olur bilemedim .Ben adetin 2.gunu başlamıştım .bence herhangi bir günden başlayabilirsin.ben önceden içtiğimi, ilk içtiğim zamanlar doktora sormuştum.herhangi bir gün iç demişti.sonra hap onu duzenliyormus
Yap yapBunu size özel yapacağım yaparsam
2 kisi istek gondermis biri senmisinHepinize dm den yürüyeceğim hazır olun
Napıyosun güzel kuzumm 2ci bebe nasıl gidiyoSoyle bebemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?