- 23 Ekim 2018
- 16.312
- 37.728
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.201
Ben değilLen kım aldı %25 lık kodu
Hepinize dm den yürüyeceğim hazır olun
Çok şükür benimde yok acıkıyo arada ama uykusuna devam ediyoBizim gece uykularında problem yok
Özelden yazın ekleyeyimbuyur gel ben yoncayi ekledim bi de hurrem sultanla ekleştik
Geçen de biriBen değil
Aynen kimseye bişi olmasında en azından ulaşırızSen gitmezsen herkese ulaşabiliriz gibi geliyor.masallah iletişim ağın kuvvetli
%25
Yine de kullandım. 2 sefer de alıcam
Denk gelirse atcam söz%25
%30 ıstıyoeum
Cok mantikli bak cok yüklü bişey aliyorsak aslinda parca parca almakta fayda var 350 tl yi gecen kısmı bi alirsin öbur tarafa da yuzde 20 ya da yuzde 30Yine de kullandım. 2 sefer de alıcam350 ₺ ye 125 ₺ ındırım falan oluyor ya
Oyle de almak ıcın.
Idare ediyoz canim zor ama sonu guzel olacak inşallahNapıyosun güzel kuzumm 2ci bebe nasıl gidiyo
Uyku gerilemesi i bende yaşıyorum, üstümüze üstümüze sıçrıyor sağolsunÇok şükür iyi illa acıkıyo uyanıyoruz ama buna şükür yaa hiç uyumasa
4. Ay kötü oluyo hiç uyumuyo diyolartırsıyorum biraz nasıl sizin uyku
Hadi yaaa sana erken mi geldiUyku gerilemesi i bende yaşıyorum, üstümüze üstümüze sıçrıyor sağolsunzombi gibiyiz
Hahaha beni anlayan bir yorumHayatım kaymış benim , 2 çocukla perişanimmm
Balik vitaminini duzenli yutmusmuydun hatta genel olarak vitaminlerini aksatmadinmi
Harika haftalar diye bir kitap var bende orada da olur, normal diyor, ama benim korkum şuan tam herşey alıştığı dönemdeyiz. Kucağa, sallayarak uyumaya falan asıl bu dönemde alışıyor algıları açıldığı için, dikkatli davranmalıyız ki kalıcı olmasınHadi yaaa sana erken mi geldien sıkıntılı zamann inşaşlah düzelir uzamazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?