Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Idare ediyoz canim zor ama sonu guzel olacak inşallah birden rahata erecem diye avutuyom kendimi, sen nasilsin ek gidaya gectinizmi
Rahatlayacan kuzumm ne çabuk buyüdü dicez
Yok canım geçmedik anne sutüne devam ben ek gıdaya gecme merasinde degilim pek anne sutü ek fıdadan daha saglıklı ama 5aydan sonra bakalım dedi dr

Rahatlayacan kuzumm ne çabuk buyüdü dicez
Yok canım geçmedik anne sutüne devam ben ek gıdaya gecme merasinde degilim pek anne sutü ek fıdadan daha saglıklı ama 5aydan sonra bakalım dedi dr
Insallah canim

Kilo alimi.gelismesi iyiyse hemen gecmeye gerek yok tabi , ama benim oglan az kilo almaya basladi mamada icmiyor sadece meme emiyor istahli degil o yuzden erken gecicem bu ay bitince basliycam

Insallah canim

Kilo alimi.gelismesi iyiyse hemen gecmeye gerek yok tabi , ama benim oglan az kilo almaya basladi mamada icmiyor sadece meme emiyor istahli degil o yuzden erken gecicem bu ay bitince basliycam
Olur kuzu 4 aydan başlarsan bizim topik çoğu başladı zaten
Kilo gelişimi iyi ama.biraz yavaş buay daha oldu oldu olmadı geçerim bende dr derse

Olur kuzu 4 aydan başlarsan bizim topik çoğu başladı zaten
Kilo gelişimi iyi ama.biraz yavaş buay daha oldu oldu olmadı geçerim bende dr derse
Evet sende bak duruma göre, bebegin yerse herseyi ek gida cok zevkli bi hal oluyor

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…