- 25 Ağustos 2019
- 62.719
- 120.707
- 698
- 31
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.221
Aynen canım boyleyse degişmez gibiDaha ne olsun sağolsun bizimkide uyutuyo benidediğin gibi inşallah bizimkide değişmez her çocuk farklı cidden
Hahhaa şükür et Senin kiz büyükHahaha beni anlayan bir yorum
Rahatlayacan kuzumm ne çabuk buyüdü dicezIdare ediyoz canim zor ama sonu guzel olacak inşallahbirden rahata erecem diye avutuyom kendimi, sen nasilsin ek gidaya gectinizmi
İkisini de kullandım
Insallah canimRahatlayacan kuzumm ne çabuk buyüdü dicez
Yok canım geçmedik anne sutüne devam ben ek gıdaya gecme merasinde degilim pek anne sutü ek fıdadan daha saglıklı ama 5aydan sonra bakalım dedi dr
Olur kuzu 4 aydan başlarsan bizim topik çoğu başladı zatenInsallah canim
Kilo alimi.gelismesi iyiyse hemen gecmeye gerek yok tabi , ama benim oglan az kilo almaya basladi mamada icmiyor sadece meme emiyor istahli degil o yuzden erken gecicem bu ay bitince basliycam
Senin icin sadagallahulazimm der susarim
VicdansızlarIlk bas ıse yaradı sonra gecersız oldu
Evet sende bak duruma göre, bebegin yerse herseyi ek gida cok zevkli bi hal oluyorOlur kuzu 4 aydan başlarsan bizim topik çoğu başladı zaten
Kilo gelişimi iyi ama.biraz yavaş buay daha oldu oldu olmadı geçerim bende dr derse
Dimiii cano yaa bakalımmEvet sende bak duruma göre, bebegin yerse herseyi ek gida cok zevkli bi hal oluyor
Aman aman yok öyle bişi ne grubu kızAyy ayy dmlere yazılmış, instamomlar toplanmış grup kurmuş. Beni de alın beni de
Gecen aldıgım kadife coraplı pıjamaları aldım canım
Hayır hiç de bileeeIki uc kişi ekledim instada en sönük kişi benim bence bu gruptamaşallah yaa paylaşimlar paylaşımlar
Biliyorum büyük talihsizlik. Ablan uzakta mı sana yollasaydı pahalı mı olurdu kiGecen aldıgım kadife coraplı pıjamaları aldım canım
İade oldu ya yanlıs adresten dolayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?