- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.401
Masallah diyelim o zaman ,İlaç kullanmadık şükürler olsungerek olmadı. Sadece çocuk diş hekimi arada sağlam mı diye kontrol ediyor, o kadar
Aynen o okulda
Buna da şükür dıyelımBenimki de öyle ama ağzinda emzik olan koca koca çocukları görünce
Saygıyla karşılıyorum ama merak duyguma ket vuramıyorumAynen o okuldaama herhalde paylaşmak istemiyorlar saygıyla karşılıyorum
Marka etiket vs yok mu üstunde. Valla merak ettim fotodan tam anlayamadm az bucuk tahmin ediyorum kumaşı sadeceKesinlikleee yaaaa okadar güzelki büyük alsakda göze çarpmazzz resmen benim diğer altıklarım bunun yanında tırı vırıalanada soramıyorum
Beni niye gömdünKız cadılar karanlık iş yapmıyorumama her yerden öğrencilerim çıkabilir. bir de küçük bir yerde yaşıyorum. O sebeple gizli kalmak iyi ben de sizleri merak etsem de maalesef sosyal medyadan uzak duruyorum. Zaten Instagram'da çok paylaşımcı bir insan değilim ben Twitter insanıyım. Şimdi iletişim olsun diye sadece birinize kendimi açsam dedektif gibi herkes dolanıp bulur. Yazı yüze görüşme olsa gelirdim de böyle sosyal medyadan olmaz Boyimdan büyük ogrencilerim var. Bu platformda bile.bir sürü olduğuna eminim. Siz Amy le uğraşın benim işim belli. Ayrıca bebem hasta.
Benimde 12 yaşındaki resmim oğlumun 12 yaşıyla aynı kendi annem bile resmimi gösterdiğimde oğlum sandı kadının kafası karıştıBenimde öyle oğlan bana çok benziyor hatta küçükken daha da çok benziyordu
Kızım da b
Babasının fotokopisi resmen gören şaşırıyor
Merak ettim seni
Şuan ticaret yapıyorum canım. İnstagramdan satıs . E ticaretAma ne iş yaptığını bende merak ediyorum
E tamam o kadar gizli degilmisŞuan ticaret yapıyorum canım. İnstagramdan satıs . E ticaret
En kolayi benim aslinda bebemin dogum tarihi yaziyorYoncanin hesabindan bakip buldugumuzu eklerken bi de yanlş kisileri eklersek vay halimizemerveyi de buldum galiba ama emin degilim
Şuan ticaret yapıyorum canım. İnstagramdan satıs . E ticaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?