- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.041
Hiç fake hesabım olmadıBenimde varistediklerime ordan bakıyom olmayanın azdır
Fizyolojik yapcan bikaç kez yap gündeEvet bak aklıma gelmemişti. E tanı tamam da nasıl geçecek bu?
Bunu ben de merak ediyorum önceden foşurt diye atıyordu şimdi nereye gidiyo o serum fizyolojik diye düşünmekteyim yutuyor mu acabaBurnu akanlar tıkananlar artık bizim de burnumuz tıkalı. Gece uyanıp durduk.
Serum fizyolojik enjektör ile çekip 2 cc verdi eşim. Sonra ters çevirip aksın diye bekliyoruz yok. Silikon uçla çekiyoruz ama hep genize gidiyor sadece. Öyle diğer taraftan çıktığı falan yok. Çekince de çok az geldi gelmedi.
Yine de fayda sağlar mu bu şekilde gitsek?
Bilen söylesin. Çocuk tuzlu suları alıp duruyor. Acaba hızlı mı sıkmak lazımBunu ben de merak ediyorum önceden foşurt diye atıyordu şimdi nereye gidiyo o serum fizyolojik diye düşünmekteyim yutuyor mu acaba
Ben çok fazla akıtmıyorum az damlatıp yumuşamasını bekliyorum sonra aspiratörle çekiyorum. Direk şırıngayla verince öne eğmek lazım sanırım akması için. Yoksa yutuyor.Bilen söylesin. Çocuk tuzlu suları alıp duruyor. Acaba hızlı mı sıkmak lazım
Hep mi böyleydi?Ben kötü durumdayım elimi çekince bir süre sonra korkuyor ağlıyor uyku arkadaşı da işe yaramadınerde yanlış yaptım acaba
Yan yatırıp sıkıp hemen yüzüstü çevirip az sırtına vurdum ama değişen birşey olmadı.Ben çok fazla akıtmıyorum az damlatıp yumuşamasını bekliyorum sonra aspiratörle çekiyorum. Direk şırıngayla verince öne eğmek lazım sanırım akması için. Yoksa yutuyor.
Bence de alma. Artık hiçbir şekilde kullanılmadığını biliyorum. Ayrıca emekleyecek mi o da belli değil.selam kızlar size bir şey danışmak istiyorum
Bizim evde kedi ve köpek olduğundan dolayı
İpek altı aylık olduğunda yani destekli oturmaya başladığında eve yürüteç almayı düşünüyorum
Açıkçası onun emeklemesi çok hijyenik olmayacak ondan dolayı yürüteç düşünüyorum
Doktoruma sordugumda tavsiye etmiyoruz dedi
Annem benim için ve kayınvalidem eşimde hep kullanmış bir problem yaşamadık
Siz ne düşünüyorsunuz doktora danıştınız mı
Büyükler hemde çok zorluyorÖyle oluyor ya beni bebek değil büyükler yoruyor
Hayaller hayat arkadaşlığı, hayatlar uyku arkadaşlığıBebe seni uyku arkadasi yapmış gibi görünüyor
2 gündür yeni çıktı. Sonra dedim sen hayırdır ben senin hayatına değil sen benim hayatıma uyacaksın çektim elimi, sonra ağlayınca tamam dedim sensinHep mi böyleydi?
Ben de erkek xocuklarına pek önermedıklerini bılıyorum. Kızımda kısa sure kullandım. Bunda da kullanıcamselam kızlar size bir şey danışmak istiyorum
Bizim evde kedi ve köpek olduğundan dolayı
İpek altı aylık olduğunda yani destekli oturmaya başladığında eve yürüteç almayı düşünüyorum
Açıkçası onun emeklemesi çok hijyenik olmayacak ondan dolayı yürüteç düşünüyorum
Doktoruma sordugumda tavsiye etmiyoruz dedi
Annem benim için ve kayınvalidem eşimde hep kullanmış bir problem yaşamadık
Siz ne düşünüyorsunuz doktora danıştınız mı
BenimLen, bana gözler felfecir
gelın evine bence sen katıl '" dıyen.
Kimsin?
Benimki de dışarıda yemeyi kabul ettiBenınkının kafasına taş düştü galıba. Lahöacun soyluyor
Son yasadıklarımdan sonraBenimki de dışarıda yemeyi kabul etti
Benimle de ben de uzağımbiz senle Adana’da orta yolda buluşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?