- 24 Ocak 2022
- 151
- 174
- 18
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.141
Canm doktorumuz bize burun temizliğini yaptıktan sonra nazalnem diye bir damla verdi damlanıp sıkıyorum burnunu birazki heryere dağılsın burun içi nemli kalıyor tıkanmıyor baya iyi bişi tavsiye ederim onu deneBurnu akanlar tıkananlar artık bizim de burnumuz tıkalı. Gece uyanıp durduk.
Serum fizyolojik enjektör ile çekip 2 cc verdi eşim. Sonra ters çevirip aksın diye bekliyoruz yok. Silikon uçla çekiyoruz ama hep genize gidiyor sadece. Öyle diğer taraftan çıktığı falan yok. Çekince de çok az geldi gelmedi.
Yine de fayda sağlar mu bu şekilde gitsek?
Sabırsız, tez canlıyım
Acaba o cold mıx gıbı bır sey mı ?Canm doktorumuz bize burun temizliğini yaptıktan sonra nazalnem diye bir damla verdi damlanıp sıkıyorum burnunu birazki heryere dağılsın burun içi nemli kalıyor tıkanmıyor baya iyi bişi tavsiye ederim onu dene
Nazalnemi annemden biliyorum yumuşatiyor demisti. Boyle yağ gibi damlaliklı bişey. Nefesi açan mentollü bisey degil sanrm.sadece nemlendiriyoAcaba o cold mıx gıbı bır sey mı ?
Fbtl tek tek attım ona atarken bidaha uğrşamayaıyım diye çektim fotolarınıHiç üşenmez
Şimdi yerim simdi atistirim derken birden halsiz kalinca aklima geliyor yemedigim , artik yerim 1 haftadir mahvoldumAç bırakma kendini ben de öyle oluyordum ilk zamanlar
Ara öğünlü beslenmeye çalış
Yoksa birden pat diye düşüyor takatin
Okuldada sinif baskaniydin kesin senFbtl tek tek attım ona atarken bidaha uğrşamayaıyım diye çektim fotolarını
Uyandı emzirdim koydum kaka yaptı hemem değişeyim dedim değiştimBebeleriniz uyudu heralde sohbet ettiginize gore
Benim 2 gereksiz hala uyanik çilekeş ana online
Anladım. Cunku nanelı o kadar yakınıma surulnez dıye bılıyroum. Bebek sonuctaNazalnemi annemden biliyorum yumuşatiyor demisti. Boyle yağ gibi damlaliklı bişey. Nefesi açan mentollü bisey degil sanrm.sadece nemlendiriyo
En güzeli çok fonksiyonlulardqn almakYürüme arkadaşı dıye gecıyor
Bunlarıda arastırdım ama bunlarda düşme riski cok yuksek gıbı geldı
Ben de yataktayım. Benınkı yanımda uyuyor.Uyandı emzirdim koydum kaka yaptı hemem değişeyim dedim değiştim
Meğer bitirmemiş bi daha yaptı
Değiştim kundakladım pışpışlıyom
Bir doktora git olmazsa ondan da olabilir tabiYa benim miğde bulantısı çok, hamileliğim in ilk zamanları gibi. Adette olamadım omu yapıyor acaba dedim, hormonal bir durum gibi geldi
Yapmıyorum, haberi geliyorSiz nasil stalk yapıyorsunuz fake hesap olmadan
Ben uygulamadan gırıyorum .İyi akşamlar kızlar ? Nasılsınız? Okul açıldı açılalı giremez oldum valla burayakeşke daha kolay bi platform olsa uygulaması falan olsa yani 3.aya yaklaştık benim kız hala uyumayı bilmiyor bende uyutmayı bilmiyorum Ne zaman öğrenicez bakalım ikimizde
Ben 8 aydır alıyorum. Çok da iyi geliyorOnline terapi almaya başlıyorum pazartesi. Umarım iyi gelir.
Uyudu sankiBebeleriniz uyudu heralde sohbet ettiginize gore
Benim 2 gereksiz hala uyanik çilekeş ana online
Aynen benim ki de öyle hepimiz yurutect3 büyüdük ne oldu ki niye çocuk gezmesin. Ben şimdiden mama sandalyesine bile oturtmaya başladım. Ana kucağı gibi oluyor hafif yatık. Pusetinin minderini de koydum.Ben de öyle . Benımkı ne yatmak, ne kucakta dolastırılmak ıstıyor .
Dırekt yurumek, otyrmak ıstıyor deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?