- 23 Ekim 2018
- 16.306
- 37.720
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.101
Neden ? Sanırım benim de ihtiyacım olacakOnline terapi almaya başlıyorum pazartesi. Umarım iyi gelir.
Engin günaydına bayılırım ama kötü yorumlar gördüm hepGideyim de Murat Soner andropozun eleştirisini çekmeden izleyeyimEngin günaydın yazmıs hem de oynuyor severim
Evet bende indirimde denk gelmiştim hamileyken, almıştım. Şimdi kış içinde bir kaç parça aldımAyyy bak bilen bi senssinnn valla, e bebeğe gidip sorup alıcam cidden harikaa
6 kesinBişey sorcam size kızlar, günde ortalama kaç sefer bez degistiriyorsunuz.
Eveeet, zayıflarmıyız kiYoğurt zencefil zerdeçal mı
Ben neden görmedim seni
Tükenmişlik hissi en baskını. Yorgunum bide sürekli. Böyle hersey dağınık gibi.Neden ? Sanırım benim de ihtiyacım olacak
Ya benim miğde bulantısı çok, hamileliğim in ilk zamanları gibi. Adette olamadım omu yapıyor acaba dedim, hormonal bir durum gibi geldiZaman zaman oluyor uykusuzluktan baş ağrısı ve migde bulantısı
İnsülin direncin olabilir canım. Şekerden hamilelikte sende diyet yapmıştın dmi?Kizlar sizinde birden acliktan gözünüz dönüp eliniz ayaginiz tiyriyormu , bende son 1 haftadir var bu ve bugun bayilcam sandim oturyordum birden ayaga kalkinca gozumun önü karardi hemen yemek yedim hala gecmedi uzerine reçel yedim cikolata falan yedim anca kendime geldim
Hangımızın ıhtıyacı yok kı ?Neden ? Sanırım benim de ihtiyacım olacak
Tabikide hayırİnsülin direncin olabilir canım. Şekerden hamilelikte sende diyet yapmıştın dmi?
O yağ yakıyo işe yarayabilirEveeet, zayıflarmıyız ki
Fav lamadan önce fiyata bal bidaha yeriFavorimmis benim
Aferim sanaTabikide hayır
Sinirda diye umursamadim,diyet falan yapmadim asla dikkat etmedim
Ben atıyorum sana listeyiKızlar yaaaa bazılarınızın kim olduğunu bilemiyorum nolur adınızı falan yazın bişi yapın
Ekledim canımm
Siz nasil stalk yapıyorsunuz fake hesap olmadanHiç fake hesabım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?