Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen benim ki de öyle hepimiz yurutect3 büyüdük ne oldu ki niye çocuk gezmesin. Ben şimdiden mama sandalyesine bile oturtmaya başladım. Ana kucağı gibi oluyor hafif yatık. Pusetinin minderini de koydum.
Ben de olan mama sandalyesıne baktım
Kademelı degıl, olsa ben de denerdım

Tesekkurler cevap için.kardıyolıga gıttım o verdi ilacı.ben de cok stresliyım.o da yukseltıyor sanırım.
Bana o ilacı kadın doğum verdi kardiyoloji süte geçebilir dedi. Stres gerçekten çok etkiliyor mümkün olduğunca sakin kalmaya stres yapmamaya calisin ancak öyle geçiyor

Sağol kuzum Bi ara yazıp kayboldun dedim noldu bu kıza nasıl oldu bebeiş biraz daha iyi mi beslenme düzeni
Biraz telefon detoksu yaptım açıkçası Çok şükür daha iyi düzenimiz artık . Her gün dışarı çıkmakla cozuk işi,dışarda emmeyi 3 saate kadar çıkardık. Evde 1.5- 2 saate bir emiyor. Büyüyor miniklerimiz
Ben atıyorum sana listeyi
Ben geri kalmışım baya ne listesi acaba
Bebeleriniz uyudu heralde sohbet ettiginize gore
Benim 2 gereksiz hala uyanik çilekeş ana online
Benimki 3 gündür 19:45 te gece uykusuna yatıyor ne yapacağımı şasiriyorum valla öyle kalakaliyorum ha uyandı ha uyanacak derken zaman geçiyor bir şey yapmadan alışkın olmayınca
Surekli andimizi söyleyen kizlar olurdu 23 nisanda gosteri icin ilk onu secerlerdi o kiz yoncambenim
Haha harika benzetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…