- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.161
Ben de olan mama sandalyesıne baktımAynen benim ki de öyle hepimiz yurutect3 büyüdük ne oldu ki niye çocuk gezmesin. Ben şimdiden mama sandalyesine bile oturtmaya başladım. Ana kucağı gibi oluyor hafif yatık. Pusetinin minderini de koydum.
Gece gece vahiy mi geldiAllahh allah
Öznur dıye bırı yok muydu
Bana o ilacı kadın doğum verdi kardiyoloji süte geçebilir dedi. Stres gerçekten çok etkiliyor mümkün olduğunca sakin kalmaya stres yapmamaya calisin ancak öyle geçiyorTesekkurler cevap için.kardıyolıga gıttım o verdi ilacı.ben de cok stresliyım.o da yukseltıyor sanırım.
Arada uyanıyor benınkı suan. Fön sesınden vallahı uykum geldı. Hep böyle oluyor .Uyudu sankiyani bı çocuk niye uyumaz? 9 dan beri uyutmaya çalışıyoruz
Zamanında iyi ki almışım bunu şimdi almak mümkün değil. En çok kullandığım malzemelerden biri oğlumda. Şimdi 3500 olmuşBen de olan mama sandalyesıne baktım
Kademelı degıl, olsa ben de denerdım
Bende de pis pis çalıyor benimde uykum geldiArada uyanıyor benınkı suan. Fön sesınden vallahı uykum geldı. Hep böyle oluyor .
Kocası ıcerdeydıGece gece vahiy mi geldine Öznur u
Artık isin kötüsü fon sesi olmadan ben uyuyamıyorumArada uyanıyor benınkı suan. Fön sesınden vallahı uykum geldı. Hep böyle oluyor .
Aa bildim. Özgül galibaKocası ıcerdeydı
Vergiden mı bişi olmustu hatırlamıyorum. Hatta ınstagramda kapı süsü satısı yapıyordu. Hayır yani listede de yok.
Bırınızden bırınız hatırlar yahu
Bana hıc fark etmezmArtık isin kötüsü fon sesi olmadan ben uyuyamıyorum
Özgül müydüAa bildim. Özgül galiba
Senin yorumlarına ben neden bu kadar tav oluyorum yaGece gece vahiy mi geldine Öznur u
Bir gün herkes beni anlayacakArtık isin kötüsü fon sesi olmadan ben uyuyamıyorum
Bence öyleydi. İsim hafızam epey iyidirÖzgül müydü
UtandımSenin yorumlarına ben neden bu kadar tav oluyorum ya
Nerde peki? listede de yokBence öyleydi. İsim hafızam epey iyidirbir kere duymam yeter
Karısık acıyorum benBen fön makinesi olmadan uyuyamıyorum. Belki hatırlarsınız. Bebeklere böyle şeyler yapmayın demiştim
Ben de deli divane oldum. Yan odaya gidip açıp açıp geliyorum. Bebek duymasın diyeKarısık acıyorum ben
Biraz telefon detoksu yaptım açıkçasıSağol kuzum Bi ara yazıp kayboldun dedim noldu bu kıza nasıl oldu bebeiş biraz daha iyi mi beslenme düzeni
Ben geri kalmışım baya ne listesi acabaBen atıyorum sana listeyi
Benimki 3 gündür 19:45 te gece uykusuna yatıyor ne yapacağımı şasiriyorum valla öyle kalakaliyorum ha uyandı ha uyanacak derken zaman geçiyor bir şey yapmadanBebeleriniz uyudu heralde sohbet ettiginize gore
Benim 2 gereksiz hala uyanik çilekeş ana online
Haha harika benzetmeSurekli andimizi söyleyen kizlar olurdu 23 nisanda gosteri icin ilk onu secerlerdi o kizyoncambenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?