- 15 Kasım 2021
- 288
- 1.147
- 33
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.121
Bizim küçüklüğümüzde herkes yürüteç kullanıyormuş ama 14 yaşındaki oğluma da u oğluma da doktor tavsiye etmiyor internette de araştırdım yürüteç tavsiye edilmiyor Bizim de evde kedi var ben de düşünüyorum Bir de uzun tüylü ister istemez her gün silip süpürsem de tüyleri oluyor emeklediğinde hep ellerine yapışacak diye korkuyorum ben de çare arıyorumselam kızlar size bir şey danışmak istiyorum
Bizim evde kedi ve köpek olduğundan dolayı
İpek altı aylık olduğunda yani destekli oturmaya başladığında eve yürüteç almayı düşünüyorum
Açıkçası onun emeklemesi çok hijyenik olmayacak ondan dolayı yürüteç düşünüyorum
Doktoruma sordugumda tavsiye etmiyoruz dedi
Annem benim için ve kayınvalidem eşimde hep kullanmış bir problem yaşamadık
Siz ne düşünüyorsunuz doktora danıştınız mı
Çok iyi.okur bende arayış içindeyim.. zaten oğlan durmuyor bu aralar kucağa alıp odaları gezmek istiyor ne ana kucağında ne oyun halısında durmak istemiyor sürekli ağlıyor o yüzden oyalayacak bir şey bulmam lazım ev salıncağı almayı düşünüyorum şu tavana asılanlardan değil parktakilerdenYürüteç fikri isteyen arkadaşımalıntı yapmayı unuttum buradan yazayim. Ahşap bisiklet tarzı şeyler var . Adını bilemedim. Ben olsam yürüme arkadasi derdim. Ben onlardan alacağım ins. Tipi hoşuma gidiyor görselini bulup paylasayim
Ay sesli güldüm buna yaaa benimkide bu ara hiç durmuyor ağlıyor koca sesliBebe benim psikoloğumu bozdubenden daha zor dertleri okuyup modumu yükseltmeye çalışıyorum
Habire ağlama krizlerine giriyo tam bi cazgır oldu benim kız omzuma yatırıyorum kulağımın dibinde bağırdıkça bağırıyor kafam allak bullak iki haftadır şimdi beslenme vakti geldi tam yanına gidiyordum uyandırıcam yarım saatte onun için bağıracak
Ben@esergry sanıp beni ekleyenler
Yani şekermi vardir diyorsunAferim sana
O bunun işareti olabilir. Şekerin düşüyor muhtemelen. Elin ayağın kesilşyorsa ondandır
Kulağımın dibinde öyle bağırıyor ki düğüne gidip davulun önüne oturmuş gibi hissediyorum tam iki saatte anca uykuya daldı 2 saat uyusun diye uğraşıyorum 1 saat uyuyup uyanıyor ben daha dinlenemeden evde bi iş yapmadan hooop en başa baya yıpratıcı ama böyle büyücekler sağlığı yerinde olsundaAy sesli güldüm buna yaaa benimkide bu ara hiç durmuyor ağlıyor koca sesli
Benimkinin eli hep öyle
Aç bırakma kendini ben de öyle oluyordum ilk zamanlarYani şekermi vardir diyorsun
Kız öğrenci bu nerden çıkacağı belli olmaz
Hiç üşenmezBen atıyorum sana listeyi
Valla doktorlara sorarsan zararlı ben oğlumu 5 aylık oturttum yurutece zaten 3 ay sonra yurutece gerek kalmadan yürüdü. Arkadasim sakıncalı diye yurutece oturtması çocuk 1.5 yaşında ancak yirurudu. Ben kızi da koymak için sabırsızlıkla bekliyorum.selam kızlar size bir şey danışmak istiyorum
Bizim evde kedi ve köpek olduğundan dolayı
İpek altı aylık olduğunda yani destekli oturmaya başladığında eve yürüteç almayı düşünüyorum
Açıkçası onun emeklemesi çok hijyenik olmayacak ondan dolayı yürüteç düşünüyorum
Doktoruma sordugumda tavsiye etmiyoruz dedi
Annem benim için ve kayınvalidem eşimde hep kullanmış bir problem yaşamadık
Siz ne düşünüyorsunuz doktora danıştınız mı
Ben de öyle . Benımkı ne yatmak, ne kucakta dolastırılmak ıstıyor .Valla doktorlara sorarsan zararlı ben oğlumu 5 aylık oturttum yurutece zaten 3 ay sonra yurutece gerek kalmadan yürüdü. Arkadasim sakıncalı diye yurutece oturtması çocuk 1.5 yaşında ancak yirurudu. Ben kızi da koymak için sabırsızlıkla bekliyorum.
Takip ettigim bi anne sogani ikiye bolüp üstune 5 tane falan karafil sapliyordu. Etkili oldugnu söylemisti. Ben denemedim.Kızlar burun tıkanıklığı için odaya soğanı bütün mü koyuyorsunuz? Dörde bölün yazıyor internette. Bölünce kokusuyla uyulur mu nasıl olur
Ben denedımTakip ettigim bi anne sogani ikiye bolüp üstune 5 tane falan karafil sapliyordu. Etkili oldugnu söylemisti. Ben denemedim.
Sende mi sabırsızsınBen de öyle . Benımkı ne yatmak, ne kucakta dolastırılmak ıstıyor .
Dırekt yurumek, otyrmak ıstıyor deli
Sabırsız, tez canlıyımSende mi sabırsızsınsana mi cekmiş yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?