Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizim küçüklüğümüzde herkes yürüteç kullanıyormuş ama 14 yaşındaki oğluma da u oğluma da doktor tavsiye etmiyor internette de araştırdım yürüteç tavsiye edilmiyor Bizim de evde kedi var ben de düşünüyorum Bir de uzun tüylü ister istemez her gün silip süpürsem de tüyleri oluyor emeklediğinde hep ellerine yapışacak diye korkuyorum ben de çare arıyorum

Çok iyi.okur bende arayış içindeyim.. zaten oğlan durmuyor bu aralar kucağa alıp odaları gezmek istiyor ne ana kucağında ne oyun halısında durmak istemiyor sürekli ağlıyor o yüzden oyalayacak bir şey bulmam lazım ev salıncağı almayı düşünüyorum şu tavana asılanlardan değil parktakilerden

Ay sesli güldüm buna yaaa benimkide bu ara hiç durmuyor ağlıyor koca sesli

Ay sesli güldüm buna yaaa benimkide bu ara hiç durmuyor ağlıyor koca sesli
Kulağımın dibinde öyle bağırıyor ki düğüne gidip davulun önüne oturmuş gibi hissediyorum tam iki saatte anca uykuya daldı 2 saat uyusun diye uğraşıyorum 1 saat uyuyup uyanıyor ben daha dinlenemeden evde bi iş yapmadan hooop en başa baya yıpratıcı ama böyle büyücekler sağlığı yerinde olsunda

Kızlar burun tıkanıklığı için odaya soğanı bütün mü koyuyorsunuz? Dörde bölün yazıyor internette. Bölünce kokusuyla uyulur mu nasıl olur

Valla doktorlara sorarsan zararlı ben oğlumu 5 aylık oturttum yurutece zaten 3 ay sonra yurutece gerek kalmadan yürüdü. Arkadasim sakıncalı diye yurutece oturtması çocuk 1.5 yaşında ancak yirurudu. Ben kızi da koymak için sabırsızlıkla bekliyorum.

Ben de öyle . Benımkı ne yatmak, ne kucakta dolastırılmak ıstıyor .
Dırekt yurumek, otyrmak ıstıyor deli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…