- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.201
Apple da yok uygulamaBen indirdim ama bana yşne bildirm gelmiyo
Ben bilmiyoeun öyle biriniNerde peki? listede de yok
Aklıma geldı etıket yapacaktım
Valla bi sayfa vardı nasıl yaptığını anlatıyodu ama boşver zaten bildirim hiç bişi gelmiyoApple da yok uygulama
aynen kızının adı inci diye değiştirdi söyledi değiştirciem diye hattaAaaa bilmiyorum ki
Seni vermedim bak kimseyeBiraz telefon detoksu yaptım açıkçasıÇok şükür daha iyi düzenimiz artık . Her gün dışarı çıkmakla cozuk işi,dışarda emmeyi 3 saate kadar çıkardık. Evde 1.5- 2 saate bir emiyor. Büyüyor miniklerimiz
Ben geri kalmışım baya ne listesi acaba
Benimki 3 gündür 19:45 te gece uykusuna yatıyor ne yapacağımı şasiriyorum valla öyle kalakaliyorum ha uyandı ha uyanacak derken zaman geçiyor bir şey yapmadanalışkın olmayınca
Haha harika benzetme
Ben görene kadar çözülmüş
Demesi kolay tabi. Eşim lıkır lıkır karşımda içiyor. Bir de senin canın çekmez zaten. Sen annesin diyor. Ulan ben anneysem sen de babasın demek istiyorum ama diyemiyorum. Çünkü SAÇMAUzak dur
Krombacher içtim biraz önce en azından bira içilen ortama eşlik etmek için güzel oluyorİçsem nolurpromalt da arpa suyu
Ben de zor tutuyorum kendimi. Bir tekeli aramama bakarKrombacher içtim biraz önce en azından bira içilen ortama eşlik etmek için güzel oluyorsoğuk soğuk alkollü birayı hayal ederek alkolsüz bira içme keyfi
Hahahahahah aynen yaaa be kadar saçma anneler içemiyosa babalarda içmesinDemesi kolay tabi. Eşim lıkır lıkır karşımda içiyor. Bir de senin canın çekmez zaten. Sen annesin diyor. Ulan ben anneysem sen de babasın demek istiyorum ama diyemiyorum. Çünkü SAÇMA
Biraz gerilere gidince farkettim evetSeni vermedim bak kimseyeistemessin diye ekleştik de
İstersen instagramdan yaz sana o meşhur listemizi atıyımBiraz gerilere gidince farkettim evet
Bir dene istersen. Bence eskiler çocuğun doğasına uygun davranıyorlardı. Biz değiştirdik her şeyi. Çok fazla empati kuruyoruz. Ama bebekler anne karnı hissiyatını ve rutinleri severAy ne güzel kundaklı postlar görüyorum maşallah. Bizimki ne kundak yaptırıyor ne şapka taktırıyor. Hiçbir şekilde daralmaya gelemiyor
Oooo bahane hazır. Bizimkinin 5 yaşına kadar emmek isteyeceğine eminim ama kanıtlayamamHahahahahah aynen yaaa be kadar saçma anneler içemiyosa babalarda içmesinimza atarken herşeyde birlikte demedikmi
Ben artık emziremiyorum içebilirim
Ben de problem yokBen indirdim ama bana yşne bildirm gelmiyo
Emmiyor mu artık?Hahahahahah aynen yaaa be kadar saçma anneler içemiyosa babalarda içmesinimza atarken herşeyde birlikte demedikmi
Ben de zor tutuyorum kendimi. Bir tekeli aramama bakar
Benim bi arkadasima çocuk doktoru şarap içebilirsin ama 3 saat emzirme demiş . Bulusmalarda içiyor ama ben hiç risk almak istemem açıkçası . 2 sene alkolsüz biralara devamHahahahahah aynen yaaa be kadar saçma anneler içemiyosa babalarda içmesinimza atarken herşeyde birlikte demedikmi
Denemez olur muyum çok uğraştım çığlık çığlığa uyanıyor. Uyuduktan sonra kundaklamayı da denedim olmadı hiçbiri. Şapka olayı benim hatam ama. Sıcaklarda takmadım. Şimdi kabul etmiyor. Havalar iyice soğuyacak ama mecbur alıştırıcam şapkaya.Bir dene istersen. Bence eskiler çocuğun doğasına uygun davranıyorlardı. Biz değiştirdik her şeyi. Çok fazla empati kuruyoruz. Ama bebekler anne karnı hissiyatını ve rutinleri sever
Hadi yaaaa 2 yaşa alışmıştımda 5e alışamamOooo bahane hazır. Bizimkinin 5 yaşına kadar emmek isteyeceğine eminim ama kanıtlayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?