Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Seni vermedim bak kimseyeistemessin diye ekleştik de

Demesi kolay tabi. Eşim lıkır lıkır karşımda içiyor. Bir de senin canın çekmez zaten. Sen annesin diyor. Ulan ben anneysem sen de babasın demek istiyorum ama diyemiyorum. Çünkü SAÇMA

Demesi kolay tabi. Eşim lıkır lıkır karşımda içiyor. Bir de senin canın çekmez zaten. Sen annesin diyor. Ulan ben anneysem sen de babasın demek istiyorum ama diyemiyorum. Çünkü SAÇMA
Hahahahahah aynen yaaa be kadar saçma anneler içemiyosa babalarda içmesin imza atarken herşeyde birlikte demedikmi

Ben artık emziremiyorum içebilirim

Ay ne güzel kundaklı postlar görüyorum maşallah. Bizimki ne kundak yaptırıyor ne şapka taktırıyor. Hiçbir şekilde daralmaya gelemiyor
Bir dene istersen. Bence eskiler çocuğun doğasına uygun davranıyorlardı. Biz değiştirdik her şeyi. Çok fazla empati kuruyoruz. Ama bebekler anne karnı hissiyatını ve rutinleri sever

Hahahahahah aynen yaaa be kadar saçma anneler içemiyosa babalarda içmesin imza atarken herşeyde birlikte demedikmi

Oooo bahane hazır. Bizimkinin 5 yaşına kadar emmek isteyeceğine eminim ama kanıtlayamam

Ben de zor tutuyorum kendimi. Bir tekeli aramama bakar

Benim bi arkadasima çocuk doktoru şarap içebilirsin ama 3 saat emzirme demiş . Bulusmalarda içiyor ama ben hiç risk almak istemem açıkçası . 2 sene alkolsüz biralara devam

Bir dene istersen. Bence eskiler çocuğun doğasına uygun davranıyorlardı. Biz değiştirdik her şeyi. Çok fazla empati kuruyoruz. Ama bebekler anne karnı hissiyatını ve rutinleri sever
Denemez olur muyum çok uğraştım çığlık çığlığa uyanıyor. Uyuduktan sonra kundaklamayı da denedim olmadı hiçbiri. Şapka olayı benim hatam ama. Sıcaklarda takmadım. Şimdi kabul etmiyor. Havalar iyice soğuyacak ama mecbur alıştırıcam şapkaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…