- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.681
Merhaba fetal dna testi yani nifty testi ucreti biz 3.300 tl verdik kasım 2021 fiyatuBu test ücretlimi değilmi acaba
Teşekkür ederim canımBen gebyfol kullanıyorım onda da 400 mcg var sanırım. Ama ben bırakacağım bunu bitince. Balık yağlı karışık vitamin bu ve ben git gide o balık kokusunu almaya başladım daha fazla dayanamam sanırım
Aynen genel olarak bu veriliyormuşBen daha dr a gitmediğim için eczacı arkadaşımdan folik asit istedim o da folbiol verdi çok sorgulamadım açıkçası genel olarak verilen budur diye düşündüm
Teşekkür ederim canımKafama gore
Bazen kullanıyorum
Bazen kullanmıyorum. Fecı kabız yapıyor
Evet benim de akıntım beyaz . Kızımda da vardı . Açıkçası ben her şeyi kafaya takan biri değilim.Kızlar merhaba beyaz losyon gibi akinlariniz oluyor mu sizinde
Benim bazen oluyor bildiğim kadarıyla normal beyaz akıntıKızlar merhaba beyaz losyon gibi akinlariniz oluyor mu sizinde
Dönen berjer nasıl oluyor ?kızlar yeni koltuk takımı bakıyorum, berjer olarak şu dönenlerden istiyorum ona göre model bakıyorum. var mı içinizde kullanan? 4 ayaklı olana göre daha dayanıksız olur elbet ama çok çabuk bozulur mu? beyaz eşya bile bozuluyo 5 yıla gerçi.
Ben de ilk bikaç hafta kendim folbiol 5mg kullandım sonra doktorum değiştirdi şimdi folidoce kullanıyorum bunda 400mcg folik asit 2mcg b12 varKızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum folbiol yazdı 5 mg fazla gelmiyor mu dediğimde 400mcg olan farklı form 5 mg farklı form o yüzden zararı yok dedi ama içimde rahat etmedi gibi.
ofis sandalyesi ya da çalışma masası sandalyesi gibi. Pencere önüne koydun ya , ister odaya dönük otur ister pencereden dışarı bak rahatça kendi etrafında dönüyor. koltuğu kucaklayıp dönmene gerek yok. eşimin kardeşinde var, oraya gittik mi çocuk gibi dönüyorum oturup:) sevdim yani.Dönen berjer nasıl oluyor ?
Bu arada ben de yatak odamı bastan aşağı yenılettırıyorum..
Her şeyi tasarım yaptırıyorum.
Benim göğüs hassasiyeti ve ağrısı 2 3hafta sürdü sadece şu an memelerden hiç bir şikayetim yok sadece elim filan çarparsa çok acıyor o kadarKizlar ya bişe sorucam bende carsamba gidicem ama dün öğlenden beri göğüs hassasiyeti m yok oldu sanki çok bastirrisam hafif agrio yan yatsam agriodu sizin ağrınız sürekli mi korktum
Benim belirtilerim bir oluyor bir hepsi kesiliyor. Kısır döngü şeklinde. Arada kontrolümde oldu ama bebeğin durumu iyi doktor gayet normal dedi.Kizlar ya bişe sorucam bende carsamba gidicem ama dün öğlenden beri göğüs hassasiyeti m yok oldu sanki çok bastirrisam hafif agrio yan yatsam agriodu sizin ağrınız sürekli mi korktum
3ünde de hamile olduğumu bu beyaz akıntıyla anladımKızlar merhaba beyaz losyon gibi akinlariniz oluyor mu sizinde
Benim göğüs hassasiyeti ve ağrısı 2 3hafta sürdü sadece şu an memelerden hiç bir şikayetim yok sadece elim filan çarparsa çok acıyor o kadar
Anladığım kadarıyla arada azalıo birden olunca çok korktum yana yatınca bile acidan duramiodum saolun kizlar biraz rahatladım en azından ağri sürekli olmasa korkmayayimBenim belirtilerim bir oluyor bir hepsi kesiliyor. Kısır döngü şeklinde. Arada kontrolümde oldu ama bebeğin durumu iyi doktor gayet normal dedi.
Evet güzelmiş. Kaliteli alınınca ömrü cok da kısa olmaz bence . Netten baktim hatta güzel modeller var. Çam kenarına da iyi olur.ofis sandalyesi ya da çalışma masası sandalyesi gibi. Pencere önüne koydun ya , ister odaya dönük otur ister pencereden dışarı bak rahatça kendi etrafında dönüyor. koltuğu kucaklayıp dönmene gerek yok. eşimin kardeşinde var, oraya gittik mi çocuk gibi dönüyorum oturup:) sevdim yani.
yatak odası değiştirmek de çok iyi olur, bayağı bir vakit geçiyor evde bebek doğunca. ferahlarsın. bir de dekorasyonu güzel oldu mu ooh:) gönlüne göre olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?