Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu seferki görüntü çok zoomlu ben hiçbirsey anlamadım crl bebeğin boyu mu oluyordu hadi cinsiyet tahmini bir de ben bugün 6+5im ama ultrasonda 6+4 çıkmış. Çok da önemi yok sanırım, doktor bana haftasıyla uyumlu her sey yolunda dedi.

Dün ofis işlerimi hallettim. Kafam yoğun olunca sanki bulantı da az oldu.
Gerçi geceden 2 tane ilaç alıyorum. Onunda etkisi var .
Bugün de işlerimi yapacagım. Kös kös oturunca, yatınca mide bulantısı daha fazla oluyor gibi geldi bana .

kızlar yeni koltuk takımı bakıyorum, berjer olarak şu dönenlerden istiyorum ona göre model bakıyorum. var mı içinizde kullanan? 4 ayaklı olana göre daha dayanıksız olur elbet ama çok çabuk bozulur mu? beyaz eşya bile bozuluyo 5 yıla gerçi.

Dönen berjer nasıl oluyor ?

Bu arada ben de yatak odamı bastan aşağı yenılettırıyorum..
Her şeyi tasarım yaptırıyorum.

Son düzenleme:
Kizlar ya bişe sorucam bende carsamba gidicem ama dün öğlenden beri göğüs hassasiyeti m yok oldu sanki çok bastirrisam hafif agrio yan yatsam agriodu sizin ağrınız sürekli mi korktum

Kızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum folbiol yazdı 5 mg fazla gelmiyor mu dediğimde 400mcg olan farklı form 5 mg farklı form o yüzden zararı yok dedi ama içimde rahat etmedi gibi.
Ben de ilk bikaç hafta kendim folbiol 5mg kullandım sonra doktorum değiştirdi şimdi folidoce kullanıyorum bunda 400mcg folik asit 2mcg b12 var

Dönen berjer nasıl oluyor ?

Bu arada ben de yatak odamı bastan aşağı yenılettırıyorum..
Her şeyi tasarım yaptırıyorum.
ofis sandalyesi ya da çalışma masası sandalyesi gibi. Pencere önüne koydun ya , ister odaya dönük otur ister pencereden dışarı bak rahatça kendi etrafında dönüyor. koltuğu kucaklayıp dönmene gerek yok. eşimin kardeşinde var, oraya gittik mi çocuk gibi dönüyorum oturup:) sevdim yani.
yatak odası değiştirmek de çok iyi olur, bayağı bir vakit geçiyor evde bebek doğunca. ferahlarsın. bir de dekorasyonu güzel oldu mu ooh:) gönlüne göre olur inşallah.

Kizlar ya bişe sorucam bende carsamba gidicem ama dün öğlenden beri göğüs hassasiyeti m yok oldu sanki çok bastirrisam hafif agrio yan yatsam agriodu sizin ağrınız sürekli mi korktum
Benim göğüs hassasiyeti ve ağrısı 2 3hafta sürdü sadece şu an memelerden hiç bir şikayetim yok sadece elim filan çarparsa çok acıyor o kadar

Benim belirtilerim bir oluyor bir hepsi kesiliyor. Kısır döngü şeklinde. Arada kontrolümde oldu ama bebeğin durumu iyi doktor gayet normal dedi.

Benim göğüs hassasiyeti ve ağrısı 2 3hafta sürdü sadece şu an memelerden hiç bir şikayetim yok sadece elim filan çarparsa çok acıyor o kadar
Benim belirtilerim bir oluyor bir hepsi kesiliyor. Kısır döngü şeklinde. Arada kontrolümde oldu ama bebeğin durumu iyi doktor gayet normal dedi.
Anladığım kadarıyla arada azalıo birden olunca çok korktum yana yatınca bile acidan duramiodum saolun kizlar biraz rahatladım en azından ağri sürekli olmasa korkmayayim

Evet güzelmiş. Kaliteli alınınca ömrü cok da kısa olmaz bence . Netten baktim hatta güzel modeller var. Çam kenarına da iyi olur.

Fiyatlar her geçen gün zamlanıyor
Bari daha da geç olmadan yaptırayım dedim :) her geçen gün uçuyoruz fiyat konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…