Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hayirli guzel haberler alirsin insAllah sen 10 haftalksin senin tam bebis olmustur smdi eli ayagi belli olur ya neguzel
Dün yine biraz iş yaptım. Hemen peceteye kırmızı kan geldi. Bu stres insanı çok yoruyor ve korkutuyor Hamilelik sevincini streslerden yaşayamıyorum sürekli acaba birşey oldu mu korkusu

Dün yine biraz iş yaptım. Hemen peceteye kırmızı kan geldi. Bu stres insanı çok yoruyor ve korkutuyor Hamilelik sevincini streslerden yaşayamıyorum sürekli acaba birşey oldu mu korkusu
Dikkat et canım kendini yorma bolca dinlen. İşler beklesin bosver senin sağlığından daha önemli değil

Dikkat et canım kendini yorma bolca dinlen. İşler beklesin bosver senin sağlığından daha önemli değil
Annem gelip yapıyor da insan dayanamıyor arada o kadar halsizim kim diz kapaklarim çok ağrıyor bugün. Bakalım testlerde ne çıkacak Korkudan karnım ağrıyor

Ben de kimde ne vardı diye hafızamı yoklamaya çalışıyorum

Kizlar Bu hafta randevusu olanlar kimler :)
Ben cuma gidiyorum bebislerimiz bebis sekline gelmismidir artik heycanim dorukta ben cuma 9+3 oluyorum
Bu hafta randevusu olanlardan sabırsizlikla usg fotosu bekliyorum :)
Bu çarşamba kalp atışı duymaya gidecem insallah güzel haberler ile gelirim bide raporum bitiyo onu yeniletecem insallah verir.
Bende oğlumda 1 yaşından sonra ki kıyafetlerini vermiştim gerisi duruyo
Sut sagma makinanin markası ne bende avent var ama parçalarını baktim bulamamıştım

lansinoh canım. ben de kontrol etmedim satıyorlar mı ama önceden yedek parça çok söylemiştim. temizlerken sürekli yırtılan bir küçük parçası vardı, ben de titizleniyordum iyice yıkayacağım diye sürekli elimde kalıyordu.

Günaydın kızlar birkaç gün giremedim gezdim biraz. Bu gebelik eşimin haltı olduğu için adam sürekli beni mutlu etme çabasında Ama ne yapsa nafile moralim bozuk bu gebelik bana biraz ağır geldi sürekli aç hissediyorum midem kazınıyor herşeyi canım istiyor midem bulanıyor polis köpeği gibi her koku fazlasıyla geliyor falan diğer 2 si çok rahat geçmişti bu fenaa

Yanlış anlamazsanız eşimin haltı ne demek Yani korunuyordunuz da eşiniz mi size belli etmedi durumu

Bende cuma dr.a gidiyorum 6+5 olacak ilk kontrol kalp atışı da görülür kısmetse diye düşünüyorum bir sıkıntım yoktu kese görmeye gitmedim önce bi hazmedeyim durumu dedim.

Cinsiyeti dr çok çok emin olmadan söylemesini istemiyorum sonra yanılmışım durumu çok oluyor çünkü. Bana kalsa doğuma kadar öğrenmem ama ablaları çok merak ediyorlar isim arıyorlar falan hatta bulmuşlar erkekse hazır gibi ismi ama buldukları kız ismini beğenmedim kızsa başka bulacaklar

Bizde 3-5 bebeklik kıyafeti var hatıra saklamıştım. Bir de galiba oyun halısı var onu da oynuyorlar diye bırakmıştım başka hiçbir şey yok herşey yeniden alınacak.

Kızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum folbiol yazdı 5 mg fazla gelmiyor mu dediğimde 400mcg olan farklı form 5 mg farklı form o yüzden zararı yok dedi ama içimde rahat etmedi gibi.

Yanlış anlamazsanız eşimin haltı ne demek Yani korunuyordunuz da eşiniz mi size belli etmedi durumu
Bu bizim 3. olacak ben asla istemiyordum eşim korunuyordu bu zamana kadar bir sorun da olmamıştı ama bu ay 1-2 vukuat oldu bende bişey olmaz dedim ovulasyon günleri değildir diye düşündüm üstünde durmadım ama olan olmuş

Kızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum folbiol yazdı 5 mg fazla gelmiyor mu dediğimde 400mcg olan farklı form 5 mg farklı form o yüzden zararı yok dedi ama içimde rahat etmedi gibi.
Ben daha dr a gitmediğim için eczacı arkadaşımdan folik asit istedim o da folbiol verdi çok sorgulamadım açıkçası genel olarak verilen budur diye düşündüm

Ben gebyfol kullanıyorım onda da 400 mcg var sanırım. Ama ben bırakacağım bunu bitince. Balık yağlı karışık vitamin bu ve ben git gide o balık kokusunu almaya başladım daha fazla dayanamam sanırım

Kafama gore
Bazen kullanıyorum
Bazen kullanmıyorum. Fecı kabız yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…