- 8 Kasım 2021
- 107
- 260
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.661
Fetal dna testi sordum medical parkta 5bin tl dedilerBu test ücretlimi değilmi acaba
Ooo byada fazlaymış, neyse 2li testi bi yaptırıyımda gerek kalmaz inşallahFetal dna testi sordum medical parkta 5bin tl dediler
Dün yine biraz iş yaptım. Hemen peceteye kırmızı kan geldi. Bu stres insanı çok yoruyor ve korkutuyorHayirli guzel haberler alirsin insAllah sen 10 haftalksin senin tam bebis olmustur smdi eli ayagi belli olur ya neguzel
Dikkat et canım kendini yorma bolca dinlen. İşler beklesin bosver senin sağlığından daha önemli değilDün yine biraz iş yaptım. Hemen peceteye kırmızı kan geldi. Bu stres insanı çok yoruyor ve korkutuyorHamilelik sevincini streslerden yaşayamıyorum sürekli acaba birşey oldu mu korkusu
Annem gelip yapıyor da insan dayanamıyor aradaDikkat et canım kendini yorma bolca dinlen. İşler beklesin bosver senin sağlığından daha önemli değil
Ben de kimde ne vardı diye hafızamı yoklamaya çalışıyorumBen de zamanında dağıttım herşeyi.
Kardeşim doğum yaptı bir ay önce. Onlar benim hamile olduğumu bilmezken pusete falan alıcı gözle baktım he güzelmiş rahatmış diye
3 ay için puset mi alacağım yani? Onlar ikinciyi yapana kadar bizimkine yarar?
Neyseki bebek arabası, karyolası falan duruyo benim. Onları satamamışım nedense
fetal dna yaptiracaksan ikiliye gerek yok. İkili zaten sadece oran veriyor.Fetal dna oncesi 2li tarama testi yaptiraniniz var mi acaba ? Yoksa direkt fetal dna mi yaptirdiniz ya da yaptiracaksiniz ?
Bu çarşamba kalp atışı duymaya gidecem insallah güzel haberler ile gelirim bide raporum bitiyo onu yeniletecem insallah verir.Kizlar Bu hafta randevusu olanlar kimler :)
Ben cuma gidiyorum bebislerimiz bebis sekline gelmismidir artikheycanim dorukta ben cuma 9+3 oluyorum
Bu hafta randevusu olanlardan sabırsizlikla usg fotosu bekliyorum :)
Bende oğlumda 1 yaşından sonra ki kıyafetlerini vermiştim gerisi duruyoValla benim bayaa doğurasım vardı, hiç bir şeyi vermedim. Bir tek saklanmayacak halde kıyafetleri verdim. Ama sevdiğim kıyafetler, beşik, yatak, nevresim, mama sandalyesi, tüm bebeklik oyuncaklari, tüm ayakkabıları, sağma makinesi, bebek arabasi, o ilk yürümeye başladıklarında tutunup yürüdükleri arabalar... her şey duruyo. Sağım makinamın motor disindaki parçalarını yenileyeceğim ama. Yedek parça olarak satın alicam. Kaç yıl oldu bi de başkasına verdim bir süre ihtiyacı vardı. Bi daha kullanamam onları.
Rahat bırak kendini canım kötü düşünmeAnnem gelip yapıyor da insan dayanamıyor aradao kadar halsizim kim diz kapaklarim çok ağrıyor bugün. Bakalım testlerde ne çıkacak Korkudan karnım ağrıyor
lansinoh canım. ben de kontrol etmedim satıyorlar mı ama önceden yedek parça çok söylemiştim. temizlerken sürekli yırtılan bir küçük parçası vardı, ben de titizleniyordum iyice yıkayacağım diye sürekli elimde kalıyordu.Bu çarşamba kalp atışı duymaya gidecem insallah güzel haberler ile gelirim bide raporum bitiyo onu yeniletecem insallah verir.
Bende oğlumda 1 yaşından sonra ki kıyafetlerini vermiştim gerisi duruyo
Sut sagma makinanin markası ne bende avent var ama parçalarını baktim bulamamıştım
Yanlış anlamazsanız eşimin haltı ne demekGünaydın kızlar birkaç gün giremedim gezdim biraz. Bu gebelik eşimin haltı olduğu için adam sürekli beni mutlu etme çabasındaAma ne yapsa nafile moralim bozuk bu gebelik bana biraz ağır geldi sürekli aç hissediyorum midem kazınıyor herşeyi canım istiyor midem bulanıyor polis köpeği gibi her koku fazlasıyla geliyor falan diğer 2 si çok rahat geçmişti bu fenaa
Bu bizim 3. olacak ben asla istemiyordum eşim korunuyordu bu zamana kadar bir sorun da olmamıştı ama bu ay 1-2 vukuat oldu bende bişey olmaz dedim ovulasyon günleri değildir diye düşündüm üstünde durmadım ama olan olmuşYanlış anlamazsanız eşimin haltı ne demekYani korunuyordunuz da eşiniz mi size belli etmedi durumu
Ben daha dr a gitmediğim için eczacı arkadaşımdan folik asit istedim o da folbiol verdi çok sorgulamadım açıkçası genel olarak verilen budur diye düşündümKızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum folbiol yazdı 5 mg fazla gelmiyor mu dediğimde 400mcg olan farklı form 5 mg farklı form o yüzden zararı yok dedi ama içimde rahat etmedi gibi.
Ben gebyfol kullanıyorım onda da 400 mcg var sanırım. Ama ben bırakacağım bunu bitince. Balık yağlı karışık vitamin bu ve ben git gide o balık kokusunu almaya başladım daha fazla dayanamam sanırımKızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum folbiol yazdı 5 mg fazla gelmiyor mu dediğimde 400mcg olan farklı form 5 mg farklı form o yüzden zararı yok dedi ama içimde rahat etmedi gibi.
Kafama goreKızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum folbiol yazdı 5 mg fazla gelmiyor mu dediğimde 400mcg olan farklı form 5 mg farklı form o yüzden zararı yok dedi ama içimde rahat etmedi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?