Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Güzel bir şey bulursan bana da haber verir misin? Bizde telsiz var ama sadece konuşulandan. O da sarj olmuyor hep kablosu takılı kalacak ev telefonu gibi.

İyi yapmış senin de eşin. Sinyalimiz ulaşmıştır İnşallah

Ben de alıcam canım kızımın ki var ama odasında yattığı için bir tane daha lazım artık iki telsizle yatarız gece

Ben de alıcam canım kızımın ki var ama odasında yattığı için bir tane daha lazım artık iki telsizle yatarız gece
Bizde de tek eksik o. Öncekilerde ev küçüktü kullanmadık. Bu sefer almam şart. Ama dha erken diye düşünüyorum ben. 12. Haftadan önce bişey almam sanırım.

İsim muhabbeti/endişesi başlamış bile
Karıştırmayın çocuğunuzun kaderini belirleyecek ismine yahu. Kime ne?

Oğlum doğmadan bir isme karar vermiştik. Eşim beşiktaşlı Kartal olsun istiyordu. Ben de Galatasaraylıyım o zaman Aslan olsun neden Kartal oluyor demiştim kabul etmedim sonuç olarak ikisi de olmadı. Nüfus müdürlüğünde aklından bir an geçmiş yazdırmak. Yaptırmaman hayrına olmuş demiştim..

Hele kv, kp ve uzantıları gelip bu olsun diyecek. Direk "üreme becerisi olan yiyorsa kendi yapıp istediği ismi verebilir kimse karışmasın o bizim kararımız" der geçerim..

Bana ne demeli, artık çocuk düşünmüyoruz diye her şeyi elden çıkardım

Ben de zamanında dağıttım herşeyi.
Kardeşim doğum yaptı bir ay önce. Onlar benim hamile olduğumu bilmezken pusete falan alıcı gözle baktım he güzelmiş rahatmış diye
3 ay için puset mi alacağım yani? Onlar ikinciyi yapana kadar bizimkine yarar?

Neyseki bebek arabası, karyolası falan duruyo benim. Onları satamamışım nedense

Aynen allahdan bizimkiler karışmışmıyo çok şükür ama karışanlar sıkımtı

Aynen allahdan bizimkiler karışmışmıyo çok şükür ama karışanlar sıkımtı

Huzur bozuyorlar farkında bile değiller.
Böylelerine itinayla had bildirilir.
Ben sadece sorana fikir veririm gerisine karışmam banane kim ne koymuş ne koymamış..

Huzur bozuyorlar farkında bile değiller.
Böylelerine itinayla had bildirilir.
Ben sadece sorana fikir veririm gerisine karışmam banane kim ne koymuş ne koymamış..
Valla aynen kim ne beğendiyse onu koysun ama sadece anne baba koysun, gerisini ilgilendirmez Valla söz sahibi olamayanlarada üzülüyorum

Ben yarım litrelik hazır sular aldım lıkır lıkır içiyorum Bi seferde kokmuyor.
İnanılmaz soğuk su soda VS içer oldum eşim korkuyor hasta olmamdan ama içim yanıyor dedim ve çok şükür olmadım iki haftadır sanırım olmayız bebişleri koruyor

Ve kızımın adı Mavi

Ah bende heyecanlıyım çok, 23ünde randevum tam 12. hafta olacak öğrenirim sanırım gösterirse ufaklık.
Aynen bakalım herkes söylemeye başlar 12. Hftadan sonra gidilir teker teker bende 4. Ocakda gidicem tam 13. Haftalık oluyo inşallah gözükür, bol bol çikolata yemeği düşünüyorum giderken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…