- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.641
Güzel bir şey bulursan bana da haber verir misin? Bizde telsiz var ama sadece konuşulandan. O da sarj olmuyor hep kablosu takılı kalacak ev telefonu gibi.Az önce görüntülü telsizlere baktim trendyoldan
Istediğim tarzda olanlar 800-900
Bir de 2.el bakayım dedim.
Elektrikli şeyler şans işi, ama kullanımda cok önemli o yuzden elektrikli eşyalarda 2.ele karşıyım
İlk kızımda almadığım icin cok pişman olmuştum . Abartmıyorum belki 4 sene kullanacağım bir şey.
O yuzden biraz daha bakınayım, nasıl olsa kampanyaya girecek
İlk fırsatta alıcam
Özellikle telsiz ama görüntülü olacak
Tabi ki yazarım sayfaya canimGüzel bir şey bulursan bana da haber verir misin? Bizde telsiz var ama sadece konuşulandan. O da sarj olmuyor hep kablosu takılı kalacak ev telefonu gibi.
İyi yapmış senin de eşin. Sinyalimiz ulaşmıştır İnşallahBenim de her şeyim duruyor neyse ki. Hatta ufak tefek şeyleri bile eşim verdirtmedi.Bana kalsa verecektim. Şimdi iyi ki vermemiştim diyorum. Şimdilik bir bez bir mama ihtiyacımız olacak gibi Onlar da ateş pahası olmuş. Ben de senin sinyalden yolladım canım inşallah tutar.
Ben de alıcam canımAz önce görüntülü telsizlere baktim trendyoldan
Istediğim tarzda olanlar 800-900
Bir de 2.el bakayım dedim.
Elektrikli şeyler şans işi, ama kullanımda cok önemli o yuzden elektrikli eşyalarda 2.ele karşıyım
İlk kızımda almadığım icin cok pişman olmuştum . Abartmıyorum belki 4 sene kullanacağım bir şey.
O yuzden biraz daha bakınayım, nasıl olsa kampanyaya girecek
İlk fırsatta alıcam
Özellikle telsiz ama görüntülü olacak
Bizde de tek eksik o. Öncekilerde ev küçüktü kullanmadık. Bu sefer almam şart. Ama dha erken diye düşünüyorum ben. 12. Haftadan önce bişey almam sanırım.Ben de alıcam canımkızımın ki var ama odasında yattığı için bir tane daha lazım artık iki telsizle yatarız gece
Bana ne demeli, artık çocuk düşünmüyoruz diye her şeyi elden çıkardım
Aynen allahdan bizimkiler karışmışmıyo çok şükür ama karışanlar sıkımtıİsim muhabbeti/endişesi başlamış bile
Karıştırmayın çocuğunuzun kaderini belirleyecek ismine yahu. Kime ne?
Oğlum doğmadan bir isme karar vermiştik. Eşim beşiktaşlı Kartal olsun istiyordu. Ben de Galatasaraylıyım o zaman Aslan olsun neden Kartal oluyor demiştim kabul etmedim sonuç olarak ikisi de olmadı. Nüfus müdürlüğünde aklından bir an geçmiş yazdırmak. Yaptırmaman hayrına olmuş demiştim..
Hele kv, kp ve uzantıları gelip bu olsun diyecek. Direk "üreme becerisi olan yiyorsa kendi yapıp istediği ismi verebilir kimse karışmasın o bizim kararımız" der geçerim..
Aynen allahdan bizimkiler karışmışmıyo çok şükür ama karışanlar sıkımtı
Valla aynen kim ne beğendiyse onu koysun ama sadece anne baba koysun, gerisini ilgilendirmezHuzur bozuyorlar farkında bile değiller.
Böylelerine itinayla had bildirilir.
Ben sadece sorana fikir veririm gerisine karışmam banane kim ne koymuş ne koymamış..
11-14 haftalarda ikili tarama testi olucak dediler banaFetal dna oncesi 2li tarama testi yaptiraniniz var mi acaba ? Yoksa direkt fetal dna mi yaptirdiniz ya da yaptiracaksiniz ?
İnşallah canımİyi yapmış senin de eşin. Sinyalimiz ulaşmıştır İnşallah
Doktor 3 hafta sonra 2 li test yapacağız dedi. Şimdilik onu yaptıracağım önce. Doktor öneride diğerini o zaman düşünürüm.Fetal dna oncesi 2li tarama testi yaptiraniniz var mi acaba ? Yoksa direkt fetal dna mi yaptirdiniz ya da yaptiracaksiniz ?
Ah bende heyecanlıyım çok, 23ünde randevum tam 12. hafta olacak öğrenirim sanırım gösterirse ufaklık.Heee yakın olucak kızaahh dimi hemen öğrensek keşkeee 1 ay daha var kafadan galiba 13haftalıkken gidicem. Belki öğrenirim
Ben yarım litrelik hazır sular aldım lıkır lıkır içiyorum Bi seferde kokmuyor.Kızlar aşırı hararetlıyım normalde bile kola, hazır meyvesuyu içen biri değilim
Ama içİçem.
Soguk meyve bile soğuk içeceğin yerini tutmuyor.
Yazın bile soğuk su içmem ama dolaba koydum. Gerçi dolaba konulan soğuk su kokuyor :/
Nerden tutsam elimde kalıyor vallahi
Aynen bakalım herkes söylemeye başlar 12. Hftadan sonra gidilir teker teker bende 4. Ocakda gidicem tam 13. Haftalık oluyo inşallah gözükür, bol bol çikolata yemeği düşünüyorum giderkenAh bende heyecanlıyım çok, 23ünde randevum tam 12. hafta olacak öğrenirim sanırım gösterirse ufaklık.
Bu test ücretlimi değilmi acabaMerhaba, biz dr un onerisi ile fetal dna testi yaptirdik 11. Haftada. 2li ve 4luye gerek yok dendi. Sadece detayli ultrasona girecegiz sanurim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?