Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
canım cok sıkkın isim için eşimle tartıştım babamın adını koymak istemiyormuş modern isim olsun istiyormuş burda isim konusu çıkınca konustuk sevmiyorum yeni isimleri suanda babamın adı dışında güzel gelmiyor yanına modern isim koyarız dedim son aylara kalsın karar veririz diyor strese soktu beni

Aslında tartışmak için bana sorarsan erken. Biraz bekle gönlünü yap ilk anda tepki verebilir. Ama sonuçta cinsiyet bile belli değil. Ben isme karar verdim ama hiç sesimi çıkarmadım cinsiyet belli olsun o zaman konuşacağım fikrini alacağım istersen yanına bir isimde sen koy diyeceğim.

Daha çok erken canını sıkma bence. Cinsiyet bile belli değil.zamanı gelsin konuşur orta yol bulursunuz.

Daha vakit var. Cinsiyet de belli değil. Belki kiz olacak. Boşuna strese sokma şimdiden kendini bence. Babanin ismini koyma isteğini anlıyorum. Benim ismim de büyükbabannemim ismi yanına da modern bir isim koymuslar. Ama ben ilk ismimden hiç bir zaman memnun kalmadım. Hep mutsuz etti beni. Keşke koymasaydiniz diye hep annemlere soylendim. Bir de mezarlıkta ismimi görmek hiç hoş değildi. Babanin ismi ne bilmiyorum ama bazen eski isimler çocuklara yük olabiliyor. Ama yine de şimdiden stres yapma bence

En mantıklısı inatçı kocam bakalım ne olacak sonlara dogru diyor ya aklında bir isim var kesin

Kızlar merhaba 8 haftalık olcam yarın..daha önce bi toxoplazma değerinden bahsetmiştiniz?benimde doktorum bakmış 0.07 çıkmış. Negatif oluyor galiba..bu ne demek oluyordu.kedilerle alakalıydı galiba

İsim koyma konusunda karar veremeyen kızlar ikiz olsa napacaktınız ben şimdi ikizlere hamileyim kız mı erkek mi..bi çok isim bulmalıyım..2 kız 2 erkek isme ihtiyacım var ihtimallere ğöre

Arkadaşımın ilk adı Şaziye. Amerika'da yaşıyor akademisyen oldu ve genelde ilk isimle hitap ediyor herkes ya da soyadıyla. Hiç mutlu değilim der hep bana babaannemin adını verdikleri için. Çok haklısın insanda sıkıntı oluyor. Benimde iki adım var ama uyumlu isimler önce büyük babaannemi adını koyacaklarmis annem beğenmem diye çok itiraz etmiş bu arada Pembe ismi sonra kendi beğendiği uyumlu iki isim koymuş iyi kide öyle yapmış hala dua ederim

Kızlar merhaba 8 haftalık olcam yarın..daha önce bi toxoplazma değerinden bahsetmiştiniz?benimde doktorum bakmış 0.07 çıkmış. Negatif oluyor galiba..bu ne demek oluyordu.kedilerle alakalıydı galiba
Yani tasımiyorsun. Sadece kedi değil hayvan diskisina dikkat etmen gerek, bide çiğ ete. Onun dışında hersey normal

Yani tasımiyorsun. Sadece kedi değil hayvan diskisina dikkat etmen gerek, bide çiğ ete. Onun dışında hersey normal
Yani sıkıntılı mı dikkatlimi olmam lazım çiğ etide doğramadım daha ama olmadı eşime doğratırım..zaten bi aydır mutfağa girmiyorum

Yani sıkıntılı mı dikkatlimi olmam lazım çiğ etide doğramadım daha ama olmadı eşime doğratırım..zaten bi aydır mutfağa girmiyorum
Gecirmedigin için bulasirsa sen ve bebek için sıkıntı ama dikkat edersen bir sıkıntı olmaz. Benim 3.gebeligim hep negatif bir sıkıntım olmadı.

Hayırlısı olsun canım gelen kısmetiyle gelirmiş rabbim nasip etmişse vardır bir hayır

Dönen berjer nasıl oluyor ?

Bu arada ben de yatak odamı bastan aşağı yenılettırıyorum..
Her şeyi tasarım yaptırıyorum.

Ben bütün eşyalarımı geçen sene yenilemiştim ve açık renk almıştım bebek hepsinin içine edecek şimdi

Dönen berjer bi tanıdığımda var yıllardır bozulmadı ama alt kısmının geniş ve biraz ağır olmasına dikkat et devrilebiliyor bebeği koyar döndürürsün bol bol

Kızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum folbiol yazdı 5 mg fazla gelmiyor mu dediğimde 400mcg olan farklı form 5 mg farklı form o yüzden zararı yok dedi ama içimde rahat etmedi gibi.

Bana folidoce vermişti. 400mcg
Folidoce ile aralarında ne fark var merak ettim. Prospektüsüne bakmak lazım.

Ama şöyle bir göz attım folbiol da veriyorlarmış. Ben ilk çocuğuma hamile kalmadan çok önce kullanmıştım kendi eksikliğim için. Gebelikte de değiştirmedi devam et demişti doktor..

Senin babanın ismini koyarsa kendi babasının ismini de koyması gerekebilir belki onu düşündü. Benim babam vefat etti kayınpeder sağ ikisinin de ismini koymam açıkçası belki göbek adı olarak kendi babamınkini koydururum ama nüfusa yazdırmam iki tarafın da gönlünü yapalım derken çocuğa yazık oluyor bana da ninelerimin adı konulsa çok üzülürdüm şahsen. Arkadaşların da dediği gibi daha çok zaman var ve daha erkek mi o bile belli değil üzülme şimdiden.

Koyu renkleri severim ben eşyada. Neyseki koyular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…