- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.221
İphone mi gelmiyo acabaBen de problem yok
Yok malesef mamaya dümdüz geçtik artık, zaten ek gıdaya geçmeyede az kaldı takmamaya çalışıyorumEmmiyor mu artık?
Kız deme öyle bu deliler içer hemenBenim bi arkadasima çocuk doktoru şarap içebilirsin ama 3 saat emzirme demiş . Bulusmalarda içiyor ama ben hiç risk almak istemem açıkçası . 2 sene alkolsüz biralara devam
Ben ikinci embriyoyu transfer edince bırakacağım ama garibim çok üzülecekHadi yaaaa 2 yaşa alışmıştımda 5e alışamam
Ben de riske atamıyorum ama çok canım çekiyorBenim bi arkadasima çocuk doktoru şarap içebilirsin ama 3 saat emzirme demiş . Bulusmalarda içiyor ama ben hiç risk almak istemem açıkçası . 2 sene alkolsüz biralara devam
Bizim ki seviyor ama en baştan beri ben alıştırdım. Şu emzik zararlı deyip emziği destekleme olayını gördükten sonra eski ananeler candır dedim. Kundağı ve göz kapamayı hep yaptımDenemez olur muyum çok uğraştım çığlık çığlığa uyanıyor. Uyuduktan sonra kundaklamayı da denedim olmadı hiçbiri. Şapka olayı benim hatam ama. Sıcaklarda takmadım. Şimdi kabul etmiyor. Havalar iyice soğuyacak ama mecbur alıştırıcam şapkaya.
Onu nezman yapıcaksınnnBen ikinci embriyoyu transfer edince bırakacağım ama garibim çok üzüleceknapam kısmet
Şirinleri görecek kadar akıllı bir bebik olursa seneye temmuzdaOnu nezman yapıcaksınnn
Adını değiştirdi benimcim gibi her şeydi sanırımNerde peki? listede de yok
Aklıma geldı etıket yapacaktım
Yaaaaa güzeldi bu nerden aklına geldiŞirinleri görecek kadar akıllı bir bebik olursa seneye temmuzda
Ayyy şurda kendime sinir oldum YALNIZ OLUCAK OEvettttt sınıf başkanıydım herkes başkanım diye sesleniyodugerçekdennn hocalar çok severdi
Yanlız andımızıda çok okumuşluğum varrr sabahları can atardım kürsüye çıkmak için
Yaşımız geçiyor bizim bacımmmmYaaaaa güzeldi bu nerden aklına geldi
Ayy hadi inşallah
galiba ben bi 4 sene beklicem ancaaa bu evreye alışırım
Yaaaa kıyamammmmYaşımız geçiyor bizim bacımmmmbir de bebiklerim daha fazla dondurucularda beklemesin. Yazık kızzzz
Yaaaa kıyamam, beni uyandırdıysan sen uyumıcaksın annee diyoSaat 20 de zorla uyandirfigim bebe hala uyumadı ben uyumuşum yanında o uyanık memeyle oynuyorbakalım babası uyutabilecek mi
Birlikte büyüsünler işte. Bir de kız olursa deme keyfimeYaaaa kıyamammmmdoğru üzülerek yaşladığımızı görmek üzücü
Canım 2 yıl geçmeden ikincisini transfer etmeyi onaylamiyor şişliYaşımız geçiyor bizim bacımmmmbir de bebiklerim daha fazla dondurucularda beklemesin. Yazık kızzzz
HehehehheeEvettttt sınıf başkanıydım herkes başkanım diye sesleniyodugerçekdennn hocalar çok severdi
Yanlız andımızıda çok okumuşluğum varrr sabahları can atardım kürsüye çıkmak için
All uyandi alBebeniz uyudu tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?