Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doğumdan iki yıl sonra mı
Evet ben ilk doğumu yaptigimda kızım kuvezde kaldığında umut hocayla görüşmüştük o dedi 2 yıl sonra diğerini transfer ederiz bizde 2 yıl dolmadan gittik belki tahlil,film istenir süreç nasıl olacak diye muayene yapıldı vücut kendini tamamen toplamış dediler öyle başladılar ikincisinin hemen tutacağını bilmiyoruz sonuçta demişti ikinci de ilkinde pozitif olunca kalp atışı için kontrole gittiğimde üçüncüsünu dusunmezsiniz bak onlar çift hemen tutar dedi

Bebem yan uyurken karın üstüne donuverdi öyle uyuyor 1 saatir onu izliyorum . Döndürsem uyanacak diye tedirginim döndürmesem boğulur mu acaba tedirginliği . Artık 2.5 aylık oldu ,kafasını gömse bile acaba kafasını çevirip kurtarır mı kendini ? Gece yüz üstü uyutuyor musunuz bebisleri, böyle daha aralıksız uyuyor gibi

Benimkide yüzüstü uyumayı çok seviyo 1-2 ayllıkken sağa sola atıp ozman bile kurtarıyodu korkmuyodum uyuyodum bende, kafasını kendisi döndürüyodu.
Ama şuan bildiğin dediğin gibi kafasını gömüyo aslında kurtarırda öyle yatıyo bende güvenemiyoeum yatıramıyorum

Çevirmekten ziyade kaburgalarıa baskı oluyormuş ,o da kalbe baskı yapıyor ve Allah korusun ani bebek ölümleri olabiliyormuş diye okudum ben

Ben de riske atamıyorum ama çok canım çekiyor
Krombacheri denemediysen dene derim , nefsini koreltir biraz bence
Aynen kafasını gömüp çarşafı yalamaya emmeye çalışıyor uykusunda uykusuz kalkmaya razıyım biraz daha uyusun bakalım başında nobetciyim

Çevirmekten ziyade kaburgalarıa baskı oluyormuş ,o da kalbe baskı yapıyor ve Allah korusun ani bebek ölümleri olabiliyormuş diye okudum ben
Hadi ya bak bunu hiç duymamıştım ,bu pozisyonda gazını çok güzel çıkarıyor diye dokunmuyordum bende. 2 ay kontrolünde doktorumuzda gece yüz üstü uyutmayin demişti ama sebep olarak ben nefessiz kalır olayını düşünüp sebebini sormamistim ,belkide yazdığın sebeptendir.
Bu arada sen bebeklerde kilo konusunda çok araştırma yapmıştın , dün normal digital tartida bebegimi tarttim , xiominin tarti uygulamasinda bebeğin kilosunu çıkarıp kaydediyor , 9 günde 500 gram almış , bana fazla geldi biraz diğer günler dengeler mi acaba ?

Onlar fazla tartiyor .benim evdeki normal tartı da öyle .İlk baslarda kendim tartıştım sonra bebeği tarttim .1.5 2 kilo almış gibiydi .gittik 1100 gr almıştı

Onlar fazla tartiyor .benim evdeki normal tartı da öyle .İlk baslarda kendim tartıştım sonra bebeği tarttim .1.5 2 kilo almış gibiydi .gittik 1100 gr almıştı
Şuana kadar gittiğimiz kontrollerden önce hep tarttim 50-100 Gr arası oynadı hep . Bu sefer belki fazladır ,aman öyle olsun artık taşirken çok zorlanıyorum birakc ay sonra ne olacak çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…