- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.241
Doğumdan iki yıl sonra mıCanım 2 yıl geçmeden ikincisini transfer etmeyi onaylamiyor şişliben o yüzden bekledim
Noldu kızOff offfffff
Oglan uyandi elini emmiş geneNoldu kız
Elini emmek bu aylar için modaOglan uyandi elini emmiş gene
Evet ben ilk doğumu yaptigimda kızım kuvezde kaldığında umut hocayla görüşmüştük o dedi 2 yıl sonra diğerini transfer ederiz bizde 2 yıl dolmadan gittik belki tahlil,film istenir süreç nasıl olacak diye muayene yapıldı vücut kendini tamamen toplamış dediler öyle başladılar ikincisinin hemen tutacağını bilmiyoruz sonuçta demiştiDoğumdan iki yıl sonra mı
Ahhh yaaaaaBirlikte büyüsünler işte. Bir de kız olursa deme keyfime
Sonumuz kötüElim ayagim titremeye basladi yine bu gidisle buzdoalbinida yiycem vallah
İple bebeği salliooo ben ayakta salliom ondan şişkoyum
Benimkide yüzüstü uyumayı çok seviyo 1-2 ayllıkken sağa sola atıp ozman bile kurtarıyodu korkmuyodum uyuyodum bende, kafasını kendisi döndürüyodu.Bebem yan uyurken karın üstüne donuverdi öyle uyuyor 1 saatir onu izliyorum . Döndürsem uyanacak diye tedirginimdöndürmesem boğulur mu acaba tedirginliği . Artık 2.5 aylık oldu ,kafasını gömse bile acaba kafasını çevirip kurtarır mı kendini ? Gece yüz üstü uyutuyor musunuz bebisleri, böyle daha aralıksız uyuyor gibi
Valla incecik yaaaaaİple bebeği salliooo ben ayakta salliom ondan şişkoyum
Çevirmekten ziyade kaburgalarıa baskı oluyormuş ,o da kalbe baskı yapıyor ve Allah korusun ani bebek ölümleri olabiliyormuş diye okudum benBebem yan uyurken karın üstüne donuverdi öyle uyuyor 1 saatir onu izliyorum . Döndürsem uyanacak diye tedirginimdöndürmesem boğulur mu acaba tedirginliği . Artık 2.5 aylık oldu ,kafasını gömse bile acaba kafasını çevirip kurtarır mı kendini ? Gece yüz üstü uyutuyor musunuz bebisleri, böyle daha aralıksız uyuyor gibi
Krombacheri denemediysen dene derim , nefsini koreltir biraz benceBen de riske atamıyorum ama çok canım çekiyor
Aynen kafasını gömüp çarşafı yalamaya emmeye çalışıyor uykusundaBenimkide yüzüstü uyumayı çok seviyo 1-2 ayllıkken sağa sola atıp ozman bile kurtarıyodu korkmuyodum uyuyodum bende, kafasını kendisi döndürüyodu.
Ama şuan bildiğin dediğin gibi kafasını gömüyo aslında kurtarırda öyle yatıyo bende güvenemiyoeum yatıramıyorum
Hadi ya bak bunu hiç duymamıştım ,bu pozisyonda gazını çok güzel çıkarıyor diye dokunmuyordum bende. 2 ay kontrolünde doktorumuzda gece yüz üstü uyutmayin demişti ama sebep olarak ben nefessiz kalır olayını düşünüp sebebini sormamistim ,belkide yazdığın sebeptendir.Çevirmekten ziyade kaburgalarıa baskı oluyormuş ,o da kalbe baskı yapıyor ve Allah korusun ani bebek ölümleri olabiliyormuş diye okudum ben
Kıyamam yaaaaKrombacheri denemediysen dene derim , nefsini koreltir biraz bence
Aynen kafasını gömüp çarşafı yalamaya emmeye çalışıyor uykusundauykusuz kalkmaya razıyım biraz daha uyusun bakalım başında nobetciyim
Onlar fazla tartiyor .benim evdeki normal tartı da öyle .İlk baslarda kendim tartıştım sonra bebeği tarttim .1.5 2 kilo almış gibiydi .gittik 1100 gr almıştıHadi ya bak bunu hiç duymamıştım ,bu pozisyonda gazını çok güzel çıkarıyor diye dokunmuyordum bende. 2 ay kontrolünde doktorumuzda gece yüz üstü uyutmayin demişti ama sebep olarak ben nefessiz kalır olayını düşünüp sebebini sormamistim ,belkide yazdığın sebeptendir.
Bu arada sen bebeklerde kilo konusunda çok araştırma yapmıştın , dün normal digital tartida bebegimi tarttim , xiominin tarti uygulamasinda bebeğin kilosunu çıkarıp kaydediyor , 9 günde 500 gram almış , bana fazla geldi birazdiğer günler dengeler mi acaba ?
Şuana kadar gittiğimiz kontrollerden önce hep tarttim 50-100 Gr arası oynadı hep . Bu sefer belki fazladır ,aman öyle olsun artık taşirken çok zorlanıyorum birakc ay sonra ne olacak çok merak ediyorumOnlar fazla tartiyor .benim evdeki normal tartı da öyle .İlk baslarda kendim tartıştım sonra bebeği tarttim .1.5 2 kilo almış gibiydi .gittik 1100 gr almıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?