- 10 Kasım 2021
- 566
- 791
- 23
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.741
Nerede o fiyat acaba ?Merhaba fetal dna testi yani nifty testi ucreti biz 3.300 tl verdik kasım 2021 fiyatu
Canım ara ara kontroller şart. Kalp atışı düzeni büyüme artışı. Bunlara bakıyorlar. Valla beni çağırsa her hafta giderimKızlar şimdi ben kalp atısı kesmeyi falan gördüm geç döllenme oldugu için 2 hafta geriden geliyor 10 haftalıkken de cagırdı doktor gitmelimiyim 12 haftada 2 li tarama yaptırırım 10 haftalıkken ne yapacak ki hastanede covid kapma riskide var 12 de randevu alsam daha mantıklı degil mi devlete gidecegim
e nabızda tahlil sonuçların mı yok kuzum? 24 saate düşüyo burda ama belki daha giriş yapamamışlardır. hastaneye gidip sor istersen?Ben devlette kan vermeye gittim torchları ister diye düşündüm kadın dogumcu ve gebe kaldığımdan beri vermedim persembe verdim kanı ama sonuç yok acaba istemedi mi yoksaa devlette cok mu geç cıkıyor merak ediyorum keşke işine karısı söylesemiydim
Bnde şuanda çarşamba ya yıl var eşimde diyor her hafta böle yapiosun bide ayda bir gidince napcan dio haklı engel olamıyorum belirtiler gitti sanki sen nasıl oldun canimCanım ara ara kontroller şart. Kalp atışı düzeni büyüme artışı. Bunlara bakıyorlar. Valla beni çağırsa her hafta giderim
devletteki doktor boş yere erken çağırmaz bence. özel olsa neyse de. 2 hafta geriden dedin ya belki onu kontrol edecektir. Benim ilk gittiğimde bir haftadan fazla gerideydi sonra 4 güne düştü. arayı kapatıyor bebişler, ona bakacaktır belki.Kızlar şimdi ben kalp atısı kesmeyi falan gördüm geç döllenme oldugu için 2 hafta geriden geliyor 10 haftalıkken de cagırdı doktor gitmelimiyim 12 haftada 2 li tarama yaptırırım 10 haftalıkken ne yapacak ki hastanede covid kapma riskide var 12 de randevu alsam daha mantıklı degil mi devlete gidecegim
Bnde şuanda çarşamba ya yıl var eşimde diyor her hafta böle yapiosun bide ayda bir gidince napcan dio haklı engel olamıyorum belirtiler gitti sanki sen nasıl oldun canim
2li taramadan sonra gitmeyi dusunuyorum ben de. Ama benimki zaten 1 ay sonra gel demişti . Oldu mu bilmiyorum.Kızlar şimdi ben kalp atısı kesmeyi falan gördüm geç döllenme oldugu için 2 hafta geriden geliyor 10 haftalıkken de cagırdı doktor gitmelimiyim 12 haftada 2 li tarama yaptırırım 10 haftalıkken ne yapacak ki hastanede covid kapma riskide var 12 de randevu alsam daha mantıklı degil mi devlete gidecegim
Bende de kahverengi sümüksü bir akıntı oldu biraz evvel.Kasıklarımda ağrı devam ediyor canım. Ara ara kahverengi leke oluyor. Göğüs uçlarım bazen çok sertleşiyor. Bı sabah bakıyorum hiçbir şey yok korkuyorum Karından iğne artık canımı yakıyorve kanama oluyo arrik mosmor. Su 3 ay bı geçse rahatlayacağız. Elimde anı defteri var daha başlayamadım doldurmaya. Normalde umursamaz olan ben şuan sürekli bı kontrol halindeyim
Bende de kahverengi sümüksü bir akıntı oldu biraz evvel.Bu saatten sonra doktora da gidilmez. Karnım da agiyor. Gaz mi başka bir şey mi anlayamadım. Yarın sabahı zor ederim artık. Vallahi 3 ay geçse hayırlısıyla. Bugün kendimi biraz yordum sanırım. Ondan mı oldu acaba.
Yani kızlar anti HBS DEMEK İSTEDİM..Kızlar hepatit B değeriniz kaç çıktı..tahlillerde
Ayni ben canım evet eşim her hafta böle sin yeter dio üç ayda rahatlariz inşallah bende her hastane den gelince diorum anı defterine baslicam yok bı korku baslio o göbek bnimde mosmor bnde ayakta durunca bel ağrısı oluor kasıkta bı ağrı ama su göğüs ağrısı iki gündür geçti gibi olunca korktum kendimi dinlemek istemiorum bebeleri hissetmeye başlasak ne güzel olur ozamanlara isinlasansak yada eve ultrason cihazı alsakKasıklarımda ağrı devam ediyor canım. Ara ara kahverengi leke oluyor. Göğüs uçlarım bazen çok sertleşiyor. Bı sabah bakıyorum hiçbir şey yok korkuyorum Karından iğne artık canımı yakıyorve kanama oluyo arrik mosmor. Su 3 ay bı geçse rahatlayacağız. Elimde anı defteri var daha başlayamadım doldurmaya. Normalde umursamaz olan ben şuan sürekli bı kontrol halindeyim
HBSAG var nonreactive 0.16Yani kızlar anti HBS DEMEK İSTEDİM..
Anti hbs 2.0 negatif çıkmış.Yani kızlar anti HBS DEMEK İSTEDİM..
Ayni ben canım evet eşim her hafta böle sin yeter dio üç ayda rahatlariz inşallah bende her hastane den gelince diorum anı defterine baslicam yok bı korku baslio o göbek bnimde mosmor bnde ayakta durunca bel ağrısı oluor kasıkta bı ağrı ama su göğüs ağrısı iki gündür geçti gibi olunca korktum kendimi dinlemek istemiorum bebeleri hissetmeye başlasak ne güzel olur ozamanlara isinlasansak yada eve ultrason cihazı alsak
Bende bazen bı batma oluo Diom bebiş mi yaptı bize ne dedi bilmiomusn ben bakmak istiyorum sürekli var iPhone uyumlu bı alet alet pahalı bise ama.bugun bana kalsa burda bı yere giderdim ahh eşler sende çarşamba gitcen demi benim 10. Cu haftadan sonra ayda bır olcak sana iki li test le ilgili bişe dedimi hiç bişe konuşmadık daha var die sanırımBazen kasıkta atma oluyor diyom aha bebek tekme atıyorsu nefes dinleme aletleri ise yaramaz mı acaba
Benim 2 çıkmış.Yani kızlar anti HBS DEMEK İSTEDİM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?