- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.501
Ben soğuk kahveden başka kahve sevmemGünde kaç tane kahve içiyorsunuz kızlar
Kullanıcı yorumu önemli arkadaşın memnunsa sevindimBi arkadaşım onu kullanıyor çok güzel ve rahat görünüyor kızımdan var bende, olmasa bende onu düşürdüm
Genel cerrah gitKızlar bebişim aktif emdiği halde 2 göğsümde sertleşti. Ağrıdan duramıyorum. Ateşler içinde bırakıyor bni elim kolum takatim kalmıyor. Dahiliyeye gitcem. Bu şekilde de yine emiyor da ama ağrıfan kıvranıyorum kolumu değdiremiyorum... Uykularım bu yüzden haran oldu bebişim sağolsun ondan değil...
Sen bebişin elini kullansın diye aktiviteler mi yaptın bizimki pek kullanmıyor öyleKullanıcı yorumu önemli arkadaşın memnunsa sevindimEvet özellikle dönüyor olmasi indirip bindirirken baya rahatlık sağlayacak gibi. Dün araç içine takip denedik güzeldi,yatma pozisyonu da baya iyi
Özellikle elleri için çok özel bir şey yapmadım açıkçası . Ama genel olarak ilk ay hiç uyumadi gündüzleri ve huysuzda değildi öyle olunca sürekli hareketli kitaplara baktık ,oyun halisindaki materyallere dokunduk ,vücut masajları yaptık hala da devam ediyorum .Sen bebişin elini kullansın diye aktiviteler mi yaptın bizimki pek kullanmıyor öyle
Hayır 5 dk felanSaat 3te kalça ultrasonu var çok uzun sürüyor mu?
Kalça ve iç batin toplam 5 dk surmemistir . Jel sürülürken biraz irkildi soğuk olduğu için . Kolay ve güzel geçsinSaat 3te kalça ultrasonu var çok uzun sürüyor mu?
Sabah kafeinli türk kahvesiGünde kaç tane kahve içiyorsunuz kızlar
Kafasına vurmuyor muÖzellikle elleri için çok özel bir şey yapmadım açıkçası . Ama genel olarak ilk ay hiç uyumadi gündüzleri ve huysuzda değildi öyle olunca sürekli hareketli kitaplara baktık ,oyun halisindaki materyallere dokunduk ,vücut masajları yaptık hala da devam ediyorum .
Şöyle bir sepete ayına uygun materyaller koydum , toplarla ellerine ayaklarına masaj yapıyorum , şarkı söylerken küçük çıngıragi eline veriyorum sallıyoruz . Kitaplara dokunuyoruz vb .
bebişlerin gelişim dönemleri biraz farklı olabiliyor alanlarına göre , bizimki kabamotor egzersizlerinden nefret ediyor
Sabahları bir bardak filtre kahve içiyorum sadeceGünde kaç tane kahve içiyorsunuz kızlar
Kafasına vurmuyor mu
Len, kullanıcı adını degıstırırken samımıyetin de gıttı. O yuzden yoksun sandım
Nerdesın len manyak
Çok güzelmiş. Bizde oyun halısı delisiyiz.Özellikle elleri için çok özel bir şey yapmadım açıkçası . Ama genel olarak ilk ay hiç uyumadi gündüzleri ve huysuzda değildi öyle olunca sürekli hareketli kitaplara baktık ,oyun halisindaki materyallere dokunduk ,vücut masajları yaptık hala da devam ediyorum .
Şöyle bir sepete ayına uygun materyaller koydum , toplarla ellerine ayaklarına masaj yapıyorum , şarkı söylerken küçük çıngıragi eline veriyorum sallıyoruz . Kitaplara dokunuyoruz vb .
bebişlerin gelişim dönemleri biraz farklı olabiliyor alanlarına göre , bizimki kabamotor egzersizlerinden nefret ediyor
Hamileliğin başında şok a gelmişti o zaman almıştım duyusal toplar. Link attım benzeriniÇok güzelmiş. Bizde oyun halısı delisiyiz.
O toplar nerden??
İns hem bereketi hem de iştahım kaçarSayma kız bereketi kaçmasın
Bana yetmiyor yaSabahları bir bardak filtre kahve içiyorum sadece
Allah'ım türk kahvesini nasıl sevmez insanBen soğuk kahveden başka kahve sevmemiçersem sütlü sıcak kahve türk kahvesi aslaaaa fallaadine yollamak için belki ayda 1 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?