Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bi arkadaşım onu kullanıyor çok güzel ve rahat görünüyor kızımdan var bende, olmasa bende onu düşürdüm
Kullanıcı yorumu önemli arkadaşın memnunsa sevindim Evet özellikle dönüyor olmasi indirip bindirirken baya rahatlık sağlayacak gibi. Dün araç içine takip denedik güzeldi,yatma pozisyonu da baya iyi

Genel cerrah git

Kullanıcı yorumu önemli arkadaşın memnunsa sevindim Evet özellikle dönüyor olmasi indirip bindirirken baya rahatlık sağlayacak gibi. Dün araç içine takip denedik güzeldi,yatma pozisyonu da baya iyi
Sen bebişin elini kullansın diye aktiviteler mi yaptın bizimki pek kullanmıyor öyle

Sen bebişin elini kullansın diye aktiviteler mi yaptın bizimki pek kullanmıyor öyle
Özellikle elleri için çok özel bir şey yapmadım açıkçası . Ama genel olarak ilk ay hiç uyumadi gündüzleri ve huysuzda değildi öyle olunca sürekli hareketli kitaplara baktık ,oyun halisindaki materyallere dokunduk ,vücut masajları yaptık hala da devam ediyorum .
Şöyle bir sepete ayına uygun materyaller koydum , toplarla ellerine ayaklarına masaj yapıyorum , şarkı söylerken küçük çıngıragi eline veriyorum sallıyoruz . Kitaplara dokunuyoruz vb .
bebişlerin gelişim dönemleri biraz farklı olabiliyor alanlarına göre , bizimki kabamotor egzersizlerinden nefret ediyor

Eklentiler

• IMG20221010122045.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 84
Kafasına vurmuyor mu

Len, kullanıcı adını degıstırırken samımıyetin de gıttı. O yuzden yoksun sandım
Nerdesın len manyak

Gesiyommm diyom geziyoommmm
Havalar soğumadan ne gezsek kar kızımla.
Sizi gizliden takip ediyom.
Bazılarınız rüyama girmeye başladı korkmaya başladım

Çok güzelmiş. Bizde oyun halısı delisiyiz.
O toplar nerden??

Kızlar merhaba..bebekleriniz dönmeye başladı mı ? Oyuncak uzattığını da alıyor mu ağzına götürüyor mu ? Ağızlarında salya olmaya başladı mı?..?/.benim ikizlerdedönme yok..oyuncaklarda eline verirsem anca tutuyorlar..salyaları başladı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…