Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
E benim ki de 5800 63 cm di en son olmazsa ya. Ben üstüne tutup baktım giydirmedim yıkancak diye
Benim cocuk suan muhtemelen 5800 civari. Haftaya tarttircam ama öyle tahmin ediyorum boyu da olcmustum 61 cm falandı. Kadife zıbın üstune normal oldu. Alttan cıtcıtlar asagida kaldi ama sorun olmuyo bezi skmıyor ve pijamanın icinde oldugu icin gorunmuyo4 bile. Kollari da bi kere katladim o sekilde. 9-12 aylik almısim bu arada.

Bende 9-12 almıştım benim ki de öyle oldu. Amy zor kapandı deyince korktum

Kızlar bebişim aktif emdiği halde 2 göğsümde sertleşti. Ağrıdan duramıyorum. Ateşler içinde bırakıyor bni elim kolum takatim kalmıyor. Dahiliyeye gitcem. Bu şekilde de yine emiyor da ama ağrıfan kıvranıyorum kolumu değdiremiyorum... Uykularım bu yüzden haran oldu bebişim sağolsun ondan değil...

Günaydın
Gece uyanmıyor uzun uyuyo diye hadi diyordum gündüz uykusu az olsada olur ama 4 gündür yenidoğan gibi 2 saatte bir kalkıyor

Acil kahve atın üzerime
Bizim daha gece 3 saat aralıksız uyuduğu olmadı çok imreniyorum burda 5 saat ya da aralıksız uyuyan bebeleri görünce ama anne sütü ile beslenen bebelerin 2 -3 saate uyanması normal diyorlar , değil mi yoksa
Günde kaç tane kahve içiyorsunuz kızlar
0, ama dışarda kafeinsiz latte falan içiyorum . Ona kahve demezsin ama

Sağim yapıyormusun peki , elle sağım yap boşalt göğsü makina acıtır sanki

Ay canım o çok zor 2 kere geçirdim ateşler içinde yandım üşüdüm titredim antibiyotik parol verdi çok iyi geldi sana da onları verir sanırım çok geçmiş olsun

Bi arkadaşım onu kullanıyor çok güzel ve rahat görünüyor kızımdan var bende, olmasa bende onu düşürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…