- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.481
Benim cocuk suan muhtemelen 5800 civari. Haftaya tarttircam ama öyle tahmin ediyorum boyu da olcmustum 61 cm falandı. Kadife zıbın üstune normal oldu. Alttan cıtcıtlar asagida kaldi ama sorun olmuyo bezi skmıyor ve pijamanın icinde oldugu icin gorunmuyo4 bile. Kollari da bi kere katladim o sekilde. 9-12 aylik almısim bu arada.E benim ki de 5800 63 cm di en sonolmazsa ya. Ben üstüne tutup baktım giydirmedim yıkancak diye
Ne yemeğiSen bence bebege yemek yedırıyorsun
Oyle hıssedıyorum
Bu gece benimki de öyle yaptı 12/2/5/7Günaydın
Gece uyanmıyor uzun uyuyo diye hadi diyordum gündüz uykusu az olsada olur ama 4 gündür yenidoğan gibi 2 saatte bir kalkıyor
Acil kahve atın üzerime
Soğuk amaTik doğdu güneşimannem bizde çocuğu alıp dışarı cikmama izin vermiyor sogukmus
En azından gezerken ağzım boş kalırdı. Kahvaltı öncesi beş(5), five, fünf dilim turta yedimSoğuk ama
Sayma kız bereketi kaçmasınEn azından gezerken ağzım boş kalırdı. Kahvaltı öncesi beş(5), five, fünf dilim turta yedim
Bende 9-12 almıştım benim ki de öyle oldu. Amy zor kapandı deyince korktumBenim cocuk suan muhtemelen 5800 civari. Haftaya tarttircam ama öyle tahmin ediyorum boyu da olcmustum 61 cm falandı. Kadife zıbın üstune normal oldu. Alttan cıtcıtlar asagida kaldi ama sorun olmuyo bezi skmıyor ve pijamanın icinde oldugu icin gorunmuyo4 bile. Kollari da bi kere katladim o sekilde. 9-12 aylik almısim bu arada.
Yokk kizSen bence bebege yemek yedırıyorsun
Oyle hıssedıyorum
Kahve bahane baklava şahane diyorumGünde kaç tane kahve içiyorsunuz kızlar
SıfırGünde kaç tane kahve içiyorsunuz kızlar
Bizim daha gece 3 saat aralıksız uyuduğu olmadı çok imreniyorum burda 5 saat ya da aralıksız uyuyan bebeleri görünceGünaydın
Gece uyanmıyor uzun uyuyo diye hadi diyordum gündüz uykusu az olsada olur ama 4 gündür yenidoğan gibi 2 saatte bir kalkıyor
Acil kahve atın üzerime
0, ama dışarda kafeinsiz latte falan içiyorum . Ona kahve demezsin amaGünde kaç tane kahve içiyorsunuz kızlar
Sağim yapıyormusun peki , elle sağım yap boşalt göğsü makina acıtır sankiKızlar bebişim aktif emdiği halde 2 göğsümde sertleşti. Ağrıdan duramıyorum. Ateşler içinde bırakıyor bni elim kolum takatim kalmıyor. Dahiliyeye gitcem. Bu şekilde de yine emiyor da ama ağrıfan kıvranıyorum kolumu değdiremiyorum... Uykularım bu yüzden haran oldu bebişim sağolsun ondan değil...
Sevmediğin için mi yoksa emzirmeden dolayı mı içiyorsun
Ay canım o çok zor 2 kere geçirdim ateşler içinde yandım üşüdüm titredim antibiyotik parol verdi çok iyi geldi sana da onları verir sanırım çok geçmiş olsunKızlar bebişim aktif emdiği halde 2 göğsümde sertleşti. Ağrıdan duramıyorum. Ateşler içinde bırakıyor bni elim kolum takatim kalmıyor. Dahiliyeye gitcem. Bu şekilde de yine emiyor da ama ağrıfan kıvranıyorum kolumu değdiremiyorum... Uykularım bu yüzden haran oldu bebişim sağolsun ondan değil...
Bi arkadaşım onu kullanıyor çok güzel ve rahat görünüyor kızımdan var bende, olmasa bende onu düşürdümİşin sonucu gidip almadı getirden sipariş ver dedi bana
Aa bizde şimdi oto koltuğu bakamaya gidiyoruz . Buraya da yazmıştım alanlar ya da almayı düşünenler ne alacak diye ama cevap gelmemişti . Siz ne düşünüyorsunuz ? Şuan denemek için arkadaşımın besafe izi modular 0-18 kg taktik onda gidiyor gayet mutlu uyudu direk .
E bebekten joie i spin 360 açık gri rengi 7 binlerden 5 bine inmiş , geçen denedik iyidi. Baya yabancı kaynaklardan videolarını da izledik ve adac testinden oldukça yüksek puan almış
Anne bende anneyim karışmaaaaTik doğdu güneşimannem bizde çocuğu alıp dışarı cikmama izin vermiyor sogukmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?