- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.461
Sen bence bebege yemek yedırıyorsunDurman hata
Şuuu karışanlara uyuz oluyorum mesela eşini bırakmayı düşünüyosan demekki cidden mutsuzsun neden karışırlar anlamıyorumBirde sıradanlık hep aynı işler falan bir arkadaşımın kardeşi lisedeyken ay anlamıyorum bu kızları bir adamla ömür mü geçer sıkılırım ben diyordu haklıymış sıkıcı evlilik sıkıldım ben eşimi bırakacağım ama ailem ve çevre baskısı gül gibi adam işten eve daha ne istiyorsun derler birde bırakırsam kapan cok olur üzülürüm idare ediyorum ev işi temizlik falan
Dimi bende öyle bi his aldımSen bence bebege yemek yedırıyorsun
Oyle hıssedıyorum
Sen yesen sütten geçmez mi ben yediğim zaman sanki faydası oluyor gibiSırf kaka ıcın :) kakalı bebegı ozledımmamaların hepsı kabız yapıyor. Kuru kayısı verıcem hergun
Bıraz daha zaman gecse ...
Şırdan vermiş olabilirSen bence bebege yemek yedırıyorsun
Oyle hıssedıyorum
Hep mi böyleydin doğumdan sonra mı böyle hisseder oldun eşine karşı ?Birde sıradanlık hep aynı işler falan bir arkadaşımın kardeşi lisedeyken ay anlamıyorum bu kızları bir adamla ömür mü geçer sıkılırım ben diyordu haklıymış sıkıcı evlilik sıkıldım ben eşimi bırakacağım ama ailem ve çevre baskısı gül gibi adam işten eve daha ne istiyorsun derler birde bırakırsam kapan cok olur üzülürüm idare ediyorum ev işi temizlik falan
En sevdiğimŞırdan vermiş olabilir
Bu yazdıklarında ciddi misin?Birde sıradanlık hep aynı işler falan bir arkadaşımın kardeşi lisedeyken ay anlamıyorum bu kızları bir adamla ömür mü geçer sıkılırım ben diyordu haklıymış sıkıcı evlilik sıkıldım ben eşimi bırakacağım ama ailem ve çevre baskısı gül gibi adam işten eve daha ne istiyorsun derler birde bırakırsam kapan cok olur üzülürüm idare ediyorum ev işi temizlik falan
Neyse seneye ve hatta diğer seneye giyer
Halbuki 6 -12 ay aldımSeneye de giyer bu gidişle
Bendim o bebe yok olduydu ciddenAhahahgeçen biri daha atmıştı buyukdu böyle yazacakdım arada kaynamış bunu gorunce aklıma geldi yine senin eller dışarda en azından
Uyuduğumu düşünmen beni üzerBakıyorum da hepiniz ununuzu elemiş, eleğinizi aşmışsınız bi tek benim bebem mi uyanık bu saatte
Ayy ilk gördüm çok güldümBendim o bebe yok olduydu cidden
Aynen ben de cok güldüm. Sadece kafa minnacik baska bi yeri yok.Ayy ilk gördüm çok güldümçokta hoşuma gtti çok sevimli görünüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?