Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sabah kafeinli türk kahvesi
Öğlen kafeinsiz filtre kahve
Akşam kafeinsiz türk kahvesi
Gece kafeinsiz filtre kahve
Toplam da 2 kafeinsiz filtre kahve 1 kafeinli 1 kafeinsiz 2 Türk kahvesi ,
İste benim kafada biri kafeinsiz kahvem yok ama khve sevgimiz aynı demek
2 tane büyük fincan türk kahvesi içiyorum ama kesmiyor sırf kıza etki etmesin diye tutuyorum kendimi

Sağim yapıyormusun peki , elle sağım yap boşalt göğsü makina acıtır sanki
Sabah kalktım göğüzlerim dolmuş, sağım yaptım makine ile yapacak bir şey bulamadım . Elimle de okşayarak.
Sevmediğin için mi yoksa emzirmeden dolayı mı içiyorsun
Fazla aram yok, birde üşeniyorum kahve yapmaya hazır içsem onunda içinde envai çeşit şey var eşim şekersiz 2 si 1 arada içer ama bn içmem pek yeşil çay felan içerim
Ay canım o çok zor 2 kere geçirdim ateşler içinde yandım üşüdüm titredim antibiyotik parol verdi çok iyi geldi sana da onları verir sanırım çok geçmiş olsun
Ben bu şekilde bir ilk doğumdan sonra oldum bebişim küvezde diye, ucuda yoktu çekemedi. Bu da 2. Oldu. Oğlum alıştı çekmeye çok şükür. Aynen aynı durumdayım. Buz tuttum üşüdüm öylr uyudum yoksa ateşten uyuyamadım. İlaç kullanırken de emzirdin mi?
Genel cerrah git
Dahiliyeden almış bulundum. Ondan verim alamazsam genel cerraha giderim artık.

Birde bilirmisiniz bilmiyorum göbeğim düşmüş, su almış. Ne yiyebildim ne içebildim bulantıdan. Üzerine de bu oldu.

Evet canım zaten Sütü etkilemicek antibiyotik verdi daha sonra genel cerraha gittim mastit dedi

Selam. Haftasonu yoğun geçti giremedim. Girsem de pek okuyamadım..

Biraz önce nette dolaşırken denk geldim de 6 yıl önce 350₺ ye aldığım buharlı pişiricinin fiyatı uçmuş

İnşallah benimki hala çalışıyordur. Çok işimize yarıyordu ek gıda zamanı. Bir tarafı pişirici bir tarafı blender

Elma püresi 4.ayın ıcı dıyor. Denesem mı yarın

Senin yüzünden niyetleniyorum arada
Cam rende almam lazım

Perşembe aşısı var. Ebeye sorayım.
Kesin sütün varsa biraz daha bekle der

İkinci çocuk olunca anneler kendi kafasında belirliyor bazı şeylerin zamanını

Tam 180 derece dönmedi daha. Yan dönüp etrafı izliyor. Bacağı ve kalçayı atmayı çözemedi
Bazen uzanıyor bazen ben tutturuyorum.
Salyası da zaman zaman artıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…