- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.521
İste benim kafada biri kafeinsiz kahvem yok ama khve sevgimiz aynı demekSabah kafeinli türk kahvesi
Öğlen kafeinsiz filtre kahve
Akşam kafeinsiz türk kahvesi
Gece kafeinsiz filtre kahve
Toplam da 2 kafeinsiz filtre kahve 1 kafeinli 1 kafeinsiz 2 Türk kahvesi ,
Sabah kalktım göğüzlerim dolmuş, sağım yaptım makine ile yapacak bir şey bulamadım . Elimle de okşayarak.Sağim yapıyormusun peki , elle sağım yap boşalt göğsü makina acıtır sanki
Fazla aram yok, birde üşeniyorum kahve yapmaya hazır içsem onunda içinde envai çeşit şey var eşim şekersiz 2 si 1 arada içer ama bn içmem pek yeşil çay felan içerimSevmediğin için mi yoksa emzirmeden dolayı mı içiyorsun
Ben bu şekilde bir ilk doğumdan sonra oldum bebişim küvezde diye, ucuda yoktu çekemedi. Bu da 2. Oldu. Oğlum alıştı çekmeye çok şükür. Aynen aynı durumdayım. Buz tuttum üşüdüm öylr uyudum yoksa ateşten uyuyamadım. İlaç kullanırken de emzirdin mi?Ay canım o çok zor 2 kere geçirdim ateşler içinde yandım üşüdüm titredim antibiyotik parol verdi çok iyi geldi sana da onları verir sanırım çok geçmiş olsun
Dahiliyeden almış bulundum. Ondan verim alamazsam genel cerraha giderim artık.Genel cerrah git
Kafeinnsiz filtre kahve ne oluyor?Sabah kafeinli türk kahvesi
Bu hafta şokta , fisher pricein bazıları uygun baya
Surrender bak yumşacik çıngırak varmış hemen alayım kizimin kafası saglamken
50 liralık mama sandalyesınin fıyatına bakBu hafta şokta , fisher pricein bazıları uygun baya
Bak canımı latte çektirdinSabah kafeinli türk kahvesi
Hadi yaaaaYeminle sırtımın her yeri ağrıyor spinal yerim felaket durumda
VallaaaaAllah'ım türk kahvesini nasıl sevmez insan
Evet canım zaten Sütü etkilemicek antibiyotik verdi daha sonra genel cerraha gittim mastit dediSabah kalktım göğüzlerim dolmuş, sağım yaptım makine ile yapacak bir şey bulamadım . Elimle de okşayarak.
Fazla aram yok, birde üşeniyorum kahve yapmaya hazır içsem onunda içinde envai çeşit şey var eşim şekersiz 2 si 1 arada içer ama bn içmem pek yeşil çay felan içerim
Ben bu şekilde bir ilk doğumdan sonra oldum bebişim küvezde diye, ucuda yoktu çekemedi. Bu da 2. Oldu. Oğlum alıştı çekmeye çok şükür. Aynen aynı durumdayım. Buz tuttum üşüdüm öylr uyudum yoksa ateşten uyuyamadım. İlaç kullanırken de emzirdin mi?
Dahiliyeden almış bulundum. Ondan verim alamazsam genel cerraha giderim artık.
Birde bilirmisiniz bilmiyorum göbeğim düşmüş, su almış. Ne yiyebildim ne içebildim bulantıdan. Üzerine de bu oldu.
Bak canımı latte çektirdin
Bebeleri uyutup latte keyfi o zamanBenide
Elma püresi 4.ayın ıcı dıyor. Denesem mı yarın
Bu hafta şokta , fisher pricein bazıları uygun baya
Evet böyle devam ederse doktora gidicem artıkHadi yaaaa
Kızlar merhaba..bebekleriniz dönmeye başladı mı ? Oyuncak uzattığını da alıyor mu ağzına götürüyor mu ? Ağızlarında salya olmaya başladı mı?..?/.benim ikizlerdedönme yok..oyuncaklarda eline verirsem anca tutuyorlar..salyaları başladı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?