- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.561
Ben de kevgir varBiliyorum onu. Hiç almadım ama
Pişirici yokken tencereye makarna süzgeci oturtarak pişiriyordum
Oğluma kv baktığı için ona kolaylık olsun diye almıştım aslında avent pişiriciyi. Şimdi olsa alamazmışım..
Kısa sürede yapıp blenderdan çektirip dışarı çıkmak güzel oluyor. O pişirirken sen hazırlanıyorsun mesela
Ben ondan almıştım ilk bebeğimde bi kere yapıyım dedim yaktım sebzeleriO can rendeyi aldım 12 tlmilyoncularda var yarın gidip onuda alıyım
İlaçsız geçmez benceSabah bir uyandım dişim şişmiş. Ama ne şişmek gözüm falan açılmıyor. Yüzüm sol tarafı iki kafa kadar olmuşDün biraz sızladı sabahta şiş uyandım. Niye böyle oldu ki ya
Bu şiş nasıl iner bileniniz var mı? Akşamda programım vardı eşimle. Gidilmez ki bu kafayla
Sabah bir uyandım dişim şişmiş. Ama ne şişmek gözüm falan açılmıyor. Yüzüm sol tarafı iki kafa kadar olmuşDün biraz sızladı sabahta şiş uyandım. Niye böyle oldu ki ya
Bu şiş nasıl iner bileniniz var mı? Akşamda programım vardı eşimle. Gidilmez ki bu kafayla
Aaaaa nasıl yaktın yaaa, tencere suyu koyup buharda pişmiyomuBen ondan almıştım ilk bebeğimde bi kere yapıyım dedim yaktım sebzelerisonra hiç kullanmadım geçen taşınırken de çöpe attım
İşte su bitmiş meğerseAaaaa nasıl yaktın yaaa, tencere suyu koyup puharda pişmiyomunasıl yandı aslında suyun içine atıp haşlasak olmuyomu
Belki normal havuç patates fln onları haşlarımda. Bu brokoli karnıbaharı fln bununla pişiririmİşte su bitmiş meğerse
Buharda daha sağlıklı ama ben haşlıyorum suda
Bence ana kucakları harika bişi doğduğundan beri ben yaa pusete yada anakucağına koyuyorum muadilinide alabilirsin 2. Elide en kötü 6-7 aya kadar kullanırısn emekliyene kadar fazla ğara vermene gerek yokKızlar
Hani şu babyjorn un meşhur ana kucağı var ya, bebek kendi kendine sallanıyor. Sizce şimdi alsam ne kadar kullanır? Kac ay kadarya ikinci el alacağım, ya da muadilini
Çelik süzgeç yok mu aynı işlevi görür bence bi dene baktın kullanıyorsun baya baya o zaman alırsın keşke bendekini atmayıp sana gönderseydimBelki normal havuç patates fln onları haşlarımda. Bu brokoli karnıbaharı fln bununla pişiririm
Ben kendimden okadar eminimki alıp kullanmıcam
Valla yaaaa olurduÇelik süzgeç yok mu aynı işlevi görür bence bi dene baktın kullanıyorsun baya baya o zaman alırsın keşke bendekini atmayıp sana gönderseydim
Niye sadece elma demiş armut şeftali kapuz vs hepsi rendeleniyor
O zaman Çelik süzgeç al daha işlevselValla yaaaa olurduçelik süzgeçde almadım ben
Teşekkür ederim Yarına kadar inmezse gidicem doktora. Apse yapsa ağrı yapmazmıydı öncedenİlaçsız geçmez benceçok geçmiş olsun. Belli ki apse yapmış
Evet var bir hayır eşimde aynısını söylediGeçmiş olsun.
Bir anda inmez benim bildiğim. Apse için ilaç kullanman gerekiyor.
Vardır bir hayır. Demekki gitmemeniz gerekiyormuş
Ben muadilini almıştım 40ı çıktığından beri kullanıyorum. Mutfakta falan iş yaparken yanımda duruyor kendini sallayıp oyalanıyor.Kızlar
Hani şu babyjorn un meşhur ana kucağı var ya, bebek kendi kendine sallanıyor. Sizce şimdi alsam ne kadar kullanır? Kac ay kadarya ikinci el alacağım, ya da muadilini
ÜşenmişlerNiye sadece elma demiş armut şeftali kapuz vs hepsi rendeleniyor
MantıklıO zaman Çelik süzgeç al daha işlevselen kötü makarna süzersin
Geçmiş olsunnSabah bir uyandım dişim şişmiş. Ama ne şişmek gözüm falan açılmıyor. Yüzüm sol tarafı iki kafa kadar olmuşDün biraz sızladı sabahta şiş uyandım. Niye böyle oldu ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?