Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de kevgir var
Aynen temcereye oturt olsun bıtsın

İlaçsız geçmez bence çok geçmiş olsun. Belli ki apse yapmış

Geçmiş olsun.
Bir anda inmez benim bildiğim. Apse için ilaç kullanman gerekiyor.
Vardır bir hayır. Demekki gitmemeniz gerekiyormuş

Kızlar
Hani şu babyjorn un meşhur ana kucağı var ya, bebek kendi kendine sallanıyor. Sizce şimdi alsam ne kadar kullanır? Kac ay kadar ya ikinci el alacağım, ya da muadilini
Bence ana kucakları harika bişi doğduğundan beri ben yaa pusete yada anakucağına koyuyorum muadilinide alabilirsin 2. Elide en kötü 6-7 aya kadar kullanırısn emekliyene kadar fazla ğara vermene gerek yok

Belki normal havuç patates fln onları haşlarımda. Bu brokoli karnıbaharı fln bununla pişiririm
Ben kendimden okadar eminimki alıp kullanmıcam
Çelik süzgeç yok mu aynı işlevi görür bence bi dene baktın kullanıyorsun baya baya o zaman alırsın keşke bendekini atmayıp sana gönderseydim

İlaçsız geçmez bence çok geçmiş olsun. Belli ki apse yapmış
Teşekkür ederim Yarına kadar inmezse gidicem doktora. Apse yapsa ağrı yapmazmıydı önceden
Geçmiş olsun.
Bir anda inmez benim bildiğim. Apse için ilaç kullanman gerekiyor.
Vardır bir hayır. Demekki gitmemeniz gerekiyormuş
Evet var bir hayır eşimde aynısını söyledi

Kızlar
Hani şu babyjorn un meşhur ana kucağı var ya, bebek kendi kendine sallanıyor. Sizce şimdi alsam ne kadar kullanır? Kac ay kadar ya ikinci el alacağım, ya da muadilini
Ben muadilini almıştım 40ı çıktığından beri kullanıyorum. Mutfakta falan iş yaparken yanımda duruyor kendini sallayıp oyalanıyor.
Yürüyene kadar kullanır en az

Geçmiş olsunnbenimde gözüm şişti kızlar yaa nazar var topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…