- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.581
Canım kanda değeri takip ediliyordu bebişin. bakıldı mı tekrar sıkıntı yok inşallahBizim kaka yine yeşerdi. Bir de kucakta yatmıyor artık sürekli başını kaldırıyor minik mirket
Ahsshdhd tam benlik bir hareketBen ondan almıştım ilk bebeğimde bi kere yapıyım dedim yaktım sebzelerisonra hiç kullanmadım geçen taşınırken de çöpe attım
Olsun daha çok varBunları okuyup ek gıda için iğne dahi almayan ben
Bende joie nin kendi kendine sallanan ana kucağı var Allah yapandan bulanan razı olsun. Sayesinde totom azıcık yer görüyo bide kendini sallamayı öğrendi akıllı bıdık daha güzek olduKızlar
Hani şu babyjorn un meşhur ana kucağı var ya, bebek kendi kendine sallanıyor. Sizce şimdi alsam ne kadar kullanır? Kac ay kadarya ikinci el alacağım, ya da muadilini
Çok zam annecimOlsun daha çok var
Ay unutmamışsın, 18inde bakılacak doktor da görecek o gün. O zamana kadar biz ev hapsine devamCanım kanda değeri takip ediliyordu bebişin. bakıldı mı tekrar sıkıntı yok inşallah
Hadi bakalım az kalmış canım. İnşallah sıkıntı çıkmayacakAy unutmamışsın, 18inde bakılacak doktor da görecek o gün. O zamana kadar biz ev hapsine devam
Aynen öylee
Airfry alcaz biz dimiBelki normal havuç patates fln onları haşlarımda. Bu brokoli karnıbaharı fln bununla pişiririm
Ben kendimden okadar eminimki alıp kullanmıcam
Bizim kaka koyu yeşil. Normal diil miydi ?Canım kanda değeri takip ediliyordu bebişin. bakıldı mı tekrar sıkıntı yok inşallah
Bende bi ikea turu yapmak istiyorum şu mama sandalyesine bakıyımÇok zam annecimher gün aleyhime gibi hissediyorum. Yavaştan başlayayım bari
Offffff offff instagrama deli oldum airfry videoları izleye izleyeAirfry alcaz biz dimi
Patates kızartması ile başlasinlar miss gibi
Bende bundan var. İlk çocukta almıştım.Bugun bundan almaya gittim 65 tl dedi bi düşüneyim dedim çıktım
Alıntım olmamışSurrender buhar pişirme apartına
Sen ne yapiosan bı gün sonra ben yapcam
E bebekten silikon kasık, suluk, meyve suzgecı sıparısı verdımBunları okuyup ek gıda için iğne dahi almayan ben
Aaaaa çok iyiymişBende bundan var. İlk çocukta almıştım.
dolap'ta ne bulduğuma bir bak! American Vintage Gri Pantolon Yeni Online Satın Al
Biberon ucunu değiştircem de bu sayfa orjinalmidir acabaE bebekten silikon kasık, suluk, meyve suzgecı sıparısı verdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?