Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aaaaa nasıl yaktın yaaa, tencere suyu koyup buharda pişmiyomu nasıl yandı aslında suyun içine atıp haşlasak olmuyomu
Ama ben hiç kullanmadım suya atıp haşlamak daha kolay neden buharda yapılıyor gerçekten neden daha sağlıklı açıklayabilecek olan var mı? Kime sorayım bunu gıda mühendisi mi çocuk gelişimci mi hemşire doktor kim bilir bunu cevabini

Dimi yani haşlamak daha kolay gibi benceee zaten işte artık yumuşatıp kaşıkla ezin diyolar püre haline getirmeyin diyolarmış,

Bize cidden bir acıklasın haşlamakla buhar arasındaki farkı

Muhtemelen suya vitaminini falan salıyordur diye düşünüyorum aklıma başka bir sey gelmedi

Ben uygulamadan gırıyorum .
Bunu yeni öğrendim Hemen bakayım indireyim

Biberon reddi diye bir şey var mı kızlar ? Ne güzel aldığı biberonu almaz oldu zorla veriyorum resmen bakıcı verememiş bugün Meme ile kandırıp arkasına veriyorum. Tabloya göre fırtınalı bir atak haftasındayız ondandır inşallah

Ay büyük kolaylık bence , hamilelikte annem börek ,köfte falan koymuştu buzluğa . Bir şey bulamadigimda hemen airfray da yapıyorum. Geçen palamut yaptım ev kokmadi falan gayet güzel aldır aldır
Hadi yaaa offf alıcam yaaaa resmen airfry aşeriyorumrobot süpürgeyi rafa attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…