- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.601
Ama ben hiç kullanmadım suya atıp haşlamak daha kolayAaaaa nasıl yaktın yaaa, tencere suyu koyup buharda pişmiyomunasıl yandı aslında suyun içine atıp haşlasak olmuyomu
Uzun süreli olursa olmayabilir. Bizim de arada oluyordu. Ama geçen hastalandığında sürekli köyü yeşildi. Kaka tahlili verdik mikrop çıktı. 3 gün yeşil yaptı. Daha yeni sarıya dönüyor.Bizim kaka koyu yeşil. Normal diil miydi ?
Haziran annelerindekiler kendi deliyorduBiberon ucunu değiştircem de bu sayfa orjinalmidir acaba2 delikliğe geçicem 3. Ayda öyle olması gerekiyomuş
Dimi yani haşlamak daha kolay gibi benceeeAma ben hiç kullanmadım suya atıp haşlamak daha kolayneden buharda yapılıyor gerçekten neden daha sağlıklı açıklayabilecek olan var mı? Kime sorayım bunu gıda mühendisi mi çocuk gelişimci mi hemşire doktor kim bilir bunu cevabini
Muhtemelen suya vitaminini falan salıyordur diye düşünüyorumAma ben hiç kullanmadım suya atıp haşlamak daha kolayneden buharda yapılıyor gerçekten neden daha sağlıklı açıklayabilecek olan var mı? Kime sorayım bunu gıda mühendisi mi çocuk gelişimci mi hemşire doktor kim bilir bunu cevabini
Haziran annelerindekiler kendi deliyordu
Hatta delme yeri mi ne varmısyoncambenim
bu ne yaaa ben pantolon paylaşmadımBende bundan var. İlk çocukta almıştım.
dolap'ta ne bulduğuma bir bak! American Vintage Gri Pantolon Yeni Online Satın Al
Ay büyük kolaylık bence , hamilelikte annem börek ,köfte falan koymuştu buzluğa . Bir şey bulamadigimda hemen airfray da yapıyorum. Geçen palamut yaptım ev kokmadi falan gayet güzel aldır aldırOffffff offff instagrama deli oldum airfry videoları izleye izleye
Bilmiyorum ki canım normaldir sanırım benimkinin sarı renkteBizim kaka koyu yeşil. Normal diil miydi ?
Ay bende istiyorum yaaa dedikleri kadar iyi mi acaba içimizde kullanan var mıııOffffff offff instagrama deli oldum airfry videoları izleye izleye
Bende vercem sipariş ne alacağıma karar verirsemE bebekten silikon kasık, suluk, meyve suzgecı sıparısı verdım
Bişi olmaz içi farklıbu ne yaaa ben pantolon paylaşmadım
Linkdede bu vardıyoncambenim benim paylaştığım buydu pantolon değil :)
İkinci El Kıyafet Online Alışveriş Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.dolap.com
Hadi yaaa offf alıcam yaaaa resmen airfry aşeriyorumAy büyük kolaylık bence , hamilelikte annem börek ,köfte falan koymuştu buzluğa . Bir şey bulamadigimda hemen airfray da yapıyorum. Geçen palamut yaptım ev kokmadi falan gayet güzel aldır aldır
Ben bu şekilde yüklü ama bildirim gelmiyoKazen
Kk uygulamasını cogu kişi bulamıyor
Neden ?
Ben de yuklu bu arada
Özelden bır arkadas soemus
İnsanları aydınlatır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?