Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aa şimdi gördüm. Geçen gün şarjlı süpürge mi airfry mı sorusuna şarjlı süpürge demiştim onu aldı eşim şu an pişman oldum bi tık
Benimde isteklerime yetişemiyo süpürge, airfry, iphone 14, kurutma makinası, ARABA gibi gibi bitmeyen uzayan liste

Evet canım zaten Sütü etkilemicek antibiyotik verdi daha sonra genel cerraha gittim mastit dedi
Bni direk genel cerraha yönlendirdi rastgele antibiyotik vermeyim gerek yok dedi. Oraya gittim ultrason çekildi. Bişş yokmuş. Süt arttırıcı bişi tüketip tüketmediğimi sordu. Bnde ocean mummy ile incir almıştım 3 4 gündür onla besleniyordum ondan mış. Yani sütüm fazla gelmiş bebeğş de fazla emzirmediğimdeb ağrı yapmış geçer dedi.

Kaşık maması olaraj mı verdin yoksa haşlayıp rendeleyip mi. Verdin elmayı. Ne kadar yedirdin. Acemi anne soruyor.
Kasık mamasını genelde devam sutuyle bıberonda verıyorum
Ama benım kız kabız hep
O yuzden onu suan vermeyecegım.
Ek gıdaya gecıste genelde meyveler ya mınık vebek suzgecıne koyulup elıne verılır ( emmesı ıcın )
Ya da cam rendeyle rendelenır. Ama ben kabızlıgı ıcın cozum aradıgımdan dolayı
Suda hasladım ve blander yaptım. Bıraz verdım zaten sulu, ama kasıkla.

Belkı 9-10 cay kasığı vermusımdır

Aslında ek gıdaya meyve ıle baslanmaz. Ama ben kabızlık ıcın elma ve kayısı puresı vermek ıstıyorum.
Bayıla bayıla yedi

Gunduz beslenmesinde ciddi sorun yasıyorum
Baslamak zorundayım
Kızak gıdaya erken mi başladın..mesajları tam takipedemiyorum keşke balkabağı ile başlasaydın..oda kabızlığa iyi ğelirdi

Kızlar
Hani şu babyjorn un meşhur ana kucağı var ya, bebek kendi kendine sallanıyor. Sizce şimdi alsam ne kadar kullanır? Kac ay kadar ya ikinci el alacağım, ya da muadilini
Benim var elektrikli ana kucağı..10 aya kadar kullanımı var . Bebek 10 kiloya gelinceye kadar kullanıma uygun..benimkinin markası yoyko..memnunum..1200 e aldık

Dimi yani haşlamak daha kolay gibi benceee zaten işte artık yumuşatıp kaşıkla ezin diyolar püre haline getirmeyin diyolarmış,

Bize cidden bir acıklasın haşlamakla buhar arasındaki farkı
Haşlayınca sebzelerin vitamini suylavgidiyor..buharda ise içinde kalıyor

Ay bende istiyorum yaaa dedikleri kadar iyi mi acaba içimizde kullanan var mııı
5 aydir kullanıyoruz ,nerdeyse her gün bir şey yapıyorum. Biraz damak tadıyla da alakalı ama , yağlı sevenlere başta hitap etmeyebilir. Ben evde normalde balık yapmazdım ya da et yapmazdım hiç , airfrey geldiğinden beri yapıyorum. Mesela bugün sabah ne yesem diye şöyle bir baktım , hemen yeşil biber koydum yanına d tost ekmeğinin üstüne domates kaşar. Mis gibi oldu pratik bide Instagram'da bir sürü hesap var tarif paylaşan ordan fikir oluyor .
Hadi yaaa offf alıcam yaaaa resmen airfry aşeriyorumrobot süpürgeyi rafa attım
Xiominin kini almıştım ben , Philipslerin rezidans temizliği zor oluyormus. 3 kişilik aileye haznesi yeterli kesinlikle . Ama daha kalabalık ailelere küçük gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…