- 14 Kasım 2001
- 21.577
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.735
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.621
Kazen
Kk uygulamasını cogu kişi bulamıyor
Neden ?
Ben de yuklu bu arada
Özelden bır arkadas soemus
İnsanları aydınlatır mısın
Aa şimdi gördüm. Geçen gün şarjlı süpürge mi airfry mı sorusuna şarjlı süpürge demiştim onu aldı eşim şu an pişman oldum bi tık
Çok mantıklı vallaHaziran annelerindekiler kendi deliyordu
Rota aşısını olduysan yeşil olabilirmiş doktor söylemişti .Bizim kaka koyu yeşil. Normal diil miydi ?
Benimde isteklerime yetişemiyoAa şimdi gördüm. Geçen gün şarjlı süpürge mi airfry mı sorusuna şarjlı süpürge demiştim onu aldı eşim şu an pişman oldum bi tık
Haziran annelerindekiler kendi deliyordu
İsteklerimiz ne kadar benzerBenimde isteklerime yetişemiyosüpürge, airfry, iphone 14, kurutma makinası, ARABA gibi gibi bitmeyen uzayan liste
Ayyyy bide artıyo gün geçtikçe şaka gibi en kötü araba 200 olmuşİsteklerimiz ne kadar benzerbenim araba vardı da hamile kalınca sattık ya işe gitmicem nasılsa diye pişmanım şu ann
Kızlar merhaba..bebekleriniz dönmeye başladı mı ? Oyuncak uzattığını da alıyor mu ağzına götürüyor mu ? Ağızlarında salya olmaya başladı mı?..?/.benim ikizlerdedönme yok..oyuncaklarda eline verirsem anca tutuyorlar..salyaları başladı ..
Bni direk genel cerraha yönlendirdi rastgele antibiyotik vermeyim gerek yok dedi. Oraya gittim ultrason çekildi. Bişş yokmuş. Süt arttırıcı bişi tüketip tüketmediğimi sordu. Bnde ocean mummy ile incir almıştım 3 4 gündür onla besleniyordum ondan mış. Yani sütüm fazla gelmiş bebeğş de fazla emzirmediğimdeb ağrı yapmış geçer dedi.Evet canım zaten Sütü etkilemicek antibiyotik verdi daha sonra genel cerraha gittim mastit dedi
Kaşık maması olaraj mı verdin yoksa haşlayıp rendeleyip mi. Verdin elmayı. Ne kadar yedirdin. Acemi anne soruyor.Benımkı elmayı sevdı
Aynen öyleeAyyyy bide artıyo gün geçtikçe şaka gibi en kötü araba 200 olmuş
Kasık mamasını genelde devam sutuyle bıberonda verıyorumKaşık maması olaraj mı verdin yoksa haşlayıp rendeleyip mi. Verdin elmayı. Ne kadar yedirdin. Acemi anne soruyor.
Ben de kendım deldımHaziran annelerindekiler kendi deliyordu
Kızak gıdaya erken mi başladın..mesajları tam takipedemiyorum keşke balkabağı ile başlasaydın..oda kabızlığa iyi ğelirdiAslında ek gıdaya meyve ıle baslanmaz. Ama ben kabızlık ıcın elma ve kayısı puresı vermek ıstıyorum.
Bayıla bayıla yedi
Gunduz beslenmesinde ciddi sorun yasıyorum
Baslamak zorundayım
Benim var elektrikli ana kucağı..10 aya kadar kullanımı var . Bebek 10 kiloya gelinceye kadar kullanıma uygun..benimkinin markası yoyko..memnunum..1200 e aldıkKızlar
Hani şu babyjorn un meşhur ana kucağı var ya, bebek kendi kendine sallanıyor. Sizce şimdi alsam ne kadar kullanır? Kac ay kadarya ikinci el alacağım, ya da muadilini
Elma verdım bugun. Kuru kayısı vermek ıstıyorum hergün. Onun dısında sebzelere baslamadım. Onlar sonraKızak gıdaya erken mi başladın..mesajları tam takipedemiyorum keşke balkabağı ile başlasaydın..oda kabızlığa iyi ğelirdi
Haşlayınca sebzelerin vitamini suylavgidiyor..buharda ise içinde kalıyorDimi yani haşlamak daha kolay gibi benceeezaten işte artık yumuşatıp kaşıkla ezin diyolar püre haline getirmeyin diyolarmış,
Bize cidden bir acıklasın haşlamakla buhar arasındaki farkı
Erken değil mi canım..sen benden 4 gün önce doğurdun daha 4 aylık bile tam değilgalibaElma verdım bugun. Kuru kayısı vermek ıstıyorum hergün. Onun dısında sebzelere baslamadım. Onlar sonra
Vitamın suda kaldıgı ıcın. Suyuyla bırlıkte verırse vıtamını gıtmez tabııHaşlayınca sebzelerin vitamini suylavgidiyor..buharda ise içinde kalıyor
5 aydir kullanıyoruz ,nerdeyse her gün bir şey yapıyorum. Biraz damak tadıyla da alakalı ama , yağlı sevenlere başta hitap etmeyebilir. Ben evde normalde balık yapmazdım ya da et yapmazdım hiç , airfrey geldiğinden beri yapıyorum. Mesela bugün sabah ne yesem diye şöyle bir baktım , hemen yeşil biber koydum yanına d tost ekmeğinin üstüne domates kaşar. Mis gibi oldu pratikAy bende istiyorum yaaa dedikleri kadar iyi mi acaba içimizde kullanan var mııı
Xiominin kini almıştım ben , Philipslerin rezidans temizliği zor oluyormus. 3 kişilik aileye haznesi yeterli kesinlikle . Ama daha kalabalık ailelere küçük gelebilirHadi yaaa offf alıcam yaaaa resmen airfry aşeriyorumrobot süpürgeyi rafa attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?