- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.191
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.661
Hahaha bazen kendi hesabımdan da bakıyorum amaYoksa o fakelerde bakanlardan biri senmisindedim hattaa kesin kk fakesi olanlar bakıyo bana eklesene nolcak
İstiyo galibaValla adama geçen gün spiralle ilgili bir soru sordum
Bana döndü başka bir sey sordu
Dedim sen beni duyuyorum musun
Duymamazlıktan geliyorum diyor gülüyor
Ona güvenemem
Sağlam bisey lazım
Spiral+ yumurtlama takibine göre hareket etmek
Pre ve hap elendi mecburum böyle yapmaya
Acaba hangisisinHahaha bazen kendi hesabımdan da bakıyorum ama
Evet yapalım desem yapar deli mi neİstiyo galibavalla bu geri çekme olayına asla güvenmiyorum genelde bende regl yakın oluyo yada bittikden sonra. Yumurtalamaya denk getiremmete çalılıyorum
Ee napıyım kış hazırlığıTemizlik neden yapıyorsun deli misinhem de perde
Muhtemelen haşlarken vitaminin bir kısmı suda kalıyordur ondan benceAma ben hiç kullanmadım suya atıp haşlamak daha kolayneden buharda yapılıyor gerçekten neden daha sağlıklı açıklayabilecek olan var mı? Kime sorayım bunu gıda mühendisi mi çocuk gelişimci mi hemşire doktor kim bilir bunu cevabini
Benimkilerde mukus varBen pes ettım artık. Senın en azından kabızlık yok.
Benim kadar korkuyor olamaZsınOlm benim çok iyi korunmam lazım ya çok korkuyorum
Amy lee yi ömür boyu hatırlayacağım replikBınıcem üstüne vurucam kırbacı
Sizin 2. Be olursa olsun ne olacakGeçen bunu bende düşündüm yaaaa napıcZ
Sendne bi tık azBenim kadar korkuyor olamaZsın
Benim kadar korkuyor olamazsınızBenim kadar korkuyor olamaZsın
Yorgunum mikan susBence 3 tık
Ay biz uzun süre geri çekilmeyle korunduk bebek olursa da seviniriz kafasındaydık. Başarılı da olduk ama şu an totom yemiyo aslaİstiyo galibavalla bu geri çekme olayına asla güvenmiyorum genelde bende regl yakın oluyo yada bittikden sonra. Yumurtalamaya denk getiremmete çalılıyorum
Çok gaza geldim bende alacağım sanırımm5 aydir kullanıyoruz ,nerdeyse her gün bir şey yapıyorum. Biraz damak tadıyla da alakalı ama , yağlı sevenlere başta hitap etmeyebilir. Ben evde normalde balık yapmazdım ya da et yapmazdım hiç , airfrey geldiğinden beri yapıyorum. Mesela bugün sabah ne yesem diye şöyle bir baktım , hemen yeşil biber koydum yanına d tost ekmeğinin üstüne domates kaşar. Mis gibi oldu pratikbide Instagram'da bir sürü hesap var tarif paylaşan ordan fikir oluyor .
Xiominin kini almıştım ben , Philipslerin rezidans temizliği zor oluyormus. 3 kişilik aileye haznesi yeterli kesinlikle . Ama daha kalabalık ailelere küçük gelebilir
3 ay 3 yaş 6 yaş diyorum başka bi şey demiyorumBenim kadar korkuyor olamazsınız3 kız çocuk..biri ilkokul derdinde ödevler..diğerleri ikiz..4.çocuk korkusu ile 4 aydır daha bi araya isteyerek gelmedim ..zaten fırsatımız kalmıyor kafamı koyunca koltukta uyuyorum
Ben tıkladım pantolon çıktı.Bişi olmaz içi farklı
Benim için sorun olmaz en güvenli yöntemEn iyisi asker arkadaşı olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?