Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bana neden söylemedin diyen olursa " kendimde değildim ki, bulantılardan mahfoldum.kımseype konuşmadım.psikolojım bozuldu. Kimseyi aramadım. Anca kendine geldim" diyeceğim. Yalan da değil zaten

Senin adına çok sevinicek ama kendi içinde uzulucek çok uygun bı şekilde sole yakın arkadaşınmisda canım zaten her gebelik haberine istemsizce üzülüo insan bebek beklenirken tup bebek ayrı bı psikoloji kalmio benim ilk tedavim ama 8 yıldır bekledim çok zordu şükür ama gerçekten çok zor Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.uygun biz zamanda sole canım

Seninle çok yakin zamanda transfer olmustuk nasılsın canim?

Bence söyleyin, diğer türlü farklı düşünebilir söylememeni

İyi akşamlar
Bende sümüksü çok olmayan koyu sarı yeşile de benziyo geliyor arada normalmi acaba

Evet canım iyiyim ama randevu günü yaklaştıkça heyecan liyim senin ikiz di deme senin nasi gidio bulanti felan
Ya hicbiseyim yok benim 2-3 kere bulantim oldu benim. Bugunde ilk defa midem yaniyor o kadar. Yoksa hamile oldugumu hic anlamayacağım. Insallah hersey yolundadir cumartesi kontrole gideceğim bende.senin ne zaman kontrol? Ikiz canim.

Bende aynı durumdaydim bir arkadaşımla. Ama en sonunda yemek yedik dışarıda söyledim. Saklamak daha kötü geldi bana sanki bu sebeple diye. Bide aynı yastayız benim 3.

Selam kızlar girip olan varmı aranızda doktora gittiniz mi ben şuan girip oldum sanırım ilaç verdiler mi yoksa kullanamazmıyız

Ya hicbiseyim yok benim 2-3 kere bulantim oldu benim. Bugunde ilk defa midem yaniyor o kadar. Yoksa hamile oldugumu hic anlamayacağım. Insallah hersey yolundadir cumartesi kontrole gideceğim bende.senin ne zaman kontrol? Ikiz canim.
Bende bı kere çıkardım yok sa arada yol tutması gbi oluodu benimde öle hafif geciodu bu hafta biraz bulandı oda demir ilacı mı yaptı bilmiorum çarşamba gidicem canım 10.cu haftaya kadar her hafta dedi ben ona zor dayaniorum bu iki günde mesala meme hassasiyeti azaldı panik yaptım ahh bı hissetsek minnaklari senin de cumartesi ye bişey yok güzel haberler alalım inşallh canım

İki gündür sabaha karşı mide kazinmasi ile uyanıyorum belki öğürme baslatsam devamı gelecek ama sürekli yutkunuyorum hemen kalkıp ekmek yiyorum biraz bastırıyor bilmem mide bulantısı böyle bişey mi ilk defa yasiycamda

Senin iyiymis ya keske hep her hafta gitsek bende cok merak ediyorum. Senin cok az kalmis hadi bebisini gör sonra sira bende insallah. Ben 2 haftada 1 gidiyorum ama o 2 hafta gecmek bilmiyor. Birde yüreğim ağzımda bekliyorum inan ki bisey olacak diye Allah korusun. Hissetmeyince cok zor.

Evet canım hep yürek ağızda ilk gebelikte 19 haftada felan hissediomus sanırım daha çok var gerçi belki senin ikiz sen daha erken hissedersin .şükür öyle ama haftaya da gittik ten sonra ayda bir nasi dayancam eşim e bugün bı gidelim bakalım dedim kıpırdamadı ultrosona gidelim devlet özel bı bakalım yok dedi her hafta aynisin adamda haklı

Benimde yakın arkadşaım şuan tüp bebek tedavisinde , konuşyoduk hep, hatta baya pskilojisi kötü, kız bana ne hamilelerle nede çocuğu olanlarla görüşmüyorum demişti. Bende hamile kaldığımı öğrendiğim gün yine onlarla buluştuk, söyleyemedim, sonra eşim onun eşine söyledi öyle söyleyebildim. Çok sevindi. Amaaa tabi zor bi süreç onun için

Ne yalan soyliyim bende 1 ay dayanamam gidip gormek isterim ne kadar degismis ne kadar büyümüş. Birde kipirdamasini gördükten sonra daha çok göreesim gelir . Rabbim herkese sag salim kucagina almayi nasip etsin inşallah. Hayirlisiyla o günleri bi görsek

Yaaaa kızlar beliniz ağrıyomu , ben mutfakda azcık durayım deli gibi belim ağrıyo resmen 2 ye ayrılcak gibi Napıcam bilmiyommm hemen oturmam gerekiyo , alışverişe gittiğimde bile sıkıntı oluyor
Benimde çok fenaaa belimi ikiye ayırıyorlar sanki... Fazla kilom var ona da bağlıyorum ben ama bilmiyorum inşallah normaldir böyle ağrıması.. Dün gece de komple omurgam ağrıyordu

Amin canım inşallah sağlıkla buyusunler hepimiz güzel haberler verelim kucağımıza alalım inşallah

Benimde çok fenaaa belimi ikiye ayırıyorlar sanki... Fazla kilom var ona da bağlıyorum ben ama bilmiyorum inşallah normaldir böyle ağrıması.. Dün gece de komple omurgam ağrıyordu
Yok ya sanmam bendede var kilo ama hiç önceden bukadar ağrımazdı yani hemen yaparken , yada 15 dk alışverişte fln iki büklümüm cidden İnşallah hemen geçen bunlar cidden bel ağrısıda sıkıntı Yarın bide misafir gelcek , aaahhh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…