Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Olabilir bakalım gidebilirsem gidecegim takside bulamadım geçen dondum resmen

Kizlar sizde de midenizden gelen bir yanma hissi oluyor mu

Hem de nasıl. Biraz acıkmaya başlasam yanma ile beraber bir kazınma oluyor..

Prilam içtiğim için herhalde o da biraz mide koruyucu görevi görüyor. içtiğim zaman yanma değil de açlığa bağlı kazınma oluyor..

Çarşamba gideyim sorarım onu da.
Ben daha tüp bebek merkezi doktorumdan ayrilamadim. Onu normal hastanede yaptırcam. Özel hastane ve doktorumu da ayarladım. Şu kanama bitmesi için doktorum dedi son 2 kez daha gel diye 1 muayne 1 kontrol daha girdi bize

Ben aynı doktorumla devam edicem kısmetse soledim sizle birlikte kucağımıza alırız inşallah dedim. ama hiç konusmadik ikili test felan daha hala heyecan dorukta gecio bizim muayene lerimiz canım kanama kimi gebelikte oluo daha önceki kan geldiğinde bişey yoktu şükür her bünyenin her tepkisi farklı korkma sakin olmaya caliscaz artık

Yaaaa kızlar beliniz ağrıyomu , ben mutfakda azcık durayım deli gibi belim ağrıyo resmen 2 ye ayrılcak gibi Napıcam bilmiyommm hemen oturmam gerekiyo , alışverişe gittiğimde bile sıkıntı oluyor
Canim benimde ayakta durunca agrio kaç kere soledim korkma dedi normal mis hele bı gün 6. Ci haftaydi ayakta durdum markete felan çıktım hem belim hem kasik ağrısı oldu korktum gece korkma normal demişti orda baya bı çalışma var normalde korkuo ruz bak bende meme ağrısı azaldı die iki günde hayata küstüm

Yaaaa kızlar beliniz ağrıyomu , ben mutfakda azcık durayım deli gibi belim ağrıyo resmen 2 ye ayrılcak gibi Napıcam bilmiyommm hemen oturmam gerekiyo , alışverişe gittiğimde bile sıkıntı oluyor
Bende şimdi yazacaktim. Şiddetli belim ağrıyor ayakta kalınca özellikle bugün dışarıdayım tüm gün agri çok artti

Az olunca kahverengi olunca sakinim de. O zamanda diyorum kasığım niye ağrımadi. Niye belim ağrımiyo benim tüp bebek merkezi muayenesi 750 TL doğumu sormadım bile. Onu eve yakın özel hastane var orda yaparız büyük ihtimal.

Evet malesef fiyat lar öyle ben şuanda Manisa dayım yeniyim burda guvenemedim hiç bı doktora doğumda evet şuanda gözü kara gidiom bakalım ondan merak ediorum iki test felan ne olcak bakalım i

Memişleri saymıyo bile onlar zaten deli gibi acıyo, ve aşırı büyüdüler zaten normaldede büyükler , bide bel ağrısı çıktı. Yaaa sorun yapmıyorumda yani yaşlılara döndüm evin içinde
Bende şimdi yazacaktim. Şiddetli belim ağrıyor ayakta kalınca özellikle bugün dışarıdayım tüm gün agri çok artti
gerçekden aşırı ağrıyo yaa eşime bugun masaj yaptırıcam belimeee, amaa yarıcakmı bilmiyorum , baya iki büklüm yapıyo biraz iş yapınca yada alışverişde , ahh ahhh bide büyüyünce göbiş napıcaz bilmiyorum

Merhaba, kız diyorum:) ultrason tarihi ile sizin haftalık tarihiniz 1 haftaya kadar oymayabiliyor cook normal hiç endişe etöeyin:)

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum,

çok yakın bir arkadaşım var uzun yıllardır bebek istiyorlar, tüp bebek tedavisi denediler iki kez olmadı
son denemeleri geçtiğimiz yazdı.
tam tekrar doktora gidecekleri sırada ben hamile olduğumu öğrendim o doktora gitmeden söylemek istemedim gitsin tedaviye başlasın söyleyeyim derken o gidişini erteledi VS. Bu zaman hala ondan gizliyorum gibi oldu.
Söyleyemiyorum bir türlü aklım kalbim karman çorman oldu lütfen bir akıl verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…