- 10 Kasım 2021
- 566
- 791
- 23
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.761
İlk cocukta öyleydim şimdi kıızm var durmuyor öyle annemlerde falan hasta olacak diye de korkuyorum her muayeneye gitmem stres oluyorCanım ara ara kontroller şart. Kalp atışı düzeni büyüme artışı. Bunlara bakıyorlar. Valla beni çağırsa her hafta giderim
Olabilir bakalım gidebilirsem gidecegim takside bulamadım geçen dondum resmendevletteki doktor boş yere erken çağırmaz bence. özel olsa neyse de. 2 hafta geriden dedin ya belki onu kontrol edecektir. Benim ilk gittiğimde bir haftadan fazla gerideydi sonra 4 güne düştü. arayı kapatıyor bebişler, ona bakacaktır belki.
523 cıktı aşılı olup olmadıgını gösterir canım ben aşılıyımYani kızlar anti HBS DEMEK İSTEDİM..
Kizlar sizde de midenizden gelen bir yanma hissi oluyor mu
Bende sürekli var.Kizlar sizde de midenizden gelen bir yanma hissi oluyor mu
Bende hamilikten önce yapmıştı doktor. 2Benim 2 çıkmış.
Çarşamba gideyim sorarım onu da.Bende bazen bı batma oluo Diom bebiş mi yaptı bize ne dedi bilmiomusn ben bakmak istiyorum sürekli var iPhone uyumlu bı alet alet pahalı bise ama.bugun bana kalsa burda bı yere giderdim ahh eşler sende çarşamba gitcen demi benim 10. Cu haftadan sonra ayda bır olcak sana iki li test le ilgili bişe dedimi hiç bişe konuşmadık daha var die sanırım
Ben aynı doktorumla devam edicem kısmetse soledim sizle birlikte kucağımıza alırız inşallah dedim. ama hiç konusmadik ikili test felan daha hala heyecan dorukta gecio bizim muayene lerimiz canım kanama kimi gebelikte oluo daha önceki kan geldiğinde bişey yoktu şükür her bünyenin her tepkisi farklı korkma sakin olmaya caliscaz artıkÇarşamba gideyim sorarım onu da.
Ben daha tüp bebek merkezi doktorumdan ayrilamadim. Onu normal hastanede yaptırcam. Özel hastane ve doktorumu da ayarladım. Şu kanama bitmesi için doktorum dedi son 2 kez daha gel diye 1 muayne 1 kontrol daha girdi bize
FazlasıylaKizlar sizde de midenizden gelen bir yanma hissi oluyor mu
Ben aşı yaptırdığım için yüksek 900 lerde felanYani kızlar anti HBS DEMEK İSTEDİM..
Canim benimde ayakta durunca agrio kaç kere soledim korkma dedi normal mis hele bı gün 6. Ci haftaydi ayakta durdum markete felan çıktım hem belim hem kasik ağrısı oldu korktum gece korkma normal demişti orda baya bı çalışma var normalde korkuo ruz bak bende meme ağrısı azaldı die iki günde hayata küstümYaaaa kızlar beliniz ağrıyomu , ben mutfakda azcık durayım deli gibi belim ağrıyo resmen 2 ye ayrılcak gibiNapıcam bilmiyommm hemen oturmam gerekiyo , alışverişe gittiğimde bile sıkıntı oluyor
Bende şimdi yazacaktim. Şiddetli belim ağrıyor ayakta kalınca özellikle bugün dışarıdayım tüm gün agri çok arttiYaaaa kızlar beliniz ağrıyomu , ben mutfakda azcık durayım deli gibi belim ağrıyo resmen 2 ye ayrılcak gibiNapıcam bilmiyommm hemen oturmam gerekiyo , alışverişe gittiğimde bile sıkıntı oluyor
Ben aynı doktorumla devam edicem kısmetse soledim sizle birlikte kucağımıza alırız inşallah dedim. ama hiç konusmadik ikili test felan daha hala heyecan dorukta gecio bizim muayene lerimiz canım kanama kimi gebelikte oluo daha önceki kan geldiğinde bişey yoktu şükür her bünyenin her tepkisi farklı korkma sakin olmaya caliscaz artık
Evet malesef fiyat lar öyle ben şuanda Manisa dayım yeniyim burda guvenemedim hiç bı doktora doğumda evet şuanda gözü kara gidiom bakalım ondan merak ediorum iki test felan ne olcak bakalım iAz olunca kahverengi olunca sakinim de. O zamanda diyorum kasığım niye ağrımadi. Niye belim ağrımiyobenim tüp bebek merkezi muayenesi 750 TL doğumu sormadım bile. Onu eve yakın özel hastane var orda yaparız büyük ihtimal.
Memişleri saymıyo bile onlar zaten deli gibi acıyo, ve aşırı büyüdüler zaten normaldede büyükler , bide bel ağrısı çıktı. Yaaa sorun yapmıyorumda yani yaşlılara döndüm evin içindeCanim benimde ayakta durunca agrio kaç kere soledim korkma dedi normal mis hele bı gün 6. Ci haftaydi ayakta durdum markete felan çıktım hem belim hem kasik ağrısı oldu korktum gece korkma normal demişti orda baya bı çalışma var normalde korkuo ruz bak bende meme ağrısı azaldı die iki günde hayata küstüm
gerçekden aşırı ağrıyo yaa eşime bugun masaj yaptırıcam belimeee, amaa yarıcakmı bilmiyorum , baya iki büklüm yapıyo biraz iş yapınca yada alışverişde , ahh ahhh bide büyüyünce göbiş napıcaz bilmiyorumBende şimdi yazacaktim. Şiddetli belim ağrıyor ayakta kalınca özellikle bugün dışarıdayım tüm gün agri çok artti
Merhaba, kız diyorum:) ultrason tarihi ile sizin haftalık tarihiniz 1 haftaya kadar oymayabiliyor cook normal hiç endişe etöeyin:)Bu seferki görüntü çok zoomlu ben hiçbirsey anlamadımcrl bebeğin boyu mu oluyordu hadi cinsiyet tahmini bir de ben bugün 6+5im ama ultrasonda 6+4 çıkmış. Çok da önemi yok sanırım, doktor bana haftasıyla uyumlu her sey yolunda dedi.Eki Görüntüle 2965064
Genoks firmasında yaptırdık euro bazlı fiyatlar yükseliyor sürekliNerede o fiyat acaba ?
Bende var yanmaKizlar sizde de midenizden gelen bir yanma hissi oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?