- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.841
Ev işi koşturmacaNeden kimse yok
Valla değişti huyu ama bence 3 aşı acısı ağrısıyla travma yaşatıyor bebeğe o gün bugün kucağımda çocuk yawrum ya
Biz aşıyo olalı bir ay oldu nerdeyseCanım o aşıdan sonra bizim ki de 1 hafta 10 gün öyle oldu. Akşam ağlamaları döndü. Kucaktan inince ağlamalar uyumamalar. Ama sonra geri eski düzenine döndü çok şükür.
SieeaaaaEv işi koşturmaca
Anne baksa da ev işi bitiyor mu hiç
Ben düşündüm ama fiyatı çok geldi ya. Birde çok baş ağrısı yapıyor diye okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama
Doktorum pek önermedi. Ben de düşünüyordum.
Ben onun yan etkileri ile ilgili kötü yorumlar okumustum düşünmüyorum.
Hormonlu bir sey istemiyorum zaten.
Önlük taksana canım bizim de öyle ben önlük takmaya başladım şu üçgen önlükler çok güzelÇok iyimiş güle güle giysin bebişbende bakayım dediğin gibi hemen büyüdükleri için uzun giyilmiyor kıyafetleri Şuan bile 6-9 alıyorum sadece kollarını kıvırıyorum,ağzının suları akıyor hep önleri ıslanıyor değiştirmek gerekiyor bol bol üst kıyafet gerekli oluyor.
Canım nerden okuttun barkodu üts den denedim ben orda çıkmadı.Eczanelerin herşeyi daha pahalıya sattığı gerçeği de var. Belki bu konuda çok şikayet alınca bunu uydurdular
İnternetten daha ucuza alınca çakma mı diye tereddüt ediyor insan haklı olarak.
Geçen trendyoldan i mom latte vitamin aldım. Yorumlara baktım.
Gelince barkod okuttum firmaya kayıtlı ürün çıktı.
Eşim bir eczacıyla samimiyet kurmuş. Bir şey almadan pazarlık yapmaya başlamış
Ne bilim kadife diye şapkasını gözüm görmemiş.Cok guzeller. Ama ben sapkalı tulumlara karsıyım
Evde gıyecekse terletıyor . Yatacağı zaman boynunu rahatsız edıyor
Takıyorum canım takmam mı önlük ıslanınca altına da geçiyor sürekli değiştiriyorum dün kitikate den altı alezli aldım o geçirmiyor güzelÖnlük taksana canım bizim de öyle ben önlük takmaya başladım şu üçgen önlükler çok güzel
Bilmem ki ben hep giydirdim oğluma kendimde giyerimKızlar kışın giyilen kalın yünlü şeylerden dolayı beni çok elektrik çarpar. Kadife öyle yapar mı bebekleri o geldi aklıma
Benı de yünlü seyler yapar. Kadife yapmıyorKızlar kışın giyilen kalın yünlü şeylerden dolayı beni çok elektrik çarpar. Kadife öyle yapar mı bebekleri o geldi aklıma
ben de takip ettigim bi sayfada gordum kadın cocugunu oturtuyordu da. Bildigimden degil valla. Bilenler bizi yonlendirir heralde.Hiç bilmiyorum araştırmadım bilesiz alın da bana yol gösterin
Nasil bisey fotosu markasi ??Ufaklar konforlu değil diğerlerinden alırsanız şimdi bile oturur. Bizim ki arkaya yatıyor ben minder koydum içine şimdi yatırıyorum ana kucağı gibi kemeri de var bağlıyorum. Biz yemek yerken orda oturuyor. Yüksek ve bizim seviyemizde olduğu için sıkılmıyor.
İnanılmaz pahalı e bebek. Kim alacak artık oradan bi şeyler bilmiyorum oradan alana kadar h&m den alırım aynı parayaE bebeğe gittim kışlık ürünler gelmiş böyle bi pahalılık yok. Bende külotlu çorap aldım kış geldi sıkı sıkı giydirmek gerek
Canım bizimki Chicco polly marka tabi ben bunu 10 sene önce oğluma almıştım. Şimdi satışta bu model yok. Ama başka markalarda buna benzer olanlar var. Chicco da polly 2 diye çıkarmış. Ben sahibinden de bizimkinden olan bir link atıyorum.Nasil bisey fotosu markasi ??
Gerçekdennn yaaaa kimse yoktu zatenİnanılmaz pahalı e bebek. Kim alacak artık oradan bi şeyler bilmiyorum oradan alana kadar h&m den alırım aynı paraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?