Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bugün bebeğimin detaylı ultrasonu vardı ve 14-15 mm ölçülen böbreklerin biri 5 biri 7 mm çıktı hatta çişini yapınca o da 5e düştü. Muhtemelen böbrek reflüsü var ama düşük dereceli ve Allahın izniyle büyüdükçe geçermiş idrar yolu enf olmamasına dikkat edeceğiz 3 ay sonra bir kontrol daha olacak onda da boyutlar normal çıkarsa bitti demektir dedi dr.
Sonuçlara hem ultrason hem çocuk cerrahı çok şaşırdılar hatta ultrasondaki hocasını çağırdı bir de siz bakın diye cerrahta bu kadar kısa sürede bu seviyeye inmesi enteresan dedi ben de bol bol dua ettik onun etkisi belki de dedim Ben inanıyorum ki sizlerden, tanıdıklarımdan gelen duaların da etkisi oldu bebeğimde.
Yine aklınıza geldikçe kızımı da dualarınıza ekleyin enfeksiyon olmasın ve tamamen kurtulsun inşallah. Allah kimseye dermansız dert vermesin hastane kapılarına düşürmesin çok zor...

Tahmin ederim

Gece benimki de zorlanıyor uykuya geçerken. Işık kapanınca tribe griyor.
Çok mu uykusuz kalıyor geceyi mi sevmiyor anlamadım
Hepsinin türlü türlü huyu var benimki gündüz en az bir saat kucağımda sallayınca uyuyor o da yerine yatırdığım gibi uyanıyor yani boşuna uğraşmış oluyorum çok fena bi döngüye girdik sürekli kucağımda uyurkende uyanıkkende çok yorucu oluyor inşallah bu durum bir an evvel düzelir

Çok sevindim canımmmm

Beden kurtulunca bakayım. Ama üts de sadece biyosidal ürünler diyor. Firmaya kayiiysa iyidir herhalde barkodla bakmak neden aklıma gelmedi ki

Benim kız gunduz de gece de emerken uyuyor 1 saat filan emiyor emmesi bitince uyanıyor. Şimdi uyandı elini emiyor x

Kızlar bu meme reddi çok canımı sıkmaya başladı artık. Memede çığlık kıyamet sürekli. Kan ter içinde kalıyorum, mamayı verene kadar ağlıyor susmuyor. Emmeye emmeye sütümde azaldı. 2 saatte bir sağıyorum azalma olmasın diye ama 30cc çıkıyor en fazla. Çok üzülüyorum. Pes etmekte istemiyorum ama artık büyüdü eds falan kandıramıyorum.
İnstagramda emzirme danışmanı döne hanım var ona mesaj attım son çare onu deneyeceğim artık. Olmazsada pes etmek zorundayım psikolojik olarak çok yoruldum…

00

Benim ki de memeyi bıraktı elini emiyor

Ben ayağımda sallıyorum valla. Ellerini battaniyesinin içine saklıyorum. Yoksa hayatta dalamaz.

Biraz önce uyudu diye bıraktım. Bir serbestlik hissedince hemen ellerini yokladı uyandırdı kendini. Tekrar uyutmaya giriştim

Benimde öyle öyle gitmişti meme reddi yapmadı ama sütüm azaldı emmiyo istediği gibi gelmiyo çığlık kıyamet koşarak mama yaparak buldum kendim . En sonunda pes ettimmm . Sonra yinede anneyi emsin diye arada emzirdimmm zorla, şimdi malesef tamamen bitti

Çok yıpratma kendini olucağı varsa oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…