- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.881
Hepsinin türlü türlü huyu var benimki gündüz en az bir saat kucağımda sallayınca uyuyor o da yerine yatırdığım gibi uyanıyor yani boşuna uğraşmış oluyorum çok fena bi döngüye girdik sürekli kucağımda uyurkende uyanıkkende çok yorucu oluyor inşallah bu durum bir an evvel düzelirTahmin ederim
Gece benimki de zorlanıyor uykuya geçerken. Işık kapanınca tribe griyor.
Çok mu uykusuz kalıyor geceyi mi sevmiyor anlamadım
Çok sevindim canımmmmKızlar bugün bebeğimin detaylı ultrasonu vardı ve 14-15 mm ölçülen böbreklerin biri 5 biri 7 mm çıktı hatta çişini yapınca o da 5e düştü. Muhtemelen böbrek reflüsü var ama düşük dereceli ve Allahın izniyle büyüdükçe geçermiş idrar yolu enf olmamasına dikkat edeceğiz 3 ay sonra bir kontrol daha olacak onda da boyutlar normal çıkarsa bitti demektir dedi dr.
Sonuçlara hem ultrason hem çocuk cerrahı çok şaşırdılar hatta ultrasondaki hocasını çağırdı bir de siz bakın diye cerrahta bu kadar kısa sürede bu seviyeye inmesi enteresan dedi ben de bol bol dua ettik onun etkisi belki de dedimBen inanıyorum ki sizlerden, tanıdıklarımdan gelen duaların da etkisi oldu bebeğimde.
Yine aklınıza geldikçe kızımı da dualarınıza ekleyin enfeksiyon olmasın ve tamamen kurtulsun inşallah. Allah kimseye dermansız dert vermesin hastane kapılarına düşürmesin çok zor...
Benim de gündüz çok ağrısı at bir parolBaşım ağrıyo çok yaaaaaahh ahhh
Beden kurtulunca bakayım. Ama üts de sadece biyosidal ürünler diyor. Firmaya kayiiysa iyidir herhaldeVitaminlerin çoğu UTS kayıtlı değil ki
Ben QR ve barkod tarayıcı uygulaması ile bakıyorum. UTS de olmadığı için ne kadar güvenlidir bilmem ama en azından firmaya kayıtlı olduğu görünüyor
Benim ki de memeyi bıraktı elini emiyorKaçsan da çok uzaklaşamazsın devrem sakin ol
Balkona falan çık biraz hava al. Bir kahve yap kendine..
Benimki de uykuya direniyor şu anda. Ne dertleri varsa sanki.
Emziği atmasa dalacak da bu da bu model çıktı işte
Benim kız gunduz de gece de emerken uyuyor 1 saat filan emiyor emmesi bitince uyanıyor. Şimdi uyandı elini emiyor xHepsinin türlü türlü huyu var benimki gündüz en az bir saat kucağımda sallayınca uyuyor o da yerine yatırdığım gibi uyanıyor yani boşuna uğraşmış oluyorum çok fena bi döngüye girdik sürekli kucağımda uyurkende uyanıkkende çok yorucu oluyor inşallah bu durum bir an evvel düzelir
00
Benim ki de memeyi bıraktı elini emiyor
Şimdi uyumadığı için maksimum 3 saat sonra pişman olacak yürek yemiş anne hala online
Burda perde yıkayan kimdiii
Kıskandım
Dedim bende mutfak dolaplarını sileyim 3 saatte anca bitti
Aha bu da ben
Bebem yatiyo ben niye ayaktayım acep
Benimde öyle öyle gitmiştiKızlar bu meme reddi çok canımı sıkmaya başladı artık. Memede çığlık kıyamet sürekli. Kan ter içinde kalıyorum, mamayı verene kadar ağlıyor susmuyor. Emmeye emmeye sütümde azaldı. 2 saatte bir sağıyorum azalma olmasın diye ama 30cc çıkıyor en fazla. Çok üzülüyorum. Pes etmekte istemiyorum ama artık büyüdü eds falan kandıramıyorum.
İnstagramda emzirme danışmanı döne hanım var ona mesaj attım son çare onu deneyeceğim artık. Olmazsada pes etmek zorundayım psikolojik olarak çok yoruldum…
Valla yapıcam gündüzzzzzBenim de gündüz çok ağrısı at bir parol
Naberrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?