Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar 3 aylık bebeklerinize kaç ml süt/mama veriyorsunuz?
Bizimki 150 içiyor ama süt bitince, biberonu çekince ağlıyor.
Bu doymuyor mu demek acaba
Sizler kaç ml veriyorsunuz?

Ben hala ısrarla 120 vermeye devam ediyorum
Benim küçük biberonum var 120lik. Ya ucu ucuna yetiyor ya yetmiyor artık, ağlıyor. Büyük biberon alma zamanı geldi

Kizlar iyi aksamlar. Masallah Bizimki 3-5 gündür çığlık atmayı öğrenmiş teyzesi gülerek çığlık sesi cıkarınca ozan atışması gibi karşılıklı bağrışıyorlar bir hoşuna gidiyor... Yan döndü altını değistirirken artık tek bırakmam en ufak düşme riski olan yerlerde. Tutma refleksi olusmus bazi oyuncakları 8 10 saniye tutuyor veya almaya calisiyor. Karnını optugumde hosuna gidiyor. Bu anları kacirmak istemiyor insan ise gitmemeye karar verdim

Hem de iki kati.
Internetten aldigim süt artirici damla galactago 74TL ye en bkt..an kargo sendeo ile gonderilince bekleyemedim eczaneden 160TL ye aldim. Eczaci sahtedir falan dedi de demese de alacaktim. Cok ucuk farklar var. Hal böyle olunca acaba mi diye kas kaldirip ; uygun alabileceklerimize deli ücret ödeyebiliyoruz.

Kızlar feci şekilde gribim ..
Ne hapşırmam bitti ne burun akıntım , ses de yokhaliyle …
Ne önerirsiniz ?
Korkuyorum şimdi çocuğa da geçecek diye ..
Bal zencefil limon her sabah ve aksam
Bol bol ıhlamur
Ben direkt limon sıkıp içiyorum bir de
İmkanın varsa acılı bir çorba iç terlet kendini peşine bir duş
Rahatlarsın
Acıdan korkma süte geçmiyor ben çok yedim bebe sorun yapmadı
Geçmiş olsun

Ya çok fazla. Ben en son alırken 2 tane aldım. Bundan sonra yedekli giderim. Sendeo 8le gönderiyor ebebek ama ben cumartesi vermiştim siparişi bugün geldi. O da araya pazar gidrdigi için bence. Sizin ordaki mi sıkıntılı acaba

Benim küçük biberonum var 120lik. Ya ucu ucuna yetiyor ya yetmiyor artık, ağlıyor. Büyük biberon alma zamanı geldi
Aaa sen dürek küçük almışsın ben ilkden 260 lıklarsan aldım biberon deldim ucunu bakalım rahat emicekmi 2 delik olması lazım 3 aydan sonra

Canım nerden okuttun barkodu üts den denedim ben orda çıkmadı.

Vitaminlerin çoğu UTS kayıtlı değil ki

Ben QR ve barkod tarayıcı uygulaması ile bakıyorum. UTS de olmadığı için ne kadar güvenlidir bilmem ama en azından firmaya kayıtlı olduğu görünüyor

Perişanım evden kaçmayı düşünüyorum

Kaçsan da çok uzaklaşamazsın devrem sakin ol
Balkona falan çık biraz hava al. Bir kahve yap kendine..

Benimki de uykuya direniyor şu anda. Ne dertleri varsa sanki.
Emziği atmasa dalacak da bu da bu model çıktı işte

Benimki uykuya dalmadan 15 dk bağıra bağıra ağlıyo günde 4 kere uyutsam toplam 1 saat durmadan bağırıyor kafam kazan gibi

Benimki uykuya dalmadan 15 dk bağıra bağıra ağlıyo günde 4 kere uyutsam toplam 1 saat durmadan bağırıyor kafam kazan gibi

Tahmin ederim

Gece benimki de zorlanıyor uykuya geçerken. Işık kapanınca tribe griyor.
Çok mu uykusuz kalıyor geceyi mi sevmiyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…