- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.861
Kızlar 3 aylık bebeklerinize kaç ml süt/mama veriyorsunuz?
Bizimki 150 içiyor ama süt bitince, biberonu çekince ağlıyor.
Bu doymuyor mu demek acaba
Sizler kaç ml veriyorsunuz?
Benim küçük biberonum var 120lik. Ya ucu ucuna yetiyor ya yetmiyor artık, ağlıyor. Büyük biberon alma zamanı geldiBen hala ısrarla 120 vermeye devam ediyorum
Hem de iki kati.Eczanelerin herşeyi daha pahalıya sattığı gerçeği de var. Belki bu konuda çok şikayet alınca bunu uydurdular
İnternetten daha ucuza alınca çakma mı diye tereddüt ediyor insan haklı olarak.
Geçen trendyoldan i mom latte vitamin aldım. Yorumlara baktım.
Gelince barkod okuttum firmaya kayıtlı ürün çıktı.
Eşim bir eczacıyla samimiyet kurmuş. Bir şey almadan pazarlık yapmaya başlamış
Biz yarin 4 aylik olacagiz.Kızlar 3 aylık bebeklerinize kaç ml süt/mama veriyorsunuz?
Bizimki 150 içiyor ama süt bitince, biberonu çekince ağlıyor.
Bu doymuyor mu demek acaba
Sizler kaç ml veriyorsunuz?
Bal zencefil limon her sabah ve aksamKızlar feci şekilde gribim ..
Ne hapşırmam bitti ne burun akıntım , ses de yokhaliyle …
Ne önerirsiniz ?
Korkuyorum şimdi çocuğa da geçecek diye ..
Kaç saatte bir besleniyor acaba?Biz yarin 4 aylik olacagiz.
90~100cc, nadiren 120ccye cikiyoruz.
2- 2.5 - 3 saat arasinda degisiyor.Kaç saatte bir besleniyor acaba?
Ya çok fazla. Ben en son alırken 2 tane aldım. Bundan sonra yedekli giderim. Sendeo 8le gönderiyor ebebek ama ben cumartesi vermiştim siparişi bugün geldi. O da araya pazar gidrdigi için bence. Sizin ordaki mi sıkıntılı acabaHem de iki kati.
Internetten aldigim süt artirici damla galactago 74TL ye en bkt..an kargo sendeo ile gonderilince bekleyemedim eczaneden 160TL yealdim. Eczaci sahtedir falan dedi de demese de alacaktim. Cok ucuk farklar var. Hal böyle olunca acaba mi diye kas kaldirip ; uygun alabileceklerimize deli ücret ödeyebiliyoruz.
Aaa sen dürek küçük almışsın ben ilkden 260 lıklarsan aldım biberon deldim ucunu bakalım rahat emicekmi 2 delik olması lazım 3 aydan sonraBenim küçük biberonum var 120lik. Ya ucu ucuna yetiyor ya yetmiyor artık, ağlıyor. Büyük biberon alma zamanı geldi
Perişanım evden kaçmayı düşünüyorumTopiğe kimse uğrayamıyor. Dolunay bebeleri çok etkiledi galiba.
Koç dolunayı tabi normaldir. Agresif burç
Canım nerden okuttun barkodu üts den denedim ben orda çıkmadı.
Perişanım evden kaçmayı düşünüyorum
Benimki uykuya dalmadan 15 dk bağıra bağıra ağlıyo günde 4 kere uyutsam toplam 1 saat durmadan bağırıyor kafam kazan gibiKaçsan da çok uzaklaşamazsın devrem sakin ol
Balkona falan çık biraz hava al. Bir kahve yap kendine..
Benimki de uykuya direniyor şu anda. Ne dertleri varsa sanki.
Emziği atmasa dalacak da bu da bu model çıktı işte
Benimki uykuya dalmadan 15 dk bağıra bağıra ağlıyo günde 4 kere uyutsam toplam 1 saat durmadan bağırıyor kafam kazan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?