- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.901
Son bir ayda o kadar yoruldum ki bu konu yüzünden. Denemediğim şey kalmadı artık bu emzirme danışmanındanda fayda görmezsem pes edicem psikolojimde kaldırmıyo zaten. Saçma sapan rüyalar görür oldum artık.Benimde öyle öyle gitmiştimeme reddi yapmadı ama sütüm azaldı emmiyo istediği gibi gelmiyo çığlık kıyamet koşarak mama yaparak buldum kendim . En sonunda pes ettimmm . Sonra yinede anneyi emsin diye arada emzirdimmm zorla, şimdi malesef tamamen bitti
Çok yıpratma kendini olucağı varsa oluyo
Bu meme reddi olayı gerçekten çok can sıkıcı ben bide vicdan azabı çekiyorum biberon vermeseydim böyle olmayacaktı diye herşeyi deniyorum asla emmiyor 1 aydır sağarak veriyorum ama zaten azıcık olan sütüm iyice azaldı günde bir kere ancak anne sütü alır kıvama geldikSon bir ayda o kadar yoruldum ki bu konu yüzünden. Denemediğim şey kalmadı artık bu emzirme danışmanındanda fayda görmezsem pes edicem psikolojimde kaldırmıyo zaten. Saçma sapan rüyalar görür oldum artık.
En azından elimden gelen her şeyi yaptım diye kabullenirim artık dedim yoksa yarın öbür gün dert ederim kendime biliyorum
Bende öyle işte bıraksam uğraşmasam vicdanım rahat etmez sonrada düşünüp düşünüp sıkıntı yaparım kendime.Bu meme reddi olayı gerçekten çok can sıkıcı ben bide vicdan azabı çekiyorum biberon vermeseydim böyle olmayacaktı diye herşeyi deniyorum asla emmiyor 1 aydır sağarak veriyorum ama zaten azıcık olan sütüm iyice azaldı günde bir kere ancak anne sütü alır kıvama geldik
Memeyi tutmuyor mu canım ? Tutsa eds kullanılır aslında.Kızlar bu meme reddi çok canımı sıkmaya başladı artık. Memede çığlık kıyamet sürekli. Kan ter içinde kalıyorum, mamayı verene kadar ağlıyor susmuyor. Emmeye emmeye sütümde azaldı. 2 saatte bir sağıyorum azalma olmasın diye ama 30cc çıkıyor en fazla. Çok üzülüyorum. Pes etmekte istemiyorum ama artık büyüdü eds falan kandıramıyorum.
İnstagramda emzirme danışmanı döne hanım var ona mesaj attım son çare onu deneyeceğim artık. Olmazsada pes etmek zorundayım psikolojik olarak çok yoruldum…
Bende de aynen böyle durum eskiden en azından ay iyi sağarakta olsa yetiyo doyuyor sütümle diyordum.. çabalamazsam çok üzülürüm ben herşeyi yaptım demek için son çırpınışlarım inşallah tekrar emmeye başlarlar da sütümüz tamamen kesilmezBende öyle işte bıraksam uğraşmasam vicdanım rahat etmez sonrada düşünüp düşünüp sıkıntı yaparım kendime.
Benimde öyle iki memeden 100cc çıkıyordu en son. Artık anca 30. Toplasan bir öğün ediyor zaten
Mutfak dolaplarını bahara kadar ellemem herhalde, silmek isteyen varsa silsin evde uğraşamamBurda perde yıkayan kimdiii
Kıskandım
Dedim bende mutfak dolaplarını sileyim 3 saatte anca bitti
Aha bu da ben
Bebem yatiyo ben niye ayaktayım acep
Bnde silmek istemiyorum ama kapakları su lekesi özellikle lavobanjb altında olan. En azından kapakları sileyim diyorum misafir gelecek bnden haber bekliyor imiş..Mutfak dolaplarını bahara kadar ellemem herhalde, silmek isteyen varsa silsin evde uğraşamam
Sondayı farkedip öğürüyorMemeyi tutmuyor mu canım ? Tutsa eds kullanılır aslında.
Emin ol yanlız değilsin, benim de sütümde gözle görülür azalma mevcut . Düzenli uyku , su, beslenme çok dikkat etmeme rağmen gögüslerim yumuşacık … Önceden tişörtüme akardı , şimdi nerdeeeSondayı farkedip öğürüyor
Tamam tip olarak bakmak istedim buna muadil bakarm ya da dolap uygulamasindan temiz varsa ikinci el bile alabilirim tesekkurlerCanım bizimki Chicco polly marka tabi ben bunu 10 sene önce oğluma almıştım. Şimdi satışta bu model yok. Ama başka markalarda buna benzer olanlar var. Chicco da polly 2 diye çıkarmış. Ben sahibinden de bizimkinden olan bir link atıyorum.
Bebek Mama Sandalyesi Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Bebek mama sandalyesi modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Maske tak, geçmiş olsun bebişle anne hasta olunca çok zor oluyorKızlar feci şekilde gribim ..
Ne hapşırmam bitti ne burun akıntım , ses de yokhaliyle …
Ne önerirsiniz ?
Korkuyorum şimdi çocuğa da geçecek diye ..
Asla kendini yıpratma, bebeğine önce sen lazımsın. Keşke emse, keşke anne sütü alsa ama alamıyorsa da yapacak bişi var mı?Son bir ayda o kadar yoruldum ki bu konu yüzünden. Denemediğim şey kalmadı artık bu emzirme danışmanındanda fayda görmezsem pes edicem psikolojimde kaldırmıyo zaten. Saçma sapan rüyalar görür oldum artık.
En azından elimden gelen her şeyi yaptım diye kabullenirim artık dedim yoksa yarın öbür gün dert ederim kendime biliyorum
Uykusuzluk insana neler yaptırır neler adlı çalışmaGünaydın kızlar
Nasıl Uykusuzsam 3 saattir telefon arıyorum bulamadım, yatağın altına kaçmış
GunaydinnGünaydınnnnnn
Günaydın kızlar
Nasıl Uykusuzsam 3 saattir telefon arıyorum bulamadım, yatağın altına kaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?