Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hadi yaa bende ikea bakıyodum olmazmı vallaaa şimdiden taşıyamıyorum ben yaaa

İkea modellileri ben de beğenmiyorum ve bana çok korunaksız gibi geliyo, yatar pozisyonlı olanlar da daha erken kullanmaya olanak sağlıyo şuan bile mamasını yedirirken kullanılabilir, biz yemek yerken yanımızda olabilir o yüzden tepsisi çıkan yatar pozisyonlular daha rahat diğer modellerden çok daha uzun süre kullanım sağlar gibime geliyor

Ama çok pahalı ya dolaba falan bakmak lazım temiz az kullanılmış

Benimde emme problemi değil göğüs ucundan dolayı tutamıyordu günlerce sağdım zorla uğraştım en son silikon uçla emdi oğlan
Kız maşallah daha hastanede kaptı her çocuk farklı

Kızlar bundan kullanan var mı yada benzeri duruyorlar mı ki bide ne kadar kullanılır acaba benim kucak meraklısını belki biraz oyalar mı

Eklentiler

• 598E76AF-565D-405A-B80F-C72DD9B56DC8.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 64
Ama çok pahalı ya dolaba falan bakmak lazım temiz az kullanılmış
Chicco evet çok pahalı şuan ama muadilleri daha makul fiyatlarda baby plus bin lira civarı, onlar gibi bir iki tık daha düşük kalitede prego ve fisher price var baby mall da kendi markası da var aynı şekilde 700-1000 tl bandında tepsili kademeli yatar pozisyonlu sandalyeler var indirimlere de denk gelirse ne alaa

Kızlar kabin boy ve çift yönlü olan bebek arabası önerir misiniz ? Maksimum 5 bin lira falan olabilecek . Hem kabin hem çift yön bulamadım ya.
Xiomininkini düşünüyordum ama burda magzalarda kalmamış ne zaman gelecegi de belli değilmiş

Chıcco duo gıbı bır seydı. Sahane bısı. Tek elle bavul gıbı oluyor. Ama cıft yonlu dehıl. Pusetı vardı

Kızlar bundan kullanan var mı yada benzeri duruyorlar mı ki bide ne kadar kullanılır acaba benim kucak meraklısını belki biraz oyalar mı

İkinci el bakıyorsan neyse de kısa süre için bu fiyata bu alınmaz bence.
Birkaç aya yürütece binecekler, dönecekler, sürünecekler, emeklemek isteyecekler, yerde oturacaklar vs.
Ana kucağında o evrelerde oturmak da istemiyorlar zaten.
Şimdiden kayıyor benimki. Bağlamadan güvenli değil hiç

Çift yönlü minik olan maalesef hiç yok yani ben bulamadım, hamilton r1 çok çok minik oluyor kendi kendine kapanıyor ama maalesef çift yönlü değil

Merhaba kizlar
Ücretsiz izin hakkinda sorum olacak bilen cevaplayabilir mi?
Ben 1 yillik yazdirdim izni ama 1 yildan once dönerm. Hatta 3 4 aya dönebilirim de işe. Ama birisi bana en az 6 ay sonra donebilirsin daha erken yok dedi bilen var mi oylr mi??

Kesinlikle çok haklısın canım. Ben şu anda tepsisini arkaya taktım. Yemek yerken yatar pozisyonda çocuğu koyuyorum bağlıyorum oyuncakla oynuyor bizi de görüyor. Büyüyünce de 4-5 yaşına kadar oturabiliyor. Ama ikealar bir süre sonra işe yaramıyor. Şu anda da kullanılmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…