- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.941
Hadi yaa bende ikea bakıyodum olmazmıŞu an Chicco o para verilip alınmaz zateniyi ki zamanında eşimi dinleyip vermemisim. Şimdi alınacak olsa muadillere bakmak mantıklı bu model son derece kullanışlı Ikea tarzı modeller şimdi kullanılamaz mesela. Ancak tam oturunca kullanılır. Ayrıca çocuk idiyse biraz büyüdükten sonra içine sığmıyor o modellerin. Ama tepsisi çıkan modellerde o sorun yok. yoncambenim senin oğlan tombik oikea modelinden uzak dur bence
İkea modellileri ben de beğenmiyorum ve bana çok korunaksız gibi geliyo, yatar pozisyonlı olanlar da daha erken kullanmaya olanak sağlıyo şuan bile mamasını yedirirken kullanılabilir, biz yemek yerken yanımızda olabilir o yüzden tepsisi çıkan yatar pozisyonlular daha rahat diğer modellerden çok daha uzun süre kullanım sağlar gibime geliyorŞu an Chicco o para verilip alınmaz zateniyi ki zamanında eşimi dinleyip vermemisim. Şimdi alınacak olsa muadillere bakmak mantıklı bu model son derece kullanışlı Ikea tarzı modeller şimdi kullanılamaz mesela. Ancak tam oturunca kullanılır. Ayrıca çocuk idiyse biraz büyüdükten sonra içine sığmıyor o modellerin. Ama tepsisi çıkan modellerde o sorun yok. yoncambenim senin oğlan tombik oikea modelinden uzak dur bence
Bu konuda kızım bana çekmiş asla sallama vs yapmıyorum koyduğum yerde uyuyorİlk çocukta bu sallama işi basimjsza bela oldu ondan sallamak istemiyorum ama dün gece bende en son arabanın pusetinde sallayıp uyuttum
Hapsirirken kolun hapsirma unutup bebeisi emzirirken kafasını hapsirdigin koluna koymaKızlar feci şekilde gribim ..
Ne hapşırmam bitti ne burun akıntım , ses de yokhaliyle …
Ne önerirsiniz ?
Korkuyorum şimdi çocuğa da geçecek diye ..
kac kg oldu minnak? Sanırım rekorHadi yaa bende ikea bakıyodum olmazmıvallaaa şimdiden taşıyamıyorum ben yaaa
Ama çok pahalı ya dolaba falan bakmak lazım temiz az kullanılmışİkea modellileri ben de beğenmiyorum ve bana çok korunaksız gibi geliyo, yatar pozisyonlı olanlar da daha erken kullanmaya olanak sağlıyo şuan bile mamasını yedirirken kullanılabilir, biz yemek yerken yanımızda olabilir o yüzden tepsisi çıkan yatar pozisyonlular daha rahat diğer modellerden çok daha uzun süre kullanım sağlar gibime geliyor
Benimde emme problemi değil göğüs ucundan dolayı tutamıyordu günlerce sağdım zorla uğraştım en son silikon uçla emdi oğlanCanım görüş tabi ama olmazsa da sıkma canını. Çocuk emmiyorsa sağma işini sık sık yap. Profesyonel makine kiraladın mi istersen bir de öyle dene. Geçen burda paylaşmıştım bir emzirme danışmanı sanırım paylasmisti. Çocuğun salyasini sür sagmadan önce meme başının etrafına. Olumlu düşün uykuna dikkat ama her şeye rağmen olmuyorsa da kendini yıpratma. Ben ilk çocukta bu yüzden çok yıprandım mahvoldum. Sürekli sagdim uykusuz kaldım çocuk emmedi. Perişan oldum en son 6. Ayda artık baktım 10cc ancak çıkıyor bıraktım. Buzlukta kalanları bitirdim. Mamayla devam ettim. Çok yıprandım uzun süre bir daha çocuk istemedim.Ama her çocuk bir olmuyor işte. Aynı durumda olan diğer arkadaşlar kendinizi üzmeyin paralamayin. Sizin hatanız değil. Çocuğun huyu ve talepleri farklı siz elinizden geleni yaptınız.
Chicco evet çok pahalı şuan ama muadilleri daha makul fiyatlarda baby plus bin lira civarı, onlar gibi bir iki tık daha düşük kalitede prego ve fisher price var baby mall da kendi markası da var aynı şekilde 700-1000 tl bandında tepsili kademeli yatar pozisyonlu sandalyeler var indirimlere de denk gelirse ne alaaAma çok pahalı ya dolaba falan bakmak lazım temiz az kullanılmış
Chıcco duo gıbı bır seydı. Sahane bısı. Tek elle bavul gıbı oluyor. Ama cıft yonlu dehıl. Pusetı vardıKızlar kabin boy ve çift yönlü olan bebek arabası önerir misiniz ? Maksimum 5 bin lira falan olabilecek . Hem kabin hem çift yön bulamadım ya.
Xiomininkini düşünüyordum ama burda magzalarda kalmamış ne zaman gelecegi de belli değilmiş
İlk çocuk olduğu için yeni alıcam bende 2.olsa yada 2.istemiyor olsam uygun fiyatlı hangisiyse onu alırdımİlk cocuk olanlar yenı alın, 2.cocuk olanlar dolaba bakın
Ya da ilk cocuk olanlar dolaptan temız bulun
Mama sandaluesı
Kızlar bundan kullanan var mı yada benzeri duruyorlar mı ki bide ne kadar kullanılır acaba benim kucak meraklısını belki biraz oyalar mı
Çift yönlü minik olan maalesef hiç yok yani ben bulamadım, hamilton r1 çok çok minik oluyor kendi kendine kapanıyor ama maalesef çift yönlü değilKızlar kabin boy ve çift yönlü olan bebek arabası önerir misiniz ? Maksimum 5 bin lira falan olabilecek . Hem kabin hem çift yön bulamadım ya.
Xiomininkini düşünüyordum ama burda magzalarda kalmamış ne zaman gelecegi de belli değilmiş
Hmm tmm bakiyim bana kullaniş acisindan egonomik lazm. Fp ürünü olsa en iyisi.E bebekte Baby plusta chiccoya muadil mama sandalyeleri çıkarmış bin lira civarı tepsili vs çok beğendim hatta almayı düşünüyorum onlarada bi bak istersen
Maalesrf gece olmuyor. Bütün gün telefon elimde olduğundan zavallıcık 1-2 civarı şarjı bitiyor. Yatağın yanına koydum ama kablosu tam yetişmiyor anne yanı yüzündenHadi yaaa yatakda keyf olmuyomu telefonla
Kesinlikle çok haklısın canım. Ben şu anda tepsisini arkaya taktım. Yemek yerken yatar pozisyonda çocuğu koyuyorum bağlıyorum oyuncakla oynuyor bizi de görüyor. Büyüyünce de 4-5 yaşına kadar oturabiliyor. Ama ikealar bir süre sonra işe yaramıyor. Şu anda da kullanılmaz zaten.İkea modellileri ben de beğenmiyorum ve bana çok korunaksız gibi geliyo, yatar pozisyonlı olanlar da daha erken kullanmaya olanak sağlıyo şuan bile mamasını yedirirken kullanılabilir, biz yemek yerken yanımızda olabilir o yüzden tepsisi çıkan yatar pozisyonlular daha rahat diğer modellerden çok daha uzun süre kullanım sağlar gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?