Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Misafir geldi. Bebe gormesine. Ve benim bebeyi kücük buldu. Kücük bebeler daha cabuk kilo alir falan dedi 3200 dogmustu suan 5800 civariyiz. ulen millet gozuyle yiyor cocugumu tamam tosuncuk degil de 5800 kilo boru mu yahu
Benim kizda geçen hafta 5800 çıktı. Üstelik seninkinden baya büyük. Nasıl küçükmüş ya şaşırmış onlar bence ben tanımayan biri sorunca 5 aylık diyorum

haklısın canım işte o yüzden sormadan almam dedim aslında biliyorum hep kısa süreli kullanılacak şeyler ama hep kucak isteyince ne yapsam dedim
Geçen biri paylaşmıştı aylık kiralayan siteler var. Ordan bak olmazsa çok fazla kullanılmaz şu vakitten sonra belki de sevmez.

İlk cocuk olanlar yenı alın, 2.cocuk olanlar dolaba bakın

Ya da ilk cocuk olanlar dolaptan temız bulun
Mama sandaluesı
101den almıştım 140 tl ye. Bilmiyorum bazı şeyleri basit düşünüyorum, baız arkadaşları görünce kendimi çocuğuna değer vermeyen bir anne gibi görüyorum...

Chıcco duo gıbı bır seydı. Sahane bısı. Tek elle bavul gıbı oluyor. Ama cıft yonlu dehıl. Pusetı vardı
Vlada Benimki Duo kwik bahsettiği. Fiyatları şimdi 7000 civarı ama tek elle açılıp kapanması çok iyi. Bugün bir elimde bebek ve puset diğerinde bebek arabası aşağı inip aynı elle açıp puseti yerleştirdim.

Ama baston gibi de diyemeyiz. Pusetke o kadar hafif değil.

Farklı emzirme pozisyonları dene bir de. O zaman bazen alıyorlar bebekler. Bir de çok aç değilken emzir. Keyifli şekilde emerse sütün de gelmeye devam eder. Ve en önemlisi sanayi tipi makine kiralayıp sütünü artırabilirsin.

Sen elinden geleni yap, sonra duruma bakarsın. Canını sıkma, her şekilde bebeğine çok iyi bakmaya çalışan anneleriz.

Chıcco duo gıbı bır seydı. Sahane bısı. Tek elle bavul gıbı oluyor. Ama cıft yonlu dehıl. Pusetı vardı
1 ay sonra puseti kaldırmayı düşünüyorum zaten , benim arabanın altında baston var ama baston ağır geldi biraz bana . Taksiye inip binerken zor oluyor .
Bende tek elle acilabilecek bir şey ariyorum . Ağırlığı nasıl peki pusetsiz halinin , bide pusetsiz hali tam yatıyor mu acaba ?

Asıeı rahat jokerde bakmıstım ben.

Kızlar bundan kullanan var mı yada benzeri duruyorlar mı ki bide ne kadar kullanılır acaba benim kucak meraklısını belki biraz oyalar mı
Ben kullanıyorum canım titreşimini sevmedi korktu ama mutfakta iş yaparken falan kullanıyorum rahat oluyor izliyor beni doğdugundan beri koyuyorum alıştı bugün koymuştum ona uyuyakalmış bi saat falan uyudu kaldırmadım bende memnunum

101den almıştım 140 tl ye. Bilmiyorum bazı şeyleri basit düşünüyorum, baız arkadaşları görünce kendimi çocuğuna değer vermeyen bir anne gibi görüyorum...
Hiç alakası yok öyle düşünmeyin hepsinin işlevi aynı zaten, ben mesela seviyorum bu tarz şeyleri o yüzden kendimden kısıp bebeğime harcıyorum açıkçası
Aynı bebek arabasından bende de var ben tek başıma arabanın bagajına koyup çıkarabiliyorum ki çok güçsüz bir insanımdır

İlk cocuk olanlar yenı alın, 2.cocuk olanlar dolaba bakın

Ya da ilk cocuk olanlar dolaptan temız bulun
Mama sandaluesı
Icinde uzun süre vakit gecirecegini bilsem imkanlar dahilinde en konforlusunu tercih ederdim. Kızkardesim cok az bir süre kullandı saklamıs abla ister misin annemlerde dursun dedi
Gorumcem de kendi cocugununkini kayinvalidemlere birakti. Benim evdedr kraftın sallanan besigi var mama sandalyesi oluyor. Ilk cocuk diye de gidip 4. Mama sandalyesini mi alayim :)

Pusetsiz tam yatıyor.
Ama hafif değil. Tam ağırlığı hatırlamıyorum ama internette yazıyordur. Avantajı 360 derece dönen tekerlekleri çok iyi ve tek elle açılıp kapanabilmesi.

Aynı bebek arabasından bende de var ben tek başıma arabanın bagajına koyup çıkarabiliyorum ki çok güçsüz bir insanımdır
Ben de ilk zamanlar ağır geliyordu. Şimdi rahat taşıyorum ayrı ayrı ikisini de.

Ama vlada hafif birşey arıyor. Baston kadar hafif değil tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…