- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.961
Dolaptan temiz bakcam fiyata gore belki yeni de olablr. Sagolsn millet 2. Eli de 1. El fiyatina satiyor hatta sifirin fiyati yükseldikce 2 elin fiyatini da yukseltiyorlar. Resmen yatirim aracı gibi kullaniyorlar her esyayıİlk cocuk olanlar yenı alın, 2.cocuk olanlar dolaba bakın
Ya da ilk cocuk olanlar dolaptan temız bulun
Mama sandaluesı
Evet maalesef çok pahallı ama kullanışlı olduğu için mantıklı dolap, tutumluanne ya da letgoya bakmak iyi fikirAma çok pahalı ya dolaba falan bakmak lazım temiz az kullanılmış
4. Ay aşısından korkuyorum4. ay aşısı √
İki bacaktan birer aşı olup geldik. Zatürre aşısı ateş yapar dedi ebe. Zaten beklediğim bir durum. Bu aşı ateş yapıyor genelde
Aynen benim de öyle oğlan hiç emmedi silikon uç da yaramadı. Ama kız hastanede süt gelmeyen memeyi emdi durdu.Benimde emme problemi değil göğüs ucundan dolayı tutamıyordu günlerce sağdım zorla uğraştım en son silikon uçla emdi oğlan
Kız maşallah daha hastanede kaptı her çocuk farklı
kac kg oldu minnak? Sanırım rekor @NeyzenEzo yu gecebilen var mi masallah
haklısın canım işte o yüzden sormadan almam dedim aslında biliyorum hep kısa süreli kullanılacak şeyler ama hep kucak isteyince ne yapsam dedimİkinci el bakıyorsan neyse de kısa süre için bu fiyata bu alınmaz bence.
Birkaç aya yürütece binecekler, dönecekler, sürünecekler, emeklemek isteyecekler, yerde oturacaklar vs.
Ana kucağında o evrelerde oturmak da istemiyorlar zaten.
Şimdiden kayıyor benimki. Bağlamadan güvenli değil hiç
Emzirirken zMan geçerdi öyleMaalesrf gece olmuyor. Bütün gün telefon elimde olduğundan zavallıcık 1-2 civarı şarjı bitiyor. Yatağın yanına koydum ama kablosu tam yetişmiyor anne yanı yüzünden
Kayisı yaramısBenımkı kendılıgınden kaka yaptı
8 küsürdü sadece anne sütü diyordu :)Valla 3 aylıkken 7.1 kiloydu şuan geçmiştir 13 gün oldu neyzen kaçtı
Fazlaa kiloda sıkıntı
AynenKayisı yaramıs
Heeee kaçırmışım maşallah yarıyo minnoşa demekki8 küsürdü sadece anne sütü diyordu :)
Gayette iyi nolcak bu çocuklar ben anlamıyorum yaniii insanlar iyice tombiş bebek istiyoMisafir geldi. Bebe gormesine. Ve benim bebeyi kücük buldu. Kücük bebeler daha cabuk kilo alir falan dedi3200 dogmustu suan 5800 civariyiz. ulen millet gozuyle yiyor cocugumu tamam tosuncuk degil de 5800 kilo boru mu yahu
Misafir geldi. Bebe gormesine. Ve benim bebeyi kücük buldu. Kücük bebeler daha cabuk kilo alir falan dedi3200 dogmustu suan 5800 civariyiz. ulen millet gozuyle yiyor cocugumu tamam tosuncuk degil de 5800 kilo boru mu yahu
Valla bilmiyorum teyze gozuyle yedi cocugumuGayette iyi nolcak bu çocuklar ben anlamıyorum yaniii insanlar iyice tombiş bebek istiyo
Ben de sanrm artk cok takilmiyorum. Insanlaar böyle zayif neyi diyor da peh napiyim yaa.Ben kılo takıbını bıraktım artık
Amann bosvwr onları . Aç bırakıyorum deyıp gülBen de sanrm artk cok takilmiyorum. Insanlaar böyle zayif neyi diyor da peh napiyim yaa.
Amann bosvwr onları . Aç bırakıyorum deyıp gülanlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?