Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İlk cocuk olanlar yenı alın, 2.cocuk olanlar dolaba bakın

Ya da ilk cocuk olanlar dolaptan temız bulun
Mama sandaluesı
Dolaptan temiz bakcam fiyata gore belki yeni de olablr. Sagolsn millet 2. Eli de 1. El fiyatina satiyor hatta sifirin fiyati yükseldikce 2 elin fiyatini da yukseltiyorlar. Resmen yatirim aracı gibi kullaniyorlar her esyayı araba ev satiyrlar sanki

Benimde emme problemi değil göğüs ucundan dolayı tutamıyordu günlerce sağdım zorla uğraştım en son silikon uçla emdi oğlan
Kız maşallah daha hastanede kaptı her çocuk farklı
Aynen benim de öyle oğlan hiç emmedi silikon uç da yaramadı. Ama kız hastanede süt gelmeyen memeyi emdi durdu.

haklısın canım işte o yüzden sormadan almam dedim aslında biliyorum hep kısa süreli kullanılacak şeyler ama hep kucak isteyince ne yapsam dedim

Misafir geldi. Bebe gormesine. Ve benim bebeyi kücük buldu. Kücük bebeler daha cabuk kilo alir falan dedi 3200 dogmustu suan 5800 civariyiz. ulen millet gozuyle yiyor cocugumu tamam tosuncuk degil de 5800 kilo boru mu yahu
Gayette iyi nolcak bu çocuklar ben anlamıyorum yaniii insanlar iyice tombiş bebek istiyo

Misafir geldi. Bebe gormesine. Ve benim bebeyi kücük buldu. Kücük bebeler daha cabuk kilo alir falan dedi 3200 dogmustu suan 5800 civariyiz. ulen millet gozuyle yiyor cocugumu tamam tosuncuk degil de 5800 kilo boru mu yahu

Hadi oradan deseydin

Benimki bir ay erken doğduğu için 4 aylık 5800 çıktı bugün. 700gr civarı almış. Boyu da 3,5cm uzamış 62,5 çıktı. Fiziken 3 aylık yani

Seninki de ayına göre gayet normal.
Yağ deposu bebeyi hala matah bir şey sanıyorlar.

Oğlum 6 yaşında hep standart kilonun altındadır. Geçen gittiğimiz doktor da kiloya takılmayın dedi.

Şu çok şey bildiğini sananları bir bozuverin yahu.
Bebeğin her ay kilo alımı normalse küçük denmez normal denir deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…