Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynı bebek arabasından bende de var ben tek başıma arabanın bagajına koyup çıkarabiliyorum ki çok güçsüz bir insanımdır
Arastiriyorum arabayı . Konakta oturuyorum malum buralar hep merdiven o yüzden katlayıp tasiyabileyim diye düşündüm.
Pusetsiz tam yatıyor.
Ama hafif değil. Tam ağırlığı hatırlamıyorum ama internette yazıyordur. Avantajı 360 derece dönen tekerlekleri çok iyi ve tek elle açılıp kapanabilmesi.
Ben de ilk zamanlar ağır geliyordu. Şimdi rahat taşıyorum ayrı ayrı ikisini de.

Ama vlada hafif birşey arıyor. Baston kadar hafif değil tabii.
5.katta oturuyorum ve asansor yok malesef. Aslında cybex pockit düşünüyordum katla minicik ve hafif ama tam yatış pozisyonu yokmuş , daha küçük bizim bebeler rahat edemez . Arastiracgim sizin arabayı

Ben çok geç kaldım aslında şimdi ihtiyaç duyuyorum öncesinde belkide fark etmicekti ama şimdi oynayacağı bişiler ihtiyaç duyuyorum yukardan sallanan falan kaç aya kadar kullanır sence

Ben çok geç kaldım aslında şimdi ihtiyaç duyuyorum öncesinde belkide fark etmicekti ama şimdi oynayacağı bişiler ihtiyaç duyuyorum yukardan sallanan falan kaç aya kadar kullanır sence
Ben doğduğundan beri kullanıyorum işime yaradı ama şu an olsa almam çünkü en en fazla iki ay daha durur oda emniyet kemeri takılı haliyle dönebilir aşağı kayabilir çünkü oyun halısı baktınmı ben tiny love oyun halısı aldım oyalansın diye henüz gelmedi

Öyle bişey yok istediğin zaman iznini kesip dönebilirsin hatta 24 ay içerisinde olmak şartıyla başlayıp tekrar tekrarda çıkbilirsin tabi kurum amirine bağlı o biraz

Sırt ağrısı çeken varmı bildiğiniz uyumaktan korkar oldum sabahları çok kötü uyanıuorum ağrıdan dönemiyprum yataktan kaynaklı fiye düşündüm ama iki gece başka yerde yattım gene aynı böyle olanınız varmı ya

Anne sütü cilde iyi geliyor diyorlar ya hic kendi sütünü nemlendirici niyetine suratına süren var mı?
Bn denedim bnce faydası var gibi geldi bana ilk sütlerimden denemiştim. Hatta oğluma sürdüm hep kendi sütünü.
Aslında o sana bağlı. Bennn 4-5 yaş olduğunu düşünüyorum
Bnce kıskanmayacağı bir yaş aralığı olmalı..

Oğlum hiç sevmemiş ti bakmadım canım ama öyle bişi bakayım bende

Ya ama bu yapı meselesi bak benim kız da aynı kilo da ama tombik duruyor. Ay olarak bakıp senikiyle kıyaslarsak benim ki zayıf oysa ki
Boyu mu kisa ya da belki kemik iriligi galan etki eder ne bileyim bosver ya kadına guldüm gectim hee dedim alır. Bi de bu bebeler yatarken goze büyük geliyor ama bi insan kucaginda kücük görünüyor göze koca insana kiyasla göz bence kücük buluyor o denli kücük de degiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…