Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
O uygun zamanı işte hep erteliyorum.
Bende aynı durumdaydim bir arkadaşımla. Ama en sonunda yemek yedik dışarıda söyledim. Saklamak daha kötü geldi bana sanki bu sebeple diye. Bide aynı yastayız benim 3.
Ah bizde de aynı durum.. Benim bu 2. Ve daha önce ne kadar üzüldüğünü başkalarına biliyorum şimdi bende aynı şeyleri hissettirecek ama.. Bu da hayat elden ne gelir verende vermeyende biz değiliz..

Çook, çok zor.. Etkilenecek biliyorum o yüzden biraz erteledim ama artık kaçış yok

Bende biliyorum. Agladi bir arkadaşın gebelik haberine yanımda. Telefonda duymuştu. Çok çok üzüldüm söylerken ama ne yapalım hayat. Geç öğrense daha çok kırılacakti eminim sanki özellikle sakladım gibi.

Kızlar bel ağrıması çok normal bu tür ağrıların olması da olmamasıda normal fazla kafaya takmayın bence.
İlk hamileliğim de bel ağrısından ne oturur ne yatabilirim ayrılacak çatlayacak falan derdim, doktor o bölgede ki kemikler genişliyor ve doğuma hazırlanıyor ondan bu sıkıntı oluyor demişti.
bunda hiç yok.

Ee ne güzel söylemişsin işte

Soeun mu hissettin?
Yok işte görüştüm ama söyleyemedim kalabalıktık..
Erteledikçe erteledim vicdan yaptım biraz çok saçma.
Keşke böyle hissetmesem, böyle hissettiğim içinde üzgünüm biraz evet zor bir psikoloji ama...

Bel, bacak ağrısı çekenler magnezyum eksikliğinden olabilir. Doktorunuza sorun. Magnezyum desteği rahatlatır genelde..

Hep beklentimizin tersi şeyler çıkıyor

Gidince sorayım

Ben ilkinde bu haftalarda yaşamıştım. Kalçamdan bacağıma kramp şeklinde vuruyordu yürümekte zorlanıyordum. Hatta işyerinde sandalyede otururken bile ağrı girerdi. Magnorm vermişti doktor. Kutuyu bitirmedim ama iyi gelmişti

Bel, bacak ağrısı çekenler magnezyum eksikliğinden olabilir. Doktorunuza sorun. Magnezyum desteği rahatlatır genelde..
Evet bana da bugün yazdı, kasık ağrın falan olur onları hissetmessin rahat edersin dedi. Benim çok ağrım yok o yüzden 1 tane içeceğim.

Kızlar merhaba 8 haftalık olcam yarın..daha önce bi toxoplazma değerinden bahsetmiştiniz?benimde doktorum bakmış 0.07 çıkmış. Negatif oluyor galiba..bu ne demek oluyordu.kedilerle alakalıydı galiba
Canım o çok kolay pozitif çıkan bı test değil benim kedim var şu ana kadar geçirmedim ama çiğ sebze meyveleri iyi yıkaman gerek en çok onlardan geciyormus

Sıkıntı bide doktora 13.hafta gidicem diye planlamıştım Bu gidille bel ağrısından erken gidicem gibi en azından dediğin gibi bişi verir

Canım bence bu haftalarda misafir kabul etmeyin.. Yani söz verdiysenizde seni çok yormasınlar anlyışlı olsunlar.. Bir de zaten covid vakaları artmış durumda kendinizi iyi koruyun ❤

Canım bence bu haftalarda misafir kabul etmeyin.. Yani söz verdiysenizde seni çok yormasınlar anlyışlı olsunlar.. Bir de zaten covid vakaları artmış durumda kendinizi iyi koruyun ❤
Aslında misafirmi denir bilmiyorum , kayınvalidemler söylemeye çekiniyolarmış gelelim diye, bizde davet ettik 6aydan beri biz herhafta gidiyoruz onlar 2 kere geldiler , dedim bari gelsinler napalım, eşim yapıcak artık ben zorlanıyorum cidden ağrı çok kötü. Cidden bencede herkesin anlaşıylı olup bmyle gidip gelinmemesi gerekiyo

Yaaa eşinin annesiyse gönlünü yaparsınız canım arada ama dediğin gibi sen söylersen yanlış anlayabilir eşin söyler işte bu dönemlerde daha hassas davranmamız lazım gibi.. Umarım geçer bu ağrılarımız hayat enerjimiz geri gelir

Evet malesef fiyat lar öyle ben şuanda Manisa dayım yeniyim burda guvenemedim hiç bı doktora doğumda evet şuanda gözü kara gidiom bakalım ondan merak ediorum iki test felan ne olcak bakalım i

Ben ne olur ne olmaz diye 12. Haftaya Zeynep Kamil den randevu aldım. Hemde beni Histereskopi ameliyatı yapan canım doktoruma denk geldi muayne. En azından ara bilgi almış olurum

Ahh ahhh ne zor zamanlarmış bulantısı bel ağrısı göğüs ağrısı bitmiyo

Mide bulantısı normal ,mide krampı normal , kusma normal , bas agrisi normal, bel ağrısı normal , boyun ağrısı normal , kramp normal , kabizlik normal , halsizlik normal aaaaa geriye ne kaldı? Yakında hamilelikte ölmek de normal dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…