- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.801
O uygun zamanı işte hep erteliyorum.Senin adına çok sevinicek ama kendi içinde uzulucek çok uygun bı şekilde sole yakın arkadaşınmisda canım zaten her gebelik haberine istemsizce üzülüo insan bebek beklenirken tup bebek ayrı bı psikoloji kalmio benim ilk tedavim ama 8 yıldır bekledim çok zordu şükür ama gerçekten çok zor Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.uygun biz zamanda sole canım
Ah bizde de aynı durum.. Benim bu 2. Ve daha önce ne kadar üzüldüğünü başkalarına biliyorum şimdi bende aynı şeyleri hissettirecek ama.. Bu da hayat elden ne gelir verende vermeyende biz değiliz..Bende aynı durumdaydim bir arkadaşımla. Ama en sonunda yemek yedik dışarıda söyledim. Saklamak daha kötü geldi bana sanki bu sebeple diye. Bide aynı yastayız benim 3.
Çook, çok zor.. Etkilenecek biliyorum o yüzden biraz erteledim ama artık kaçış yokBenimde yakın arkadşaım şuan tüp bebek tedavisinde , konuşyoduk hep, hatta baya pskilojisi kötü, kız bana ne hamilelerle nede çocuğu olanlarla görüşmüyorum demişti. Bende hamile kaldığımı öğrendiğim gün yine onlarla buluştuk, söyleyemedim, sonra eşim onun eşine söyledi öyle söyleyebildim. Çok sevindi. Amaaa tabi zor bi süreç onun için
Ee ne güzel söylemişsin işteYa ben onunla konuştum ve hatta görüştüm
Bende biliyorum. Agladi bir arkadaşın gebelik haberine yanımda. Telefonda duymuştu. Çok çok üzüldüm söylerken ama ne yapalım hayat. Geç öğrense daha çok kırılacakti eminim sanki özellikle sakladım gibi.O uygun zamanı işte hep erteliyorum.
Ah bizde de aynı durum.. Benim bu 2. Ve daha önce ne kadar üzüldüğünü başkalarına biliyorum şimdi bende aynı şeyleri hissettirecek ama.. Bu da hayat elden ne gelir verende vermeyende biz değiliz..
Yok işte görüştüm ama söyleyemedim kalabalıktık..Ee ne güzel söylemişsin işte
Soeun mu hissettin?
Hep beklentimizin tersi şeyler çıkıyorİlk gittiğimde tok gittim çünkü benim bildiğim hamileleri aç cagirmiyorlardi eskiden.Doktor ertesi gün tekrar çağırdı. Geçen hafta aç gittim. Test almadı. Bir sonrakine aç gel dedi. Deli olacağım. Hayır bir de şekerim var. Doktora git çık tahlile git bekle derken yamuluyorum
Gidince sorayımBel, bacak ağrısı çekenler magnezyum eksikliğinden olabilir. Doktorunuza sorun. Magnezyum desteği rahatlatır genelde..
Gidince sorayım
Evet bana da bugün yazdı, kasık ağrın falan olur onları hissetmessin rahat edersin dedi. Benim çok ağrım yok o yüzden 1 tane içeceğim.Bel, bacak ağrısı çekenler magnezyum eksikliğinden olabilir. Doktorunuza sorun. Magnezyum desteği rahatlatır genelde..
Canım o çok kolay pozitif çıkan bı test değil benim kedim var şu ana kadar geçirmedim ama çiğ sebze meyveleri iyi yıkaman gerek en çok onlardan geciyormusKızlar merhaba 8 haftalık olcam yarın..daha önce bi toxoplazma değerinden bahsetmiştiniz?benimde doktorum bakmış 0.07 çıkmış. Negatif oluyor galiba..bu ne demek oluyordu.kedilerle alakalıydı galiba
Sıkıntı bide doktora 13.hafta gidicem diye planlamıştımBen ilkinde bu haftalarda yaşamıştım. Kalçamdan bacağıma kramp şeklinde vuruyordu yürümekte zorlanıyordum. Hatta işyerinde sandalyede otururken bile ağrı girerdi. Magnorm vermişti doktor. Kutuyu bitirmedim ama iyi gelmişti
Ben 4 haftaliken grip olmuştum ilaç vermedi. Ihlamur icebilirsin demiştiSelam kızlar girip olan varmı aranızda doktora gittiniz mi ben şuan girip oldum sanırım ilaç verdiler mi yoksa kullanamazmıyız
Canım bence bu haftalarda misafir kabul etmeyin.. Yani söz verdiysenizde seni çok yormasınlar anlyışlı olsunlar.. Bir de zaten covid vakaları artmış durumda kendinizi iyi koruyun ❤Yok ya sanmam bendede var kilo ama hiç önceden bukadar ağrımazdı yani hemen yaparken , yada 15 dk alışverişte fln iki büklümüm ciddenİnşallah hemen geçen bunlar cidden bel ağrısıda sıkıntı Yarın bide misafir gelcek , aaahhh ahhh
Aslında misafirmi denir bilmiyorum , kayınvalidemlerCanım bence bu haftalarda misafir kabul etmeyin.. Yani söz verdiysenizde seni çok yormasınlar anlyışlı olsunlar.. Bir de zaten covid vakaları artmış durumda kendinizi iyi koruyun ❤
Yaaa eşinin annesiyse gönlünü yaparsınız canım arada ama dediğin gibi sen söylersen yanlış anlayabilir eşin söyler işte bu dönemlerde daha hassas davranmamız lazım gibi.. Umarım geçer bu ağrılarımız hayat enerjimiz geri gelirAslında misafirmi denir bilmiyorum , kayınvalidemlersöylemeye çekiniyolarmış gelelim diye, bizde davet ettik 6aydan beri biz herhafta gidiyoruz onlar 2 kere geldiler , dedim bari gelsinler napalım, eşim yapıcak artık ben zorlanıyorum cidden ağrı çok kötü. Cidden bencede herkesin anlaşıylı olup bmyle gidip gelinmemesi gerekiyo
Evet malesef fiyat lar öyle ben şuanda Manisa dayım yeniyim burda guvenemedim hiç bı doktora doğumda evet şuanda gözü kara gidiom bakalım ondan merak ediorum iki test felan ne olcak bakalım i
Ahh ahhh ne zor zamanlarmış bulantısı bel ağrısı göğüs ağrısı bitmiyoYaaa eşinin annesiyse gönlünü yaparsınız canım arada ama dediğin gibi sen söylersen yanlış anlayabilir eşin söyler işte bu dönemlerde daha hassas davranmamız lazım gibi.. Umarım geçer bu ağrılarımız hayat enerjimiz geri gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?