Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Biz birlikte yatıyoruz. önceki çocuğumla da birlikte yatıyorduk. Bayağı uzun süre birlikte yattık
Zamanı gelince odasını ayırdım hiç problem çıkarmadan gayet de odasında uyumaya başladı.
şimdi Bununla birlikte yatıyorum hamile yastığı kullanıyorum, yatağa hamile yastığı koyuyorum ama son zamanlarda hamile yastığının bir tarafını açmaya basladım.
Yani kısacası koyun koyuna yatıyoruz
Dogdugundan bu yana uykusuz kalmadım hıc

Ee
E benim cadı yanımda yatiyor da uyumuyor işin aslı anne yanında yatıyor. Mizirdayinca yanıma alıyorum. Genelde uyuyunca anne yanına koyuyirum 1-2gibi sabah 8 de mizirdayinca yanıma alıyordum yine yanımda yatıyordu ya da 4-5 gibi yanıma aliyordum uyumaya devam ediyordu. Artık etmez oldu.

Kendini üzme de eziyet de etme. Sen elinden geleni yaptın. Sonuçta inan mamayla beslendi diye daha farklı bir gelişimi olmayacak hatta bana mama anne sütünden daha koruyucu geldi ne yalan söyleyeyim. Oglum da Aptamil kuandim 2 yaşına kadsr hasta olmadı çocuk. Antibiyotik görmedi. Bu velet sırf anne sütü alıyor geçen hafta hastalandı antibiyotik içiyor. Kendini suçlama asla.

Delirme , alarm falan kurma cocuk yakininda ise duyabilecegin yweterli. Bırak uyusun işte. Benim ki uyuyuyordu 8 e kadar eskiden. Şimdi uyumaz oldu.

6 ay oda ayırmak da bana gore degıl . Kendıne gelene kadar yatar benınkısı

Diş evresı tamamlanana kadar bısı bekleme bebegınden

Yabı rahat bi 3 yas

Herkes beraber yatıyormus maşallah

Yani dediğim gibi kızlar, zaten normalde de alıyordum ama bu birkaç gündür baya erken gelmek istemeye başladı telaşlandım bir anda noluyoruz diye. Bakalım artık o nasıl isterse öyle gideceğiz ne yapayım uyksuuz kalmasından iyidir diye düşünüyorum

6 ay oda ayırmak da bana gore degıl . Kendıne gelene kadar yatar benınkısı

Diş evresı tamamlanana kadar bısı bekleme bebegınden

Yabı rahat bi 3 yas
3 yaş benim için çok fazla
Ben de sevmem öyle
Hadi max 1 olsun

3 yaş benim için çok fazla
Ben de sevmem öyle
Hadi max 1 olsun
Zaman gostersın bunu bence nasıl olsa buradayız

Odasını oyun odası yapmıstım, zamanı gelınce odayı ayırdım ve oyle heveslendı kı odasında yatmak ıcın
Hep orada kaldı hıc sorun yasamadım

Yok yani gerekirse yardım alırım valla sorun çıkartırrsa
Çünkü çok büyük bir yaş
Ne özel hayat kalır ne birşey
Beni geç eşim asla istemez
O 1 yaşa bile hıkmık ediyor
Kız siz nasıl ayrı yatıyorsunuz biz hiç ayırmadık git desem gitmez

Uykusuz kalımca mecbur gıdıyorlar

Benımkı göz maskesız, kulak tıpaçsız hayatta yatmaz mesela. Sese tahammulu sıfır

Haspam

Benımkı göz maskesız, kulak tıpaçsız hayatta yatmaz mesela. Sese tahammulu sıfır

Haspam
Vay babayın benimki yanında ağlayan çocuğu duymuyor ondan zaar

Akşam uykusuna 9 gibi geçiyor uyutup bşucumdakş yatağa yatırıyorum sonra ben yatana kadar hep orada uyuyor 3 gibi olan seansta artık alıyorum yanıma, hem daha kısa sürede uykuya geçtiğini hemde daha uzun süre uyuduğumuz farkettim. Bazen 4 kişi bile olduğumuz oluyor yatakta ve o huzur hiç bir anda yakalayabileceğimiz bir şey değil koyun koyuna kokusuyla uyumaktan daha güzeli var mı?

Benim bu evimde yatak odam küçük kızımı büyük beşiğe geçirirken odasına yani yan odama geçirmiştim 8 aylıkken, aynı sistemle ilerlemiştim gece dyanabildiğim noktaya kadar git gel yapıp sonrasına yanımda devam ediyordu, bunda da aynını yaparım ilk uykuya nerde geçtiği alışkanlıklar açısından önemli ama sonrası hep koyun koyuna

Ya buna sevindim çünkü benimki de tam olarak aynısını yapıyor kendi yatağında yatıyor o uzun uyuduğu süre hatta bazen daha fazla
Sonra zaten o istemeden ben alıyordum
Simdi biraz erken isteyince bocaladım açıkçası

Canım sen şapka ile mi uyutuyorsunuz ben onu soracaktım Bizimkinin kulakları soğuk oluyo şapka da sevmiyor ama gece ben de mi taksam acaba kafasının üşüdüğü anlamına gelir dimi bu
Yok canım sapkayi hiç sevmiyor takınca ağlıyor. Kafasını yukarı atıp çıkarmaya çalışıyor. Kulakları burnu elleri soğuk benimkinde ama bu konuda yapılacak bir şey yok. Önemli olan sırtı ve göğsünün sıcak olması diye biliyorum. Şapka taktirsa onla uyuturdum bu arada ama taktirmiyor

Aynen katılıyorum. Konuyu kadınların çalışmasına ve iş gücü piyasasına bağlaması saçmalık. Bu durum anne ve bebeğin ihtiyacına ve duygu dunyasina bağlı şekilleniyor. Bence çocuğun kendi alanı kendi odası olması önemli. Aslında bebegi su anda kendi yanımda tutmam tamamen bencillikten. Gece kalkıp onun odasına gitmek zor olacağından. Oğlumu 6 aydan sonra hep kendi odasında yatırdım. Kendi kendine uyurdu. Sonra da arada gelip yanımıza yattığı oldu. Sabahları gelir yatardı. Bunlar normal sürecler. Adem Güneş in kitaplarını okudum. Tespitlerine haklısın ama.

Ayağını sıcak başını serin tut demiş büyükler
Bizimkinin vücudu ne kadar sıcak olsa da yanaklar kulaklar serin oluyor

Haspam
Kız senin kocanla benzesiyoruz. Bende göz bantsız yatamam bazen gece bebe emip uyuyunca yavaşça yataktan süzülüp başka odaya kaçıyorum. Eşimle bebe beraber yatıyor. Bebek acikip ağlarsa gelip beni buluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…